Публикувано: 09 June 2010 - 08:45 PM
Oх, хора, Арвен е прекрасна, но стопанката й е пълен олигофрен! Днес ходихме с Арвен и Вероника в клиниката за повторните тестове. Шоферът трябваше да ни вземе от пазара. На отиване всичко беше наред, Арвен си разпозна мястото, както и предишните другарчета. Близаха се, душеха се. Никакви проблеми. На връщане обаче понеже Арвен си има некадърен водач, стана калабалъка. Вървим си ние и с нас върви и мъжкаря, който живееще с Арвен на онова място. Реших, че след време ще се отлепи от нас. В един момент виждам едро мъжко куче, вързано на един полустълб. Приличаще на Реджо на Мил, даже реших, че е тя. Викам айде ще заобиколим. Ама тоя пес тръгна към нас, събори стълба и дойде. Съответно Арви се стресна от падането на стълба, аз още повече се стреснах и почнах да крещя "не, не", а Арвен явно увлечена от моите крясъци, почна да квичи като прасе. Аз виждам, че тоя нищо не й прави, ама продължавам да си крещя и да се въртя в кръг. От нейното пък квичене към нас се завтекоха де що има бездомници по пазара. А една майка с дете острани също почна да крещи в тон с мен. Появи се стопанина на кучето, изгледа ме лошо, и в тоя момент неговия се сби с мъжкаря, който ни следваше. И тия мъжкари защо и тях не ги кастрират. Изнесохме се на тичечком, Арвен се напика и настръхна цялата и сега не иска да яде. Сега знам как трябваше да реагирма, ама късно. Трябваше просто да го оставя да я подуши и да си продължим. Ама олигофренска работа!
Иначе тестовете показаха същото, ваксина обаче ще сложим след третото обезп., защото имахме паразити. Подариха ни пластири за зъби, защото зъбите са в ужасно състояние. Арвен е отслабнала с около 1 кг, което никак не ми хареса, затова сега ще започна да й кисна гранулите, които явно не яде заради ужасните зъби. Благодарим отново на Добро Хрумване и на Вероника13!