Бяло кученце с конвулсии блъснато от кола
Публикувано: 26 July 2010 - 09:42 PM
След кратък стомашен проблем, в момента сме в идеална кондиция за ваксина. Би ли ми помогнал някой с транспорт на лудетината до Добро Хрумване?

Публикувано: 28 July 2010 - 11:26 PM
Благодаря много на На_Нио_приятеля, който ни превози из цяла София днес, както и на Добро Хрумване отново за жеста! Благодаря ви, хора, оценявам помощта ви!

Публикувано: 01 August 2010 - 08:44 PM

Най-гот в реката. Абе всичко е гот щом си с другарче и твой човек

Публикувано: 10 August 2010 - 10:58 AM

Дени, шегата настрана – личи си, че се справяш чудесно с Арвен и мисля, че всичките ти опасения в началото по отношение на това дали ще си успешна в гледането на кучо, отпадат!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 10 August 2010 - 11:07 AM

Публикувано: 10 August 2010 - 09:59 PM
Ма то лапе още - правят му се дивотии.
Викам си - я да влеза да видя какво ново около Арвен, ама като видях снимката такъв смях ме напуши....

Публикувано: 11 August 2010 - 09:19 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 11 August 2010 - 11:46 AM

Публикувано: 11 August 2010 - 11:56 AM

Момичето май ми прави намеци - първо "прочете" една английска граматика, сигурно не е намерила немската, а после и един trash-роман, подарен ми на майтап, с име "Бар Последен шанс"

Публикувано: 11 August 2010 - 12:09 PM

Ама и ти пък каква си - защо криеш книгите? Остави му там на детето една купчинка да си чете, докато те чака да се прибереш от работа. Може и книжка за оцветяване да й купиш даже

Публикувано: 12 August 2010 - 11:41 AM

Освен това момичето започна здраво да ми хапе краката и къса анцузите. Абсолютно неотскубаема е. Така посинях, че приличам на жертва на домашно насилие. Изобщо като цяло май не ме възприема като стопанин, а като другарче, с което си се разхождаме и забавляваме.
Единственото лошо е, че Джина не ми отговаря на втори имейл вече. Надявам се да е на почивка някъде, а не нещо друго.
Все се надявах да се намери нещо за нея до отпуската ми, но явно ще търся начин да пътувам с нея, че и с едното ми стресирано коте, което не мога да оставя само.