Бяло кученце с конвулсии блъснато от кола
Публикувано: 20 October 2010 - 09:54 PM
Мечи и Арви

Публикувано: 20 October 2010 - 11:14 PM
Мисля, че е много щастлива с теб

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 21 October 2010 - 10:53 AM
За жалост още не съм решила. Много ми се иска тя да получи най-доброто, защото е наистина прекрасно същество. Има си темичка в немски форум, швейцарката спря да ни пише и като цяло никъде не се предлага кучинка. Ако знам, че там някъде някой ще й предложи по-добро от мен, може би къща с двор (тя се чувства прекрасно на подобни места), друго куче за другарче, защото тя е ужасно социална и всеки път умира от кеф като види приятелчетата от поляната, мисля, че с радост и малко тъга бих я изпратила. Не мога да имам подобни претенции към кандидат осиновители и затова в момента просто си чакам....нещо си...

Публикувано: 21 October 2010 - 04:15 PM
Гатофила, в 21 October 2010 - 03:19 PM, написа:
Хе-хе! Помня аз! Тогава толкова ме улесняваше, представа нямаш. Аз се чувствах неудобно, че предлагаме всички други, но не и Белчо и все ти казвах, че ще му пратим снимки днес, утре, следващата седмица, а ти все "Не, не, не, първо нуждаещите се и после той, него за накрая го оставете"

Публикувано: 27 October 2010 - 08:58 PM

Публикувано: 09 December 2010 - 11:52 AM

Публикувано: 09 December 2010 - 12:53 PM

Публикувано: 22 December 2010 - 02:03 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 December 2010 - 02:27 PM

Всичките са супер,Но тези с мацата са направо размазващи

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.