Бяло кученце с конвулсии блъснато от кола
Публикувано: 22 December 2010 - 02:49 PM
Уникални снимки на красиви душички!

Публикувано: 08 January 2011 - 06:47 PM
Споделям красоти от днешната ни разходка с Арви на Витоша. Местете темата ни вече
То беше ясно от началото, че това си е моето първо и единствено кученце
Само да кажа на всички колебаещи се за куче, че всъщност няма нищо страшно. Дори напротив. Разходките с куче на планина са може би едно от най-прекрасните неща на тоя свят. Така че коткарки и страхуващи се - не се колебайте!

Публикувано: 08 January 2011 - 08:09 PM
Дени, и аз да се присъединя към поздравленията!!! Наистина много се радвам, че ще останете заедно с Арви. Сигурна съм, че никога няма да съжаляваш! Тя е едно ангелче
Пък и не случайно ти се падна такава разкошотия точно на теб!!! дето се казава, то няма място за колебания
Нагушкай бялата принцеса! и й го кажи вече официално "Ти си МОЕТО куче!"

Пък и не случайно ти се падна такава разкошотия точно на теб!!! дето се казава, то няма място за колебания

Публикувано: 08 January 2011 - 11:56 PM
Ти отдавна ни беше ясна. Хубаво, че най-накрая поне си призна
! Айде честитка!

Публикувано: 09 January 2011 - 12:19 AM
grima, в 08 January 2011 - 06:14 PM, написа:
Дени, и аз да се присъединя към поздравленията!!! Наистина много се радвам, че ще останете заедно с Арви. Сигурна съм, че никога няма да съжаляваш! Тя е едно ангелче

Eдинственото допълнение е,че след като видях снимките и разгледах албума със заснетите размазващи моменти,които си предоставила(конкретно наблягам на тези с игрите между кучо и лудата мацурана..и двамата с блеснал и стоплящ сърце поглед

P.с...Лично в обърканата ми автобиография,доколкото помня май и аз тръгнах преди много години като коткарка

Желая ти от сърце мнооогоо прекрасни мигове с твоите душички...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.