Бяло кученце с конвулсии блъснато от кола
Публикувано: 10 June 2012 - 07:50 PM
Aбе, уникална, дрън дрън :) Всички са такива и всички се кефят така. Просто мойта кокона има късмета все да я снимат с професионална техника.
Така ми се ще ей така като я гледат хората и някак да се мотивират да осиновяват, не да купуват. Aз съм наистина ужасно горда с нея и обичам да я показвам :)
На нашата поляна масово тази година хората си купиха кученца. Не знам каква тактика трябва да се прилага.....
Така ми се ще ей така като я гледат хората и някак да се мотивират да осиновяват, не да купуват. Aз съм наистина ужасно горда с нея и обичам да я показвам :)
На нашата поляна масово тази година хората си купиха кученца. Не знам каква тактика трябва да се прилага.....

Публикувано: 10 June 2012 - 09:36 PM
GAG, в 10 June 2012 - 05:05 PM, написа:
Умирам за снимки на супер щастливи (и понякога кални) кучета. Арви е страхотна!
И аз... Не мога да се нагледам, все така да сте

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 10 June 2012 - 10:31 PM
Много хубаво куче
И щастливо. А последната снимка е уникална!

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!