- (14 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Бяло кученце с конвулсии блъснато от кола
Публикувано: 20 May 2010 - 07:02 PM
Говорих с д-р Бобадова, имат място за него. Говорих и с човека, ще го даде. Има ли някой, който би желал тази вечер да го транспортираме до Добро Хрумване?

Публикувано: 20 May 2010 - 08:52 PM
Видео, не се шокирайте, не е толкова зле колкото изглежда. Просто малката хем се страхуваше от мен, хем искаше да се галим. Като Джак
видео 1
видео 2

Публикувано: 21 May 2010 - 01:04 AM
Дени, за съжаление в момента мога да помогна единствено с транспорт. Ако решиш да предприемеш нещо, насреща съм.
Бих искала да се присъединя към молбата на Дени - да помогнем на това мило кутре, кой с каквото може, то ще е благодарно на всички.
Публикувано: 21 May 2010 - 08:34 AM
За съжаление в момента аз мога само да му стискам палци...

Публикувано: 21 May 2010 - 10:25 AM
Да, говорих с д-р Бобадова направо да го настаним там. Днес ще се обадя отново - да не би да се е променило положението. С тези тикове всеки един ден на обръщалото му е подарен. Лекарите го лекуват от гана. Предполагам това лечение ще продължи, не знам. Те ще си преценят.
Не съм го кръщавала, рано е още. Може да пишете - бяло куче Борово.
Вероника, можеш ли за тази вечер да го транспортираме до ДХ?

Публикувано: 21 May 2010 - 10:45 AM

Красива синеочка! Анук, и на мен ми напомня Радето.

Публикувано: 21 May 2010 - 12:39 PM
deni_avr, в 21 May 2010 - 08:30 AM, написа:
Има,има и винаги ще има.Човек веднъж като се забърка пряко или косвено с този раздел на форума не може да остане безразличен.

Публикувано: 21 May 2010 - 09:33 PM

Шубенце малко, много късмет й желая

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 21 May 2010 - 09:38 PM
Та, по темата. Кучица е бебенце - по-малка от колкото на снимките, потвърдиха очевидци. Кротка и добродушна. Носих я на ръце - никакви проблеми. Лечение - май ще си бъде само поддържаща терапия. Дано докторката се включи ако има нещо ново. Вероятно това е последица от гана, но защо другите от кучилото не са болни, не е ясно. Ако е действително от удар, на мен ми се иска да се направи скенер, но нека и докторите кажат.
Синеочка е безумно красива за мен поне. Много много ми се иска да се уреди това танцуващо кученце. Утре ще ходя да се пробвам да я разходя и поуспокоя малко. И да направя снимки.
Благодаря на Вероника за съдействието днес!

Публикувано: 22 May 2010 - 01:11 AM

Тейче, искам и да питам - при вас направи ли впечатление травма на предна лапа? На мен все ми се струва, че предната й лапа не е в ред.

Публикувано: 22 May 2010 - 08:40 AM

Относно предната лапичка аз не съм убедена,че е от травма,не видях да има външни наранявания(което разбира се не значи,че не е възможно да е травма).Когато видях кученцето в понеделник,човека го постави на масата и то през цялото време си лежеше тъй че не съм я виждала на живо да ходи.Все пак аз мисля,че признаците са типични за гана.

Браво на всички,които помагат на бялата красавица

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 22 May 2010 - 09:42 AM
И аз да кажа за кутрето две думи (все хвалби). Малкото момиче е страхотно - мила, добричка и една нежна такава. Вози се спокойно в кола, прие повода без много шашкане. Тъй като вчера и двете забравани бяхме без фото тези дни ще се реваншираме с мноооого снимки.
Публикувано: 22 May 2010 - 11:20 AM
За мен признаците са типични за гана. Това че другите са здрави, не значи че не са измрели няколко.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 22 May 2010 - 11:40 AM
Докторке и нещо последно - ще идвам да я виждам тия почивни дни и да се мъча да я разхождам. Ама нали казахте, че урината й е заразна - в такъв случай май не трябва да пишка по вашия двор или как да стане?

- (14 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »