ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 March 2007 - 10:53 PM
привет дури ;) поздрави за изложбата на Волфи-той е нашта гордост 1super cheers
не само първата, а въобще първите разходки бяха голям смях-то беше едно мятане, дърпане и криене... сега вече като види каишката и знае че ще ходи на вън ...обаче... нашт нери НЕ иска да замърсява околната среда и СТИиииииииСКА докато си се приберем в къщи! абе, не ще да цапа на вън момичето ми r) пишкаме си в къщи... а преди 2дни имах гости-приятелки с децата си-съученици на моят малък-голям мъж. еми това зверче кво му стана дури, не знам, ама нещо се превъзбуди.... опика ми НА ВСЯКЪДЕ!!! ДАЖЕ И ДИВАНА! И СЕ ИЗАКА НАВСЯКЪДЕ! иначе не е такава! пишка си в банята и само понякога(1,2 пъти дневно) се изтърва по стаите... bl)
...та така при нас
сега мнооооого хапем cl)
и от 2 дни забелязвам някакви петна по корема и ....-тъмни?! даже днес си помислих че има ако не измито, та я мих, мих, мииииих и гледам-то пак си е там????? bl)
не само първата, а въобще първите разходки бяха голям смях-то беше едно мятане, дърпане и криене... сега вече като види каишката и знае че ще ходи на вън ...обаче... нашт нери НЕ иска да замърсява околната среда и СТИиииииииСКА докато си се приберем в къщи! абе, не ще да цапа на вън момичето ми r) пишкаме си в къщи... а преди 2дни имах гости-приятелки с децата си-съученици на моят малък-голям мъж. еми това зверче кво му стана дури, не знам, ама нещо се превъзбуди.... опика ми НА ВСЯКЪДЕ!!! ДАЖЕ И ДИВАНА! И СЕ ИЗАКА НАВСЯКЪДЕ! иначе не е такава! пишка си в банята и само понякога(1,2 пъти дневно) се изтърва по стаите... bl)
...та така при нас
сега мнооооого хапем cl)
и от 2 дни забелязвам някакви петна по корема и ....-тъмни?! даже днес си помислих че има ако не измито, та я мих, мих, мииииих и гледам-то пак си е там????? bl)
Публикувано: 25 March 2007 - 10:57 PM
l) Може да си била в предишен живот Дури,наистина чудесни животни,на мен ми е любим цвят чисто черния кон 1super Моята къща вече спи,само аз седнах да прегледам любимия ми сайт за лека нощ,ето една бебешка снимка на Лъки,много ми е интересно как се изменят,като гъсеничката в красива пеперуда b)
Прикачени файлове
-
New_P1020056.jpg (94.72K)
Брой сваляния: 42

Виолета
Публикувано: 25 March 2007 - 11:02 PM
l) sophiepp моят сладур действаше по същия начин,майката му е голееми разходки на вън,тя ще стиска ще стиска и няма на къде и ще си свърше работата wink но и трябва да се заредите с много упоритост.Ще свикне,но е въпрос на време super best За петънцата не знам,може би за успокоение се обърнете към ветеринар r)

Виолета
Публикувано: 25 March 2007 - 11:06 PM
Благодаря sophiepp b) не помня точно на колко беше може би на 4-5 месеца,започнал беше смяната на козинката,да знаеш че ще става по-игрива,поне ние сма така,има енергия за сто села l) l) а последната беля е изръфан кабел да жицата,добре че не го е ударил тока oleeee

Виолета
Публикувано: 25 March 2007 - 11:13 PM
не знам дали ще се види...
Прикачени файлове
-
_____020.jpg (11.02K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 25 March 2007 - 11:14 PM
абе... като бенки-пигментация някаква-но е от скоро!!!!!!
Прикачени файлове
-
_____021.jpg (9.76K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 25 March 2007 - 11:32 PM
w)
Прикачени файлове
-
_____021.jpg (16.97K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 25 March 2007 - 11:33 PM
angelpik angelpik