ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 March 2007 - 07:28 PM
angelpik
Прикачени файлове
-
Picture_602.jpg (41.83K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 26 March 2007 - 08:40 PM
Мерси Вики, към 7 месеца е на снимките, ама вече май спря да расте.
Давах им дълго време гранули на Bosch, обаче не ги харесват в последно време, и минахме на Роyal canin за дребни породи (и 2-мата са по около 10кг )
Давах им дълго време гранули на Bosch, обаче не ги харесват в последно време, и минахме на Роyal canin за дребни породи (и 2-мата са по около 10кг )

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 26 March 2007 - 09:05 PM
на 01.04 ше стане на 8 месеца, много се разбират с шелтито, както и с други кучета като сме на разходка.
Откакто се пооправи времето сме по час-два в парка, а иначе у нас
белите си продължават ... не ми се мисли колко изгризани и унищожени неща има, ама какво да се прави - не само че е още малък, но и е
бесен за трима ...типично за породата...
Откакто се пооправи времето сме по час-два в парка, а иначе у нас
белите си продължават ... не ми се мисли колко изгризани и унищожени неща има, ама какво да се прави - не само че е още малък, но и е
бесен за трима ...типично за породата...

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 26 March 2007 - 09:17 PM
Добър вечер и от нас b) да разкажа малко клюкини:днес беше първия работен ден на Лъки едвам издържа до обедната ми почивка,заспа на стола l) А децата от училището умряха от радост.Само да уточня че имам книжарница в Математическата гимназия в Пловдив и утре пак ще е с мен за втори работен ден l)

Виолета
Публикувано: 26 March 2007 - 09:24 PM
абе, и аз да ви издразня малко... щото за килца и такива работи говорите. не съм маниачка на тема родословие-за това не съм взела с такова, но ПРОСТО ИСКАМ ДА СЪМ НА ЯСНО каква ТОЧНО е нери? ТАМЪъъъъъъъъН свикна с мисълта че сигурно ще стане среден-някой ми казва, че е мини. после пък(днес ходих на един вет, който ми го препорачаха за кастрацията, и той ми вика:май, май не е много мини! е, аз как да разбера каква е????? срещнахме един мини шпиц на същата възраст в една градинка и си бяха еднакви на ръст-ама или тя не беше мини или ние не сме средни... кажете МОЛЯ ви как да разбера? не ме интересува какъв шпиц е!!!!! s) искам само да знам (love)
поздрави от нас ;)
поздрави от нас ;)