ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 March 2007 - 09:47 PM
разбира се, че не се съмнявам в шпицепринадлежноста и ;) макар и да не бах чувала за такава порода преди да я вземем, съм гледала мноооооого снимки за породата и съм изчела всичко в твоята тема, както и в темите на малките, та дори и на помераните. иска ми се просто да знам кой от 5-те вида е... а не да ставам смешна като казвам "малък" или "среден" шпиц е, а все да има философи и такива дето все всичко знаят и започват с поучителен тон да ти обесняват как не си наясно въобще с кучетата... bash
Публикувано: 26 March 2007 - 10:20 PM
Цитат
cheers Специален поздрав за МилкоКа с песента на Стинг"Пустинна роза"(която тече в момента по радио"N Joy")!Мистреслинда сълзенето на очите при немските шпицове зависи много от храната на кученцето..Затова някои почти нямат бежови"улейчета"по козинката си под очите,а при други се наблюдават цели малки,засъхнали "вадички"..Маки!Специално за теб сега ще погледна за още бебешорски снимки!Поздрав!Дури
Dury, merci за розата w) cheers аз па те черпя с ето тази "динамична" зимна снимчица super best

Публикувано: 26 March 2007 - 10:36 PM
абе,то и с децата е така-не можеш ги накара да си играят заедно ако не искат, а и купона винаги започва на раздяла-преди това все се правят на важни l) ...така че аз бих се радвала да видя малката ми щерка с други себеподобни-скоро??! кажете кога-ние ще дойдем!
няма разгонки да има при нас-скоро ще се оперираме bl) ...пъ и сме малки още angelpik нищо че всичко ни е ясно вече cl)
няма разгонки да има при нас-скоро ще се оперираме bl) ...пъ и сме малки още angelpik нищо че всичко ни е ясно вече cl)
Публикувано: 26 March 2007 - 10:41 PM
Ок ами според мен най-добре е такава среща да стане уикенда.Събота или неделя.Трябва да видим на всички желаещи къде ще им е най-удобно за такава среща-запознанство на 4 -ноги и 2-ноги симпатяги.Например,давам идея да се срещнем в уречен ден и час пред музея"Земята и Хората"и оттам да се разходим по полянките наоколо.wink