ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 March 2007 - 10:45 PM
Цитат
Ок ами според мен най-добре е такава среща да стане уикенда.Събота или неделя.Трябва да видим на всички желаещи къде ще им е най-удобно за такава среща-запознанство на 4 -ноги и 2-ноги симпатяги.Например,давам идея да се срещнем в уречен ден и час пред музея"Земята и Хората"и оттам да се разходим по полянките наоколо.Ние с Волф ще сме на дълъг повод-ролка.Определено не рискувам да го пускам от повода.Но и така ще стане игра-ако стане-бъдете сигурни! wink
bravoS super best victoryVVV ...само не този и другия weekend, моля ouu иначе и аз там мисля че е най-удобно за всички не зависимо от коя част, а и милко ка казва че там се разхождат d) ще е купон l) d) d) d) ... само ме изчакайте w)
Публикувано: 26 March 2007 - 10:51 PM
...искате ли да ви кажа нещо смешно... нерита си има вече десетина прякора... но най-актуалния и е..... нера скункса(или скунксова)... само дето зелен дим не излиза..... не знам вашите как са l) голяма миризма пускаме-особено като спим angelpik
...а уж сме дами w)
...а уж сме дами w)
Публикувано: 26 March 2007 - 10:52 PM
ми да обобщим - значи ще стане след Великден срещата? Допреди 1 година Кора беше единствения шпиц в Хилтъновия парк /който се казва ПАРК НА КРАСОТАТА НА ДАРИНА ПАВЛОВА/ - и събираше овациите - а само си представете сега - ЦЕЛИ ТРИ СНЕЖНОБЕЛИ ШПИЦЧЕТА ЗАЕДНО! 1super 1super 1super
Публикувано: 26 March 2007 - 10:54 PM
Цитат
ми да обобщим - значи ще стане след Великден срещата? Допреди 1 година Кора беше единствения шпиц в Хилтъновия парк /който се казва ПАРК НА КРАСОТАТА НА ДАРИНА ПАВЛОВА/ - и събираше овациите - а само си представете сега - ЦЕЛИ ТРИ СНЕЖНОБЕЛИ ШПИЦЧЕТА ЗАЕДНО! 1super 1super 1super
аз мноооооооооооооого искам да дойдем и да се запознаем с наште мишки l) ако е след великден ще сме първи d)
Публикувано: 26 March 2007 - 10:59 PM
sofhiepp - този клип е специален позрав за Нера /скункса/ - /сигурна съм, че имаш чувство за хумор/ - и се надявам да ви се отвори клипчето
http://vbox7.com/play:6e727d4b
uper best
http://vbox7.com/play:6e727d4b
uper best
Публикувано: 26 March 2007 - 11:08 PM
Цитат
Каква точно човешка храна и слагаш към гранулата? oo
сирене или кашкавал и/или кренвирш(колбасче) и гореща вода(шот не ги харесва иначе) но не и авам друго-мнооооого съм лоша r) b) страх ме е да не и стане нещо, за това... даже щях да ги убия.... бившият ми мъж.... като беше синът ми на гости с "опашката" за един ден, и давали какво ли не bash не била харесвала сухата bash bash bash те са разбирачи-имат нок 13г. NNN a)
..аже яла шкембе чорба, спагети и не знам още какво......................
Публикувано: 26 March 2007 - 11:09 PM
лелеее а ма тези ангелчета angelpik хич не били за подценяване bl) -преди съм ги внимавал само да не ги згаза или да не охапат Омбре ,щото са на една лапа живот ,но явно съм бил в мнооого голяма заблуда oleeee те май и за лов на мечки стават l) -страшни сладури са (няма кавички на ->срашни<- ,не случайно !) super best
Публикувано: 26 March 2007 - 11:11 PM
Цитат
лелеее а ма тези ангелчета angelpik хич не били за подценяване bl) -преди съм ги внимавал само да не ги згаза или да не охапат Омбре ,щото са на една лапа живот ,но явно съм бил в мнооого голяма заблуда oleeee те май и за лов на мечки стават l) -страшни сладури са (няма кавички на ->срашни<- ,не случайно !) super best
ми ДАааааааааааа..... b) cl)