ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 28 October 2007 - 09:00 PM
В тези дъждове ставаме черен мителшпиц. :blink:
Много искам да купа на Ричко сух шампоан защото видях какво сте писали за него.Но не мога да намеря.Нито балсами нито сухи шампоани.Ах този Плевен. ;D
Няколко снимчици.
Опс извинявай.Арес пръцка а пък Волфи хърка. ;D
Много искам да купа на Ричко сух шампоан защото видях какво сте писали за него.Но не мога да намеря.Нито балсами нито сухи шампоани.Ах този Плевен. ;D
Няколко снимчици.
Опс извинявай.Арес пръцка а пък Волфи хърка. ;D
Прикачени файлове
-
PIC_0006.JPG (44.67K)
Брой сваляния: 12 -
PIC_0006.JPG_thumb (45.32K)
Брой сваляния: 11 -
PIC_0005.JPG (37K)
Брой сваляния: 7 -
PIC_0005.JPG_thumb (34.14K)
Брой сваляния: 11 -
PIC_0002.JPG (58.89K)
Брой сваляния: 8 -
PIC_0002.JPG_thumb (66.66K)
Брой сваляния: 12 -
PIC_0002.JPG_thumb (66.66K)
Брой сваляния: 11
Публикувано: 28 October 2007 - 09:01 PM
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Арес пръцка, ама не е пръдльо, той само по малко ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А относно хараната, храня го с Роял канин за средни кучета :wub:
Арес пръцка, ама не е пръдльо, той само по малко ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А относно хараната, храня го с Роял канин за средни кучета :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 09:02 PM
Здравейте до преди малко бахме на последната 3-та разходка на Айс!Не е за вярване Dury Айс за пръв път така тичаше и скачаше на дъжда нещо го прихваща от време на време като е с лабрадора! Айс не прави такива неща да пръцка или да хърка!Айс спеше преди до моят креват до главата ми,но вече дори и не го пускам,защото си позволяваше да ме буди за разходка по рано от колкото трябваше!Сега вече си спи в корицето и го пускаме през ноща само в кухнята и коридора.И от както го оставяме в двете стаи всяка сутрин като дойде време за разходка започва да скимти и лае пред вратата ми!поздрави :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 09:29 PM
Преди да взема Айс ми казаха(една позната от зоомагазин близо до нас),че шпицовете са много капризни кучета и изискват много грижи ,но не е така!Как са вашите сладури казах ви Айс как реагира днес на дъжда кажете вие някоя случка от тези дни! :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 09:45 PM
Айс е досто здраво куче дано да си остане такова няма никакви проблеми!Всичко яде плодове зеленчуци , ще споделя нещо ,но без да се смеете яде дори лук и чесан! ;D ;D ;D първият път гогато изпровах дали ще яде чесан малко хапна и след това започна да го лае ,но въпреки това го изяде! ;D А вторият път направо го изяде B)
Публикувано: 28 October 2007 - 09:53 PM
Дуричка, ние от една седмица сме само на това и съм твърдо решена така и да си продължим, защото видях какво се получава от обратното. Нека всеки си знае храната. Четох доста по въпроса за храненето. Сухата храна освен за общоизвестните неща се отразява добре и по въпроса с аналната жлеза. Кучета, които се хранят със специализирана храна, рядко имат проблеми с нея. Не съм експерт, но смятам, че отразяването й в/у зъбите, козината и общото състояние на животното са безпрекословни. Никога няма да забравя какво ми каза собственика на зоомагазина до нас. Той има куче на 10 г. и каза, че съжалява, че не е започнал по- рано да го храни с т.нар. специализирана. От това по- добро няма.
Публикувано: 29 October 2007 - 12:06 PM
всички казват"да яде само нейната храна и в никакъв случай друго"
обаче Шери е на друго мнение и само чака да я изтървен и омятва на котарака чинийката(риба, заек, консерва в която има ЦАРЕВИЦА!!)
първо се ядосах че ще и стане нещо ама засега всичко е ОК
не че не я пазя, но като я изтърва....!
не е лошо с домашната храна според мен!!
обаче Шери е на друго мнение и само чака да я изтървен и омятва на котарака чинийката(риба, заек, консерва в която има ЦАРЕВИЦА!!)
първо се ядосах че ще и стане нещо ама засега всичко е ОК
не че не я пазя, но като я изтърва....!
не е лошо с домашната храна според мен!!