ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 October 2007 - 03:36 PM
Здравейте момичета как сте?
Как са кученцата ви?
Дана молим те да ни зарадваш със снимки на малката пухла :P
Преди малко на разходка правих видео на шпицонето.
След това направих и няколко снимки веднага след като го умих
(естествено беше калчо калчев и мърльо, то в тая вода и кал няма как..).
Кажете моля ви къде и как мога да кача видеото?
Целувки: дури :wub:
Как са кученцата ви?
Дана молим те да ни зарадваш със снимки на малката пухла :P
Преди малко на разходка правих видео на шпицонето.
След това направих и няколко снимки веднага след като го умих
(естествено беше калчо калчев и мърльо, то в тая вода и кал няма как..).
Кажете моля ви къде и как мога да кача видеото?
Целувки: дури :wub:
Публикувано: 29 October 2007 - 03:42 PM
ох,дури нямам си на идея дали изобщо може да се качи видео.да тисе похваля вчера си купих лосион от новият ни зоомагазин и вече се разкрасяваме.сега ще се поровя малко за видеото ако се намери начин ще пиша,ще бъде много интересно да го видим. :P
Публикувано: 29 October 2007 - 03:42 PM
Ей го Волфата "в бойна готовност" 5 минутки след като го умих готов да беснее като една малка, бяла вихрушка
"Давай го тва въже да го размятам!" ;D
"Давай го тва въже да го размятам!" ;D
Прикачени файлове
-
PICT4813.jpg (50.78K)
Брой сваляния: 129 -
PICT4820.jpg (45.9K)
Брой сваляния: 106
Публикувано: 29 October 2007 - 03:43 PM
марея забравих да ти кажа за лосиона ама ти си се справила разбирам. Марката е oftal маи така беше
дури невероятен е!! просто красота
а малката беснее в къщи и току що ми казаха че пак е пресушила чинийката на батко си(котарака)
много ли е лощо че яде неговата храна????
дури невероятен е!! просто красота
а малката беснее в къщи и току що ми казаха че пак е пресушила чинийката на батко си(котарака)
много ли е лощо че яде неговата храна????
Публикувано: 29 October 2007 - 03:52 PM
Цитат
дана и на нас ни се случва да изяждаме гранулите на котката,мисля че не бива защото са със съвсем други съставки.
даже не са гранулки а консерва(на котарака не му кавам гранули заради бъбреците)!!!!
ама като само ме дебне и отива право там какво да я правя??
Публикувано: 29 October 2007 - 03:56 PM
oftal stain remover-средство за премахване на неугледни петна по козината и около очите ,внос от холандия и струва 8 лева от вчера го ползвам и м0ога да кажа,че има ефект ние бяхме станали.........не много угледни под очичките. ;Dдури,за клипа трябва да качиш клипа в сайт например -data.bg,и от там да дадеш линк към клипа да го видим всички :yahoo:
Публикувано: 29 October 2007 - 03:58 PM
Дана ако искаш ми прати снимки на Шериданс на viva_buresh@mail.bg
Ще ги смаля и ще ги метна тук да се кефим вкупом на кучешка шпиц красотичка..
..
Относно краденето на котешка храна куче може да похапва котешка от време на време, но котка - кучешка не бива.
Това ме бе питала преди време Олинка с шпиц Порши и след като питах доктор Коко това научих.
Да храним кучето с човешка храна е рисковано и непрепоръчително.
Човешката храна е обикновено с подправки и сол, което е вредно за стомахчето на кучето.
Разбира се всеки си преценя с какво да изхранва животинката си, но по правило най - добре е от бебешок да бъде свикнато на гранулирана, качествена храна.
Май..това се сещам да ви споделя. :P
Ще ги смаля и ще ги метна тук да се кефим вкупом на кучешка шпиц красотичка..
..
Относно краденето на котешка храна куче може да похапва котешка от време на време, но котка - кучешка не бива.
Това ме бе питала преди време Олинка с шпиц Порши и след като питах доктор Коко това научих.
Да храним кучето с човешка храна е рисковано и непрепоръчително.
Човешката храна е обикновено с подправки и сол, което е вредно за стомахчето на кучето.
Разбира се всеки си преценя с какво да изхранва животинката си, но по правило най - добре е от бебешок да бъде свикнато на гранулирана, качествена храна.
Май..това се сещам да ви споделя. :P
Публикувано: 29 October 2007 - 04:06 PM
:sos:
Апел към вас момичета:
ако някоя от вас е " в час" с получаване на снимки по ММС (гсм)
да пише на Дана!
Тя има снимки, но нещо не можела да ги качи ( май кабел липсвал или нещо такова..)
Та!Има ли някой готов да получава снимки от нея на гсм- а и да ни изкефи със снимките на Шери? :blink:
Апел към вас момичета:
ако някоя от вас е " в час" с получаване на снимки по ММС (гсм)
да пише на Дана!
Тя има снимки, но нещо не можела да ги качи ( май кабел липсвал или нещо такова..)
Та!Има ли някой готов да получава снимки от нея на гсм- а и да ни изкефи със снимките на Шери? :blink:
Публикувано: 29 October 2007 - 04:07 PM
ето я сладката шери! :yahoo:
Прикачени файлове
-
IMG244.JPG (20.61K)
Брой сваляния: 54