ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 October 2007 - 04:12 PM
наистина е така!! рядко ми дава да я гушкам. тя дава ама хапе, дъвче ми косата и все не мога да я снимам!!
лудетина е!!! но реши да ме оставя да спя нощем и съм и много благодарна
но е мъжко момиче и има невероятен характер!!!
само ако я видите как носи джапанка 45-ти номер ще умрете на място от смях ;D
лудетина е!!! но реши да ме оставя да спя нощем и съм и много благодарна
но е мъжко момиче и има невероятен характер!!!
само ако я видите как носи джапанка 45-ти номер ще умрете на място от смях ;D
Публикувано: 29 October 2007 - 04:17 PM
има невероятна енергия за която не съм предполагала!! вече се научи да пишка в банята!!!! мног е умна и разбира когато прави бели
вчера ухапа "татко си" за палеца на крака така че му пусна кръв!!! стоя като наказана и гледа жално 20 минути!!! докато той и каза"ела тука" и тя вече беше щастлива!! маха с опашка като луда.....
и не се глези много на ваксината, пък и на ренгена на другия ден!
доста и се събра
вчера ухапа "татко си" за палеца на крака така че му пусна кръв!!! стоя като наказана и гледа жално 20 минути!!! докато той и каза"ела тука" и тя вече беше щастлива!! маха с опашка като луда.....
и не се глези много на ваксината, пък и на ренгена на другия ден!
доста и се събра
Публикувано: 29 October 2007 - 04:24 PM
Цитат
Хе- хе Мони ще видиш, че не на шпица ти не му се нрави дъжда и снега, а само на нас 2 - ногите им стопани.
Купи ли му дрешка?
Айде давай снимките на Ледения хубавец да си оплакнем окото :P
Купи ли му дрешка?
Айде давай снимките на Ледения хубавец да си оплакнем окото :P
Публикувано: 29 October 2007 - 04:28 PM
Пожелавам на Дана малката, бяла перла да порасне едно здраво и жизнерадостно шпицче.
И да пишеш на Дедо Коледа да ти донесе от Лапландия
( може и от близкия бг- магазин)един хубав, цифров фотоапарат.
За да трупаш фото - спомени..безценни са.
Сега Шери е мъниче, но скоро ще започне да расте, ту на дължина, ту на височина и ще видиш в този преходен период колко различна ще е от кучето бебе, което гушиш нежно в прегръдките си.
А после, живот и здраве, като порасне и стане една мис Шериданс, когато израстне и се оформи козинката й..
Истинска, бяла приказка ще припка край теб.
Но..дотогава много вода ще изтече.
Сега най - важно е да е здрава.
:wub: :wub: :wub:
И да пишеш на Дедо Коледа да ти донесе от Лапландия
( може и от близкия бг- магазин)един хубав, цифров фотоапарат.
За да трупаш фото - спомени..безценни са.
Сега Шери е мъниче, но скоро ще започне да расте, ту на дължина, ту на височина и ще видиш в този преходен период колко различна ще е от кучето бебе, което гушиш нежно в прегръдките си.
А после, живот и здраве, като порасне и стане една мис Шериданс, когато израстне и се оформи козинката й..
Истинска, бяла приказка ще припка край теб.
Но..дотогава много вода ще изтече.
Сега най - важно е да е здрава.
:wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 October 2007 - 04:29 PM
:blink:
Прикачени файлове
-
3d.JPG (34.26K)
Брой сваляния: 18 -
3d.JPG_thumb (46.09K)
Брой сваляния: 11
Публикувано: 29 October 2007 - 04:47 PM
Понякога ние хората погрешно определяме "клатенето" като поредния акт продиктуван от половия инстинкт.
Всъщност подобно поведение се наблюдава й при женски кучета
(виждала съм майка и щерка нок - майката как се "клати" върху дъщеря си)когато показват "кой е алфата", кой е "шефа" на глутницата.
Така, че не винаги можем да свързваме подобно кучешко поведение " с полово желание" или "извращение"
(чувала съм стопани на мъжко куче да казват: моя да не е педигреепал след като се качва и клатушка на други мъжки кучета?)
Клатенето е един от начините чрез тялото си кучето да заявява или демонстрира лидерска позиция.
И нещо друго..
За похапването на изпражнения ( собствени или чужди).
При кучетата това се нарича копрофагия ( лайноядство).
И до днес така и не разбрах какво привлича така магнетично голямото ми куче към чуждите фекалии на разходка..
Но се справих с това чрез корекции
( с повода и подаване на команда)..
;)
Всъщност подобно поведение се наблюдава й при женски кучета
(виждала съм майка и щерка нок - майката как се "клати" върху дъщеря си)когато показват "кой е алфата", кой е "шефа" на глутницата.
Така, че не винаги можем да свързваме подобно кучешко поведение " с полово желание" или "извращение"
(чувала съм стопани на мъжко куче да казват: моя да не е педигреепал след като се качва и клатушка на други мъжки кучета?)
Клатенето е един от начините чрез тялото си кучето да заявява или демонстрира лидерска позиция.
И нещо друго..
За похапването на изпражнения ( собствени или чужди).
При кучетата това се нарича копрофагия ( лайноядство).
И до днес така и не разбрах какво привлича така магнетично голямото ми куче към чуждите фекалии на разходка..
Но се справих с това чрез корекции
( с повода и подаване на команда)..
;)