Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5681 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 December 2007 - 08:40 PM

Ехо кой тук?
Здравей римела!
Не се ядосвай, моля те..Само я пази от две неща:агресивни шофьори на префучаващи като на формула автомобили и машинно масло ( и прочее авто - смазки) но не заради прекрасното й кожухче, а заради доброто й здраве ;)
Оо кой си има вече нови грууминг четки, а?
Ха да са ти честити и да си решиш красавицата с кеф :P

#5682 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2007 - 08:45 PM

Здравейте сладурковци :wub: :wub: :wub:
С нетърпение сядам на компа и си отварям любимата тема. Май обще взето вече живея с вас и макар, че познавам само Дури някакси ми е много добре с вас и вашите кучовци.  Тази вечер за пореден път си направихме вечерната разходка с нашите приятели  - останалите кучета от компанията. Арес е най- малкия между тях, но как лае  - ушните ни миди започват да вибрират ;D Дори тази вечер с момичетата решихме да се запишем дружно на самба. Абе това кучкарите, към коите се числя и аз са голяма работа. И май ще се заформят за в бъдеще доста женски партита, което си е направо супер.
Продължаваме да чакаме снега, за да се наиграем на воля. Писна ни тази кал и вода по поляните. А и ще го водим на Рила за Нова Година и искрено се надявам да има сняг, за да се забавляваме истински заедно.
Вчера и днес нямаме поражения в къщи и направо съм щастлива, свещичка ще ходя да запаля, дано продължи така и за напред.
Желая лека вечер на всички и много целувки от мен и Арес :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5683 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 08:52 PM

;D
Здравей Иве.
Разсмя ме с пасажа" свещичка ще паля".
Много се радвам, че с Арес сте добре.Браво за самба - курса!
Една от мечтите ми е да се запиша за латино - танци.
Хем ще се понауча да танцувам, хем ще подържам добра физическа форма, хем ще си общувам с нови хора..
Но..това остана засега в мечтите ми.
Иначе имам близък, който е танцьор и е близък с Алфредо Торес.
От него зная, че преди имаше курсове някъде на бул."Витошка"водени от черния секси - дявол - Алфредо.
Не съм си забравила и тази мечта и някой хубав ден и това ще стане..;)
Абе много сте стиснати вий бре!
Как една - едничка снимка не ви се намери да огреете темата ни тая вечер!

#5684 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 09:08 PM

German mittelspitz на име Оскар  :P

#5685 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 09:11 PM

Блазе ти, Ива - може пък Арес да се е кротнал!
Аз просто губя надежда! Днес трябваше да ходим тук-там из града и решихме да вземем и Линда. Замислих се, че може би не я разхождам достатъчно и за това беладжийства в къщи. Е, та тя бесня по улиците, все едно е държана вързана на синджир! Иван я водеше на повода, той е със солидна комплекция, а по едно време имах чувството, че ще го повлече! Щеше да се удуши с каишката си - все едно не знае, че е на повод, тича срещу колите, не чува нищо! А боя си изяде след третия найлон от кренвирш, който извадих от устата й в ръкопашна схватка - хората се спираха да ни гледат!
Дури, днес си взех четка и гребен от типа на твоите, пробвах ги - е, нищо общо с това, с което се мъчих до сега! Та се надявам скоро да ви представя малката разбойничка след грууминг-сесия. Нали знаете стария виц - "Сине, да е поне хубавичка, щото те всички жени са проклетийки!" ;D

#5686 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 09:27 PM

Хихи!Не го знам вица за майчините съвети, римела!
Аз пък трябва да къпя господинчото за Коледа, няма да посрещаме 2008 - ма мърляви я!
Обаче сме в очакване на снимки на вчесаната красавица Линдии  :P
Айде черпя ви още една готина снимка на куче от нашта порода от развъдник "Spilmah"
German Spitz & Sighthound Show Team!
"Баба Меца - ларж"  ;D

#5687 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2007 - 09:59 PM

Алфредо е наистина невероятен и забавен. Първоначалната идея беше да ходим на народни танци, но за да можем да ходим почти цялата кучешка компания компромиса е самбата.  ;D
Римела, не вярвам да се е кротнал, най- вероятно му е омръзнало за сега де, да му се караме постоянно. Но въобще не си и помислям, че ще спре да прави бели. Щом дори когато през деня го карцирам в коридора пак намира какво да направи. Но какво щеше да е без тях, пълна скука. Така, че добре че ги има
Целувки на всички :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5688 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:14 PM

Това за карцера в коридора ми е познато...  ;D Моята изяде балатума, но това не ме вълнува въобще - купих от най-евтиния, преди още да я взема, та да си го дере и гризе на воля! Сега дойде ли някой у нас - прави  :o, а аз обяснявам "Имам куче, нали знаете..." Ами разбират ме хората! Днес се наложи да влизам тук-там с палто, цялото в кал от лапите на Линда, връзките на ботите ми развързани, в единия джоб дрънкат кучешки гранулки, от другия се подава резервния кучешки повод ...    :rolleyes:

#5689 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:15 PM

римела какъв повод ползваш за Линда?Нашийника какъв тип е? :P

#5690 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:24 PM

Повод - ролка. Найшийник - ами не знам, обикновен. Цяла мъка е да намеря металното колелце, за да закача повода за нашийника. Да си призная, като амбициозна новоизлюпена кучкарка харесах нагръдниците, сториха ми се по-елегантни. За жалост Линда не споделя моите виждания - изяде и двата, които й взех, просто не ги търпи въобще. А нашийника и ролката - те просто не съществуват за нея, все едно ги няма...Та върви я контролирай, как да не извадиш вестника! Май трябва да се абонирам за "168 часа", че е по-дебел! ;D

#5691 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:29 PM

И аз ползвам повод тип "ролка"( и то ролка - лента)нашийника ни също като вашия има едно нинюшно колелце и се зоря да го изровя из вратлето му.
Вчера заразена от неговия нестихващ ентусиазъм "НА РАЗХОДКА!Хайде!Бързай да бързаме!"му бях закопчала с нашийничето едното уше.
И се чудя що се спира и се чеше, па току видях какви съм ги свършила.. ;D
Та преди да излезем положихме наново нашийника без да "закопчаваме" с него сладките ушленца  :P
римела ти се справяш перфектно с нея мога само да те поздравя за здравото, красиво и жизнено кученце, което отглеждаш! :drugarche:

#5692 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2007 - 10:38 PM

Цитат

Повод - ролка. Найшийник - ами не знам, обикновен. Цяла мъка е да намеря металното колелце, за да закача повода за нашийника. Да си призная, като амбициозна новоизлюпена кучкарка харесах нагръдниците, сториха ми се по-елегантни. За жалост Линда не споделя моите виждания - изяде и двата, които й взех, просто не ги търпи въобще. А нашийника и ролката - те просто не съществуват за нея, все едно ги няма...Та върви я контролирай, как да не извадиш вестника! Май трябва да се абонирам за "168 часа", че е по-дебел! ;D

Това с яденето на нагръдник ми е позната.Когато Ричи беше малък решихме да му вземем нагръдник защото разбрахме че те са по-добри за малки кученца.Естествено първия ден беше ужас докато свикне да ходи на каишка.Явно нашия красавец беше решил да си отмъсти и съсипа нагръдника.На следващия ден купихме друг ама и той си изпати.Крайния случая беше нашийник за врата.С този който сме в момента ни е втория но едва ли последния.А относно каишките ролки.Майка ми искаше да купим такава на Ричко но забелязах че не са много много одобни поне за мен.На Ричи братчето Чарли има такава каишка и като тръгне нанякъде тя се развива , развива и се оплита.И понеже попринцеп аз се занимавам с Ричи  и реших че ще е най-добре да му купим обикновенна каишка за да няма недоволни граждани:Ооо дръжте си кучето на по-къса каишка! и така нататък.Е то не че сега няма такива случаи но поне не е толкова често колкото ако беше с ролка.Поне аз така си мисля.
Искам да се извиня на всички че не пиша много често във форума но с това училище просто нямам възможност.Дано ме разбирате. ;)
User's Signature

Качена снимка

#5693 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:44 PM

Здрасти Дидка.
Как е Ричи?
Разбираме те не се притеснявай.
Най - важни са ти уроците, а да пишеш тук винаги можеш ;)
За повода ролка.
Първия ден, когато купих и сложих такъв на шпица и аз се оплетох като пате в кълчища.
После..мина малко време и свикнах.
Сега съм като "ди джей" току щракам с него, ту да е отпуснат, ту го събирам..
Най - важно е човек да разбере какво на него си му е най - удобно и сгодно и да си го ползва със здраве.
Дидка някоя нова снимка на Ричито да ти се намира.. :P

#5694 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:50 PM

римела ти се справяш перфектно с нея мога само да те поздравя за здравото, красиво и жизнено кученце, което отглеждаш!

Ох, не знам, Дури, дай Боже да е така, но по някога се отчайвам...Преди няколко дни ми се наложи да бачкам до късна доба. Линда е нахранена, изпишкана, предложих и да си легне да спи, но къде ти... Започна едно беснеене - бедна ви е фантазията! Опитвах с добро, с лакомства, с команди, накрая го ударих на молба ... псето просто беше бясно! Устрои ми такъв джаф-концерт, че започна да ми пулсира в слепоочията, идеше ми да я хвана и да я...  :angry: Скочих, докопах я и ... я гушнах. Ами тя искала малко внимание, поглези се, облиза ме, погризка ме, после си легна и заспа като като ангелче! Е, как да й се сърдя, в крайна сметка може би това, което иска тя, е истинското и важното, а не моите среднощни напъни всичката да я свърша...
А за ролката - и аз станах факир, щракам я на секундата!

#5695 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 10:57 PM

римела няма съмнение, че срещаш трудности - това е нормално, естествено =всички сме така, един в по- голяма, друг в по- малка степен.
Но ти обичаш шпица си.И това личи.
Това струи от съобщенията ти тук до всички нас, а и от снимките на малката палавница.
Винаги, когато ти е трудно можеш да си споделяш, както сега, тук с нас, и ако не решение на проблема, то поне ще получиш нашата искрена, безрезервна подкрепа и съпричастност.
Какво друго да ти кажа..
Освен, че очакваме с нетърпение новата фото- сесия на фризираната Линдорела. :wub: :->)

#5696 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2007 - 11:09 PM

Благодаря, и това е много!
А хубави снимки ...дължа ги на всички, които четат и отговарят на отчаяните ми постове, разбират ме и са съпричасни с проблемите ми. Дръж се, Линда, грууминг те чака! ;D
Лека вечер и спокойна нощ на всички! До следващите шпиц-лудориии...

#5697 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 08:50 AM

На първата снимка се вижда каишката на Ричко макар и да е не е много добра снимката.
А на втората снимка Ричи спинка до външната врата.Там му едно от любимите места за нанкане. ;) ;D
User's Signature

Качена снимка

#5698 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 08:53 AM

Няколко колажчета.
User's Signature

Качена снимка

#5699 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 09:23 AM

:blink:

#5700 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2007 - 09:34 AM

Цитат

:blink:

P.S....малко се е сплескала снимката,но мисля,че се вижда пак B)

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни