ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 December 2007 - 10:51 AM
Привет,момичета! :blink:
Напоследък съм малко заета и нямам време да ви пиша,но ако намеря миг спокойствие-винаги чета как сте!...
Дури,възползвах се от съвета,който даде за ресането и взех и аз такава четка/тип гребло/със завити краища..Чарлита я подуши и спокойно прие да я среша..вече започваме да се скубем,но е малко..Благодаря ти,че споделяш с нас опита си! :wub:
Римела,наистина стила ти е уникален-чета си и се смея/дано никой не забележи/сама..Чакам с нетърпение да разбера какво още е сътворила Линда.. :blink:
Момичета,знаете,че съм неука в гледането и съжителството с тези пухкавели,но имам въпросче-на каква възраст да е първото къпане?
Защото сега само се мием...Намерих в зоомагазина един шампоан за малки кученца-"БИОЗОО",но незнам дали е подходящ за Чарлита-тя все пак е на три месеца и два дни?
Ако знаете-помагайте ми,моля(:
А и да не забравя-Чарлита ви изпраща много целувки с влажно носле...за всички вас!! :wub: :wub: :wub:
Нямам си и идея как ще се къпем,но Коледа наближава-не ми се ще да е мърличката на вечерта... ;D
Пожелаваме ви красив ден и много усмивки!!! :blink:
с любов: Чарлита и Мариана
Напоследък съм малко заета и нямам време да ви пиша,но ако намеря миг спокойствие-винаги чета как сте!...
Дури,възползвах се от съвета,който даде за ресането и взех и аз такава четка/тип гребло/със завити краища..Чарлита я подуши и спокойно прие да я среша..вече започваме да се скубем,но е малко..Благодаря ти,че споделяш с нас опита си! :wub:
Римела,наистина стила ти е уникален-чета си и се смея/дано никой не забележи/сама..Чакам с нетърпение да разбера какво още е сътворила Линда.. :blink:
Момичета,знаете,че съм неука в гледането и съжителството с тези пухкавели,но имам въпросче-на каква възраст да е първото къпане?
Защото сега само се мием...Намерих в зоомагазина един шампоан за малки кученца-"БИОЗОО",но незнам дали е подходящ за Чарлита-тя все пак е на три месеца и два дни?
Ако знаете-помагайте ми,моля(:
А и да не забравя-Чарлита ви изпраща много целувки с влажно носле...за всички вас!! :wub: :wub: :wub:
Нямам си и идея как ще се къпем,но Коледа наближава-не ми се ще да е мърличката на вечерта... ;D
Пожелаваме ви красив ден и много усмивки!!! :blink:
с любов: Чарлита и Мариана
Публикувано: 13 December 2007 - 11:35 AM
Арес го къпя с един шампоан,който има масло от норка в него и после козината е доста пухкава и не се заплита.
Публикувано: 13 December 2007 - 11:36 AM
мисля,че няма проблем да е изкъпиш за коледа ;)все пак е госпожица и трябва да е хубава и пухкава :palqcho:а,ако се притесняваш има сухи шампоани -нанасяш и после само разресваш,много добре почистват козинката,а и ухаят доста приятно. :yahoo:
Публикувано: 13 December 2007 - 12:56 PM
Хей,момичета-благадарности за съветите!
И за къпаната Линда..Страхотно сладка е!!!Обещавам,че ще снимам Чарлита как изглежда след баня и ще ви я покажа :blink:
И лек и приятен ден,приятели! :wub:
До скоро...от нас двете много :wub: :wub: :wub:
Марея,а какъв точно е сухия шампоан?В нашия магазин ме изгледаха като извънземна твар... :blink:
И за къпаната Линда..Страхотно сладка е!!!Обещавам,че ще снимам Чарлита как изглежда след баня и ще ви я покажа :blink:
Марея,а какъв точно е сухия шампоан?В нашия магазин ме изгледаха като извънземна твар... :blink:
Публикувано: 13 December 2007 - 03:29 PM
Цитат
Хей,момичета-благадарности за съветите!
Публикувано: 13 December 2007 - 03:31 PM
Цитат
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.ПО ТЕМАТА-АЗ РИЧО ГО КЪПЯ СЪС ШАМПОАН НА БИОЗОО ЗА БЕЛИ КУЧЕТА,ЗАСЕГА Е ДОБЪР.А ОТНОСНО СУХИЯ ШАМПОАН МОЯ Е ВЪВ ВИД НА ПЯНА,ПИШЕ АМИЦИ И ПИЛИЦИ;ИТАЛИАНСКИ С МАСЛО ОТ ЖОЖОБА.ПОСЛЕ ЛИ ИДВА ДА ГО ИЗЯМ-РИЧО ИМАМ ВПРЕДВИД ;D
Публикувано: 13 December 2007 - 04:12 PM
Привет на всички!!! :blink:
Реших проблема с шампоаните-ще ми ги купят от магазина в Изгрев-на Д-р Стефанов май е.Защото колкото и да е смешно-в Карлово и Сопот са доста бедни зоомагазините.
Още веднъж-благодаря за съветите! :wub:
Още малко и ще се прибера да нацелувам моето момиченце по голото коремче. :wub:
А за всички вас-усмивки и спорна работа от Мариана и Чарлита :wub:
Реших проблема с шампоаните-ще ми ги купят от магазина в Изгрев-на Д-р Стефанов май е.Защото колкото и да е смешно-в Карлово и Сопот са доста бедни зоомагазините.
Още веднъж-благодаря за съветите! :wub:
Още малко и ще се прибера да нацелувам моето момиченце по голото коремче. :wub:
А за всички вас-усмивки и спорна работа от Мариана и Чарлита :wub:
Публикувано: 13 December 2007 - 10:17 PM
да,разрешихме го.а пък и той нещо се поуспокои.вече като го оставяме не прави бели,в смисъл да къса и т.н.,единствено се изпишква някъде най-често до вратата,и то още като излизам.в крайна сметка аз казах че съм го гледала 5 мес,така че ще го гледам и търпя золумите още 6, :blink:.товае .другата седмица ще го оставяме на хотел,защото заминаваме за 1 седмица и нщма кой да го гледа и ми е малко притеснено.мо мяма начин :'(.това е поздрави от мен и лека нощ.благодаря на всички