ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 January 2008 - 11:52 PM
ок...къде в морската точно?аз съм в гръцката махала?
Публикувано: 19 January 2008 - 01:30 PM
monika_25 ,мисля,че всеки има и то в не малко количесва,дори и да ги сресваме често ;) ;D
такава е шпиц съдбата ни :P :wub:
такава е шпиц съдбата ни :P :wub:
Публикувано: 19 January 2008 - 01:52 PM
Еми да ама...преди нямаше толко косми така е от близо 2,3 месеца, дали в момента си сменя козинката?Дури преди беше казала ,че между 11 и12 месец(ако не се лъжа) си сменят козинката,а Айс на 04.02.2008 прави годинка. B) :yahoo: Хеехеее пораснахме и ние! ;D Поздравчета :wub:
Публикувано: 19 January 2008 - 02:51 PM
Като малки и нямахме никакви косми.След 4-5 месец започна ужаса с космите.А през лятото да не ви говоря какво беше вкъщи.Можехме да си оплетем кожуси от космите на моя приятел.Аз или майка ми също чистим всеки ден и пак има косми.Слава богу ние нямаме килими но за сметка на това дивана ни е от такава материя че всичко се лепи на него.Но взехме решение отделили сме 2 чаршафа с които застиляме дивана и така не се цапа.
А няма да повярвате какво разбрах преди малко.Пазача на фирмата на баща ми ми каза че сетерката ни май е бремена и единствения който може да е сторил това е Ричи.Веднъж като беше разгонена Чара/така се казва сетера/ я пуснахме да потича и се прибра с бебета в корема.Вече не правим тази грешка но явно Ричи е направил белята.Дано не е бремена а само така да изглежда защото в този студ няма да може да отгледа бебетата и ще ми бъде много много мъчнооо.
А няма да повярвате какво разбрах преди малко.Пазача на фирмата на баща ми ми каза че сетерката ни май е бремена и единствения който може да е сторил това е Ричи.Веднъж като беше разгонена Чара/така се казва сетера/ я пуснахме да потича и се прибра с бебета в корема.Вече не правим тази грешка но явно Ричи е направил белята.Дано не е бремена а само така да изглежда защото в този студ няма да може да отгледа бебетата и ще ми бъде много много мъчнооо.
Публикувано: 19 January 2008 - 03:02 PM
haski аз предполагам,че сега си сменя козинката и се надявам натам да не е така :rolleyes:.И Айс като го взехме нямаше никакви косми,но като доиде периода за смяна на козинката(5,6 месец)Всичко беше в косми :rolleyes: :( и сега пак на 12месеца е на 04.02 прови годинка и пак има много косми. :viking:Вече незнам какво да правя :-. А тази сетерка (Чара) във вас ли живее заедно с Ричи,защото ако е така със сигурност е бременна.Поне така мисля.Но вие си знаете какво е станало...Поздрави :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 19 January 2008 - 03:59 PM
Хееей сетих се за една случка.Сега ще ви я разкажа.
Един път брат ми беше купил едно лайно /с извинение/ което естествено не беше истинско и много ме уплаши.Негови съучастници бяха и майка ми и баща ми.
Както си стоя и играя на компютъра брат ми извика:
-Малеее Даяна бързо ела да видиш как се е изсрал Ричи.
Аз естествено не му повярвах защото знам че той не прави такива бели вкъщи и си останах на компа.Тогава майка ми дойде и ми каза:
-Върви да изчистиш.
Аз се учудих защото попринцип майка ми не си прави такива лоши шеги с мене и отидох.Що да видя една "тортичка" в средата на хола.И като започнах:
-Мааале Ричи какво си направил ти бе!/това на висок глас го извиках/
Кучето веднага ме усети че не съм в настроение и сви уши и стои и ме гледа.Тръгнах да взимам салфетка да изчистя и брат ми:
-Диди абе ти сляпа ли си.Не виждаш ли че тва е изкуствено лайно! ;D
Тогава щях да припадна.Не можех да повярвам че съм се хванала на такава шега и казах:
-Абее аз се шегувах.Знаех че не е истинско.
А майка ми:
- Да бе ама тръгна за сълфетка.
След това отидох при Ричи и започнах да му се извинявам че съм му се развикала и т. н. и той естествено разбра че ми е минало и веднага започна да си играе с мен.
HAPPY END!!! :blink:
Един път брат ми беше купил едно лайно /с извинение/ което естествено не беше истинско и много ме уплаши.Негови съучастници бяха и майка ми и баща ми.
Както си стоя и играя на компютъра брат ми извика:
-Малеее Даяна бързо ела да видиш как се е изсрал Ричи.
Аз естествено не му повярвах защото знам че той не прави такива бели вкъщи и си останах на компа.Тогава майка ми дойде и ми каза:
-Върви да изчистиш.
Аз се учудих защото попринцип майка ми не си прави такива лоши шеги с мене и отидох.Що да видя една "тортичка" в средата на хола.И като започнах:
-Мааале Ричи какво си направил ти бе!/това на висок глас го извиках/
Кучето веднага ме усети че не съм в настроение и сви уши и стои и ме гледа.Тръгнах да взимам салфетка да изчистя и брат ми:
-Диди абе ти сляпа ли си.Не виждаш ли че тва е изкуствено лайно! ;D
Тогава щях да припадна.Не можех да повярвам че съм се хванала на такава шега и казах:
-Абее аз се шегувах.Знаех че не е истинско.
А майка ми:
- Да бе ама тръгна за сълфетка.
След това отидох при Ричи и започнах да му се извинявам че съм му се развикала и т. н. и той естествено разбра че ми е минало и веднага започна да си играе с мен.
HAPPY END!!! :blink:
Публикувано: 19 January 2008 - 09:02 PM
Ето и нас с малко снимки.Дури има и една за теб ;),макар и не от много близо,но Арес е невъзможен понякога за снимки.......надявам се да не сте забравили и Айра :P,вижте колко е пораснала :wub:
Публикувано: 19 January 2008 - 09:18 PM
Ами Айра все още е доста тромава и не е кои знае колко игрива,а Арес е като стрела ;)
Публикувано: 19 January 2008 - 09:25 PM
Цитат
Ами Айра все още е доста тромава и не е кои знае колко игрива,а Арес е като стрела ;)

Вход

Горе
Цитиране +