ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 January 2008 - 03:59 PM
Хееей сетих се за една случка.Сега ще ви я разкажа.
Един път брат ми беше купил едно лайно /с извинение/ което естествено не беше истинско и много ме уплаши.Негови съучастници бяха и майка ми и баща ми.
Както си стоя и играя на компютъра брат ми извика:
-Малеее Даяна бързо ела да видиш как се е изсрал Ричи.
Аз естествено не му повярвах защото знам че той не прави такива бели вкъщи и си останах на компа.Тогава майка ми дойде и ми каза:
-Върви да изчистиш.
Аз се учудих защото попринцип майка ми не си прави такива лоши шеги с мене и отидох.Що да видя една "тортичка" в средата на хола.И като започнах:
-Мааале Ричи какво си направил ти бе!/това на висок глас го извиках/
Кучето веднага ме усети че не съм в настроение и сви уши и стои и ме гледа.Тръгнах да взимам салфетка да изчистя и брат ми:
-Диди абе ти сляпа ли си.Не виждаш ли че тва е изкуствено лайно! ;D
Тогава щях да припадна.Не можех да повярвам че съм се хванала на такава шега и казах:
-Абее аз се шегувах.Знаех че не е истинско.
А майка ми:
- Да бе ама тръгна за сълфетка.
След това отидох при Ричи и започнах да му се извинявам че съм му се развикала и т. н. и той естествено разбра че ми е минало и веднага започна да си играе с мен.
HAPPY END!!! :blink:
Един път брат ми беше купил едно лайно /с извинение/ което естествено не беше истинско и много ме уплаши.Негови съучастници бяха и майка ми и баща ми.
Както си стоя и играя на компютъра брат ми извика:
-Малеее Даяна бързо ела да видиш как се е изсрал Ричи.
Аз естествено не му повярвах защото знам че той не прави такива бели вкъщи и си останах на компа.Тогава майка ми дойде и ми каза:
-Върви да изчистиш.
Аз се учудих защото попринцип майка ми не си прави такива лоши шеги с мене и отидох.Що да видя една "тортичка" в средата на хола.И като започнах:
-Мааале Ричи какво си направил ти бе!/това на висок глас го извиках/
Кучето веднага ме усети че не съм в настроение и сви уши и стои и ме гледа.Тръгнах да взимам салфетка да изчистя и брат ми:
-Диди абе ти сляпа ли си.Не виждаш ли че тва е изкуствено лайно! ;D
Тогава щях да припадна.Не можех да повярвам че съм се хванала на такава шега и казах:
-Абее аз се шегувах.Знаех че не е истинско.
А майка ми:
- Да бе ама тръгна за сълфетка.
След това отидох при Ричи и започнах да му се извинявам че съм му се развикала и т. н. и той естествено разбра че ми е минало и веднага започна да си играе с мен.
HAPPY END!!! :blink:
Публикувано: 19 January 2008 - 09:02 PM
Ето и нас с малко снимки.Дури има и една за теб ;),макар и не от много близо,но Арес е невъзможен понякога за снимки.......надявам се да не сте забравили и Айра :P,вижте колко е пораснала :wub:
Публикувано: 19 January 2008 - 09:18 PM
Ами Айра все още е доста тромава и не е кои знае колко игрива,а Арес е като стрела ;)
Публикувано: 19 January 2008 - 09:25 PM
Цитат
Ами Айра все още е доста тромава и не е кои знае колко игрива,а Арес е като стрела ;)
Публикувано: 19 January 2008 - 09:32 PM
Айра не живее с мен,тя живее при майка ми,предишният ми ротвайлер беше временно при мен,но след като го приспахме,подарих Айра на моето семейство.....иначе излизат с Арес доста често :blink:
Публикувано: 19 January 2008 - 09:44 PM
Значи ще си има веселба! :yahoo:
Много са смешни шпицовете, като се опитват да играят с някое малко и тромаво кученце! С Линда се засякохме веднъж в парка с едно момиче и малката й кавказка овчарка - бебе. Момичето ми обясни, че много искало да "социализира" кучето си от малко и го насърчаваше да играе с Линда. Ама то каква ти игра - бебето не успяваше даже да я следи с очи, дакато тича, камо ли да бяга с нея... ;D
Много са смешни шпицовете, като се опитват да играят с някое малко и тромаво кученце! С Линда се засякохме веднъж в парка с едно момиче и малката й кавказка овчарка - бебе. Момичето ми обясни, че много искало да "социализира" кучето си от малко и го насърчаваше да играе с Линда. Ама то каква ти игра - бебето не успяваше даже да я следи с очи, дакато тича, камо ли да бяга с нея... ;D