Здравейте и от нас с Линда! Привет на задокеанския братовчед Макси със симпатичната муцунка! :blink:
Завиждам на "морските" шпицове - във Варна май е сухо и по-приятно за разходка, при нас сутрин е заледено, а през деня - киша и кал. :'(
Цитат
rimela как е Линдичка, сладуранката с най - благия нрав към непознати доброжелатели?
Мина ли й разгонката? :P
Дури, казва ли ти някой? Нали ни е за сефте! :rolleyes: Четох, че по този въпрос най-правилно е да се попитат кавалерите... ;D За сега техният отговор е "още не съвсем!". :P
Вчера ходихме по работа до гарата (Подуене) и аз настоях да вземем Линда с нас да се поразходи. Губа грешка! Оказа се, че там се е поселила глутница кучета, които като ни видяха, нападнаха отдалеч с весел вой, водени от един рошльо, явно най-мераклията! Аз държах Линда, която лаеше с пълно гърло, а Иван отблъсна атаката с канонада от снежни топки! Врагът се оттегли, прегрупира и направи още няколко опита, но ние бяхме нащрек и така опазихме Линдината моминска чест! :yahoo:
Иначе тя се е кротнала, слава богу - мисля, че преминава в нормалното си безметежно състояние след толкова емоции...