ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 January 2008 - 07:30 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 08:02 PM
По - голяма дивотия не бях чела, от пръдните на един шпиц миналата година до сега това държи приза за безумен лаф! :->)
Нима на някой изобщо му хрумва, че едно куче може да ЗАВИЖДА на друго куче за външен вид, ихиих!
Лудост някаква..Нонсенс.
А и в тази тема не вярвам да има нормален стопанин на куче да ЗАВИЖДА за кучето на другиго.
Отказвам да повярвам, че е възможно. :huh:
Лично на мен всички кучета в темата ми харесват.
Уви, само с малцина съм имала късмета и щастието да се видя на живо.
Но пък им се радвам чрез красивите фотографии, които сърдечните им любезни, незлобиви стопани ни показват тук, в любимата ни тема. :wub: :Танц:
Имам едно предложение към всички, които са в гр.София и имат желание, време -хайде другата събота или неделя да си организираме шпиц - среща в парк"Заимов".
Ще се радвам ако към нашата скромна, бяла дружинка се присъединят цветни братчета и сестрици. :drugarche: :kuchence:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:11 PM
Цитат
Лудост някаква..Нонсенс.
А и в тази тема не вярвам да има нормален стопанин на куче да ЗАВИЖДА за кучето на другиго.
Излишно мооого задълбаваш ми се струва ;D B) Надявам се, не се чувстваш лично засегната :-
Публикувано: 27 January 2008 - 08:18 PM
Няма как да ме засегнеш с това, че харесваш кученце, което и аз харесвам.
София това е абсурд, моля те прави си интрижки другаде.
Злобни и тролски подмятания не се толерират в сайта.
Бъди здрава и се усмихвай поне, когато си пишеш с всички нас тук.
дури :blink:
п.с.Нонсенс.
Публикувано: 27 January 2008 - 08:23 PM
Цитат
По - голяма дивотия не бях чела, от пръдните на един шпиц миналата година до сега това държи приза за безумен лаф! :->)
Нима на някой изобщо му хрумва, че едно куче може да ЗАВИЖДА на друго куче за външен вид, ихиих!
Лудост някаква..Нонсенс.
Лично на мен всички кучета в темата ми харесват.
Уви, само с малцина съм имала късмета и щастието да се видя на живо.
Но пък им се радвам чрез красивите фотографии, които сърдечните им любезни, незлобиви стопани ни показват тук, в любимата ни тема. :wub: :Танц:
Имам едно предложение към всички, които са в гр.София и имат желание, време -хайде другата събота или неделя да си организираме шпиц - среща в парк"Заимов".
Ще се радвам ако към нашата скромна, бяла дружинка се присъединят цветни братчета и сестрици. :drugarche: :kuchence:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:24 PM
Цитат
Няма как да ме засегнеш с това, че харесваш кученце, което и аз харесвам.
София това е абсурд, моля те прави си интрижки другаде.
Злобни и тролски подмятания не се толерират в сайта.
Бъди здрава и се усмихвай поне, когато си пишеш с всички нас тук.
дури :blink:
п.с.Нонсенс.
...Ми не знам тогава що се палиш толкова ;D то и аз си позволявам само красиви снимки на шпицчета да ви пускам :huh:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:38 PM
Аз ще ходя с такси, ще тръгна от кв.Изток, но да сме живи и здрави до идния уикенд. ;)
Не знам..но ще е гот за кучетата да си поиграят със себеподобни, със сигурност за мен като стопанин на мителшпиц дали другарчето на Волфи ще е с родословие или не - е без значение.
Говоря за мен.. ;D ^_^
Много ще се радвам ако към бялата ни дружинка се присъединят още и още шпицове, ехаа! :Танц:
Публикувано: 27 January 2008 - 08:40 PM
Цитат
Говоря за мен.. ;D ^_^
Публикувано: 27 January 2008 - 08:40 PM
Истински се забавлявам от снимките, които сте пуснали тези дни и много ви се радвам. Направо ви завиждам за разходката в парка Заимов, и ние тук в Овчата купел си имаме нещо подобно, но вече е супер кално, та се налага да се събираме в едно детско игрище, което не е много- много добре, но...
Компанията ни се увеличи с още един член - бебе лабрадор ретривър, страшен сладур и невероятно енергичен и сега пада невероятна игра с него. Все още им е интересен и горкото кученце сигурно като се прибере и заспива във въздуха, те направо му вземат здравето от тичане по пръчки и топки.
Но общо взето от този уикенд сме доволни, а и времето не беше лошо, та се поналудувахме и постояхме повечко. Имаме снимки, които очаквам да ми изпратят и ще пусна няколко, за да ни видите :blink:
Целувки и прегръдки от нас
Ива и Арес
Публикувано: 27 January 2008 - 08:47 PM
;DИскате ли снимки?! ;D