ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 May 2008 - 08:18 AM
Лиса е супер сладурана. Колко е мъничка и миловидна. Много ви се радвам.
А относно създаването на подфорум и моето предложение. Аз смятам, че няма друг от нас с толкова много знания, толкова интересуващ се, като Дури. Единственото, което остава е тя да се навие и да се завърне отново :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 27 May 2008 - 11:06 AM
Публикувано: 27 May 2008 - 11:15 AM
Публикувано: 27 May 2008 - 11:19 AM
Здравейте!
Лиса е супер сладурана. Колко е мъничка и миловидна. Много ви се радвам.
благодаря ти иве, миличка е защото току що е станала от сън и още иска да се гушка, иначе като се разсъни става абсолютно диване :wub:
Публикувано: 27 May 2008 - 07:28 PM
Рамонче, отново съжелявам за това че неможах да ти орговоря в скайп, дано наистина не ми се сърдиш :wub:, Относно бунгалата- понеже там са много бази с бунгала, за тези, които аз говоря на вечер доколкото ми казаха е 10лв., за другите незная, аз лично се наемам ако ми остане време в почивните дни да отскоча дотам (макар. че е малко далеч) и дори ако мога да направя снимки, аз наистина съм много навита да се съберем една банда и да плажуваме заедно :chaika: затова ще направя всичко възможно да се срещнем! Поздрави и целувки на всички нета ми е ужасно бавен и тази вечер едва ли ще издържа пак да вляза... :wub:
Публикувано: 27 May 2008 - 08:59 PM
Сядам да драсна отново някой ред. Толкова е хубаво ако се организирате за морето. За съжаление ние ходим само на планина. От сега още се интересувам къде можем да отидем. По принцип посещаваме едно невероятно китно хотелче в Троянския балкан. Но си мисля, че с Арес няма да ни пуснат. Не съм питала, но като знам стаите какви са, почти съм 100% сигурна. Имам и вариант да го оставя на мама, но тя много го глези. Ще се започнат едни супички, кюфтенца, глезотийки и като си дойда ще е на прасе, а Роял Канина ще го гледа като отрова ;D ;D ;D, и не ми се иска. Та това ми е поредния ангажимент. В краен случай ще започна да изнудвам приятеля ми и да ви се тръснем ;D
Публикувано: 27 May 2008 - 09:19 PM
Публикувано: 27 May 2008 - 09:27 PM
Публикувано: 27 May 2008 - 09:54 PM
Публикувано: 28 May 2008 - 08:23 AM
Цитат
Сядам да драсна отново някой ред. Толкова е хубаво ако се организирате за морето. За съжаление ние ходим само на планина. От сега още се интересувам къде можем да отидем. По принцип посещаваме едно невероятно китно хотелче в Троянския балкан. Но си мисля, че с Арес няма да ни пуснат. Не съм питала, но като знам стаите какви са, почти съм 100% сигурна. Имам и вариант да го оставя на мама, но тя много го глези. Ще се започнат едни супички, кюфтенца, глезотийки и като си дойда ще е на прасе, а Роял Канина ще го гледа като отрова ;D ;D ;D, и не ми се иска. Та това ми е поредния ангажимент. В краен случай ще започна да изнудвам приятеля ми и да ви се тръснем ;D
Иве, ние (и в частност аз) ужасно много ще се радваме да се присъединиш към нашата компания, на бунгала не е толкова лошо, особено ако е весела компанията, а тя ще бъде! А за Арес не се притеснявай, на него ще му бъде медно там ;D. Когато проуча с точност как стоят нещата може да се уговорите нещо и да доидете всички насам, а аз ще бъда изключително доволен домакин :yahoo:, поздрави на всички! :wub: