ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 June 2008 - 12:51 PM
Цитат
Ееее Марея благодарим много! :wub:С дидка, лиси и Парис сме много очаровани!Много е сладко, кажи ни как и ние да направим едно такова колажче :blink:
кликни върху него и ще влезнеш в сайта,прекачваш снимките който желаеш,копираш адреса и го поставяш и готово,айде пробвай се! :P
Публикувано: 25 June 2008 - 01:25 PM
Цитат
Здравейте момичета!Марея колажчето е много сладко. :wub: Какво правят сладурите ви в тази жега?На Айс му е много топло и мисля да спрем и ние обеднити разходки. :o :rolleyes: ;D Поздрави :wub:
Ей Мони, как си мила. Радвам се, че се включи. На Айсчо му е топло, а?! :P ;D В тази връзка- днес, когато отивах на работа видях един шпиц, цъкаше безгрижно до стопанина си- идилия! Ама милото- така беше офъкано :sarkastichen:, направо си личеше как са цъфкли с ножицата- то да се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Ама нищо- свършена работа, поне ще и е лекичко на душицата! ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 02:19 PM
Ее да ,ама до колкото знам шпицовете не се постригват. ;) :blink: ;D Заради подкосъма или нещо такова.А и Дури ми е казвала много пъти,че като пострижещ кучето ти не му помагаш,мислиш,че ще му е добре,а всъщност не му е. ;) B) Искате ли малко снимки на Айси? :P :yahoo: :wub: Поздарви :wub:
Публикувано: 25 June 2008 - 05:54 PM
Здравейте.Днес пък като бях с Парис един човек ме спря и ми каза, че има померан и си тарси женска но пък нашият е мъжки....на една годинка бил, на въпроса ми дали е с родословие, отговори"да естественно" :huh:
Не се знае но както и да е.Интересното е ,че в малко градче като Карлово има 3 шпица :blink: Пък скоро може и още да открия ;)
Поздрави от нас! :wub:
Не се знае но както и да е.Интересното е ,че в малко градче като Карлово има 3 шпица :blink: Пък скоро може и още да открия ;)
Поздрави от нас! :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 25 June 2008 - 06:59 PM
Цитат
Ее да ,ама до колкото знам шпицовете не се постригват. ;) :blink: ;D Заради подкосъма или нещо такова.А и Дури ми е казвала много пъти,че като пострижещ кучето ти не му помагаш,мислиш,че ще му е добре,а всъщност не му е. ;) B) Искате ли малко снимки на Айси? :P :yahoo: :wub: Поздарви :wub:
;D, Мони, естествено че не се подстригват, ти не усети ли хумора в думите ми ;) Снимчиците на Айсчо са станали страхотни :yahoo:, личи си че се е наиграл и вече е придобил опит като манекен :P - моята като искам да я снимам и драсва... ;D След малко ще се пробвам пак, пък ако стане ще покажа ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 07:35 PM
до скоро породата шпиц не беше много популярна :(но и аз имам наблюдение ,че все повече запознати има с нея ,въпреки че не съм срещала лично шпиц :Pединственна собственичка на шпиц която познавам лично е "неосведомена"от нашата темичка която за съжаление все по рядко се включва :(да се надяваме че ,това лято ще се запознаем с някой от тук :Pдидка,за теб става въпрос не се чуди ;D ;D ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 08:34 PM
;D ;D ;D- казано отрязано- ей ся я мачкосвах, праща ви зъбче и езиче! :P Преди малко пък бяхме на площадката за 5-10 мин. :yahoo: пак бяга като луда, шуга се и се мота, после цялата се тресеше от умора и беше чупила рекорда си за най- дълъг език. Сега вдишва покорно блажения аромат на балканска наденица и сладко се унася в дрямка :yahoo: :P :rolleyes: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +