ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 June 2008 - 05:54 PM
Здравейте.Днес пък като бях с Парис един човек ме спря и ми каза, че има померан и си тарси женска но пък нашият е мъжки....на една годинка бил, на въпроса ми дали е с родословие, отговори"да естественно" :huh:
Не се знае но както и да е.Интересното е ,че в малко градче като Карлово има 3 шпица :blink: Пък скоро може и още да открия ;)
Поздрави от нас! :wub:
Не се знае но както и да е.Интересното е ,че в малко градче като Карлово има 3 шпица :blink: Пък скоро може и още да открия ;)
Поздрави от нас! :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 25 June 2008 - 06:59 PM
Цитат
Ее да ,ама до колкото знам шпицовете не се постригват. ;) :blink: ;D Заради подкосъма или нещо такова.А и Дури ми е казвала много пъти,че като пострижещ кучето ти не му помагаш,мислиш,че ще му е добре,а всъщност не му е. ;) B) Искате ли малко снимки на Айси? :P :yahoo: :wub: Поздарви :wub:
;D, Мони, естествено че не се подстригват, ти не усети ли хумора в думите ми ;) Снимчиците на Айсчо са станали страхотни :yahoo:, личи си че се е наиграл и вече е придобил опит като манекен :P - моята като искам да я снимам и драсва... ;D След малко ще се пробвам пак, пък ако стане ще покажа ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 07:35 PM
до скоро породата шпиц не беше много популярна :(но и аз имам наблюдение ,че все повече запознати има с нея ,въпреки че не съм срещала лично шпиц :Pединственна собственичка на шпиц която познавам лично е "неосведомена"от нашата темичка която за съжаление все по рядко се включва :(да се надяваме че ,това лято ще се запознаем с някой от тук :Pдидка,за теб става въпрос не се чуди ;D ;D ;D
Публикувано: 25 June 2008 - 08:34 PM
;D ;D ;D- казано отрязано- ей ся я мачкосвах, праща ви зъбче и езиче! :P Преди малко пък бяхме на площадката за 5-10 мин. :yahoo: пак бяга като луда, шуга се и се мота, после цялата се тресеше от умора и беше чупила рекорда си за най- дълъг език. Сега вдишва покорно блажения аромат на балканска наденица и сладко се унася в дрямка :yahoo: :P :rolleyes: :wub:
Публикувано: 26 June 2008 - 12:59 PM
;D Хихи Марея, Ронито е същият като Парис.Ние с Парис преди малко бяхме на вън и в тази жега се топнахме в реката. ;D Мислехме да се топнем но Парис целия се цопна ;D и легна във водата:
ето и лежанката във водата :
ето и изтръскването :
А тук ме чака на последният етаж ;D 
И след като станахме кални трябваше да се изкъпем, ето ни мокри като кокошка:
Нямаме суха снимка защото вече спи под масата и няма как да го снимам.Надявам се снимчиците да са ви харесали.Чао! :wub:
И след като станахме кални трябваше да се изкъпем, ето ни мокри като кокошка:
Нямаме суха снимка защото вече спи под масата и няма как да го снимам.Надявам се снимчиците да са ви харесали.Чао! :wub:

Публикувано: 26 June 2008 - 08:30 PM
Оооох момичета, ваксината никак не мина добре :'(. Обадих се предварително, за да уговоря часа и те ми казаха, че няма проблем, даже било идеално. Да ама не! Отивам аз и то още едно момиченце със зайче чака. Лекаря ме видя и вика "ей сега" а аз седя отвън на пейката до зайо и чакам (то е един двор, такъв на къща и клиниката в него). По едно време дойде сестрата и понеже Лиса взе леко да я лае я беше страх сякаш. От което тя набляга на това да съм и държала устата и аз с две ръце хванала главата, Лиса се изплъзва назад и половината от ваксината остана върху козината и. Просто видяк, как от прибързаното изваждане на иглата половината течност от спринцовката се изля върху Лиса, в резултат на което имаше голямо и мокро петно. И всичко това- отпред на пейката! Аз казвам- ама чакайте, тя ваксината направо отиде върху кучето! Тя се прибра в клиниката и доктора ме извика. Тогава видях, че правят операция на едно кученце :'( (милото хич не изглеждаше добре) и двамата лекари са заети с него (и с право!), в бързината биха втора ваксина на Лиса и докато гледах как текна кръв получих мъмрене защо не съм държала кучето, че да не съм хабяла ваксините, то пищи и скимти сърцераздирателно мята се от болка и аз рева и получавам заповед веднага да изляза (нали за операцията на другото кученце средата трябва да е напълно стерилна) Майка остава да плати и излиза. Въпросите ми остават така, без отговор- не съм ги задала. Ама не травматизирам, не обвинявам никого, но Лиса беше в шок- цялата ама цялата беше мокра помислих че се е напишала в мен- пипам навсякъде- тя вода!Върнахме се в къщи, очаквах да отиде веднага за се изпиша, да пие вода- седна в коридора и се втренчи в нещо. После след минута стана- облекчи се, цокна водичка и взе да обикаля в транс. Сега сме по- добре, унила е и е много изтощена, странно- досега да ми е проглушила ушите, че е гладна- нищо! Не ми е подсказала въобще, че е гладна- няма апетит. Сега си почива, спи с едното наблюдава с другото оче. Нищо й няма утре ще е пак фурия ама питам аз- трябва ли да е така?! Лекаря е много добър, истински специалист е и съм получавала съвети не веднъж за него, много хора са доволни от услугите му и много животинчета живеят благодарение на него. Няма да го сменям! И така де- малко съм и аз не в кондиция. Отивам да се отпусна малко. Поздрави на пухчовците и тея снимки наистина са станали върха! Ама са направо страхотни, аз вече ги похвалих, но заслужават пак- сега се сетих за тях и се ухилих като ром на медна тел.
Поздрави и лека вечер от мен и Лиси. :wub:
Рамонче, други пресни снимчици нямам мила, тези от вчера са ми най- нови а сега не искам да я снимам- зор й е и една светкавица срещу нея.
Поздрави и лека вечер от мен и Лиси. :wub:
Рамонче, други пресни снимчици нямам мила, тези от вчера са ми най- нови а сега не искам да я снимам- зор й е и една светкавица срещу нея.
Публикувано: 26 June 2008 - 09:01 PM
Ой ой милата!И ние имахме много проблеми с ваксината..със втората де.С третата ваксина аз и татко го държим здраво и за секунди стана ;) После скимтеше защото я е поболявало но след 10мин и нямаше нищо ;D Споко мила диди!
Вижте ни: B)
B) ;) :wub:
Вижте ни: B)

Публикувано: 26 June 2008 - 09:39 PM
милата лиса доста се е изплашила :(ама и тези от клиниката вместо да раздават заповеди,ако бяха казали една,две мили думи на кученцето и да я погалят,всичко ще ше да мине по гладко,те милите усещат когато обстановката е напрегната и стават неспокойни :(моя съвет е друг път да изчакаш когато не е толкова напрегнато за да ти обърнат внимание,а и ти ако имаш въпроси да можеш да си ги зададеш,въпреки че са длъжни да ти обърнат нужното внимание и да предразположат животинчето,но уви :kisel:
хайде сега честита трета ваксинка на лиса,желая и много весели и безгрижни разхоки :P
хайде сега честита трета ваксинка на лиса,желая и много весели и безгрижни разхоки :P