ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 August 2008 - 07:21 PM
Подобен проблем имах с предишното си кученце- малтийска булонка. Той почина на 24.05. но от старост. Когато беше на 10 год. му направиха операция при която му извадиха по-голяма част от зъбите - заради тежкото възпаление което беше направил от парадонтозата.....От тогава се хранеше по-трудно, не можеше да дъвчи и майка ми започна да го храни с спринцовки - смеляше храната му на пюре и със спринцовки му я даваше в устичката .Този вариант го беше предложил вета за дните след операцията ,но Чочо ли го домързя или майка го съжали -незнам- но така си караха до края.
Това няма да се случи с Тиса , но аз реших да споделя целият случай.
Това няма да се случи с Тиса , но аз реших да споделя целият случай.
Публикувано: 10 August 2008 - 07:30 PM
Ще направя всичко възможно това да не се случи.Предполагам,че парадонтозата я разви от мъка,защото преди това никога не е оставала сама ...винаги са били двете с мама,а и много се обичаха.Нали и кучетата са като нас,но с по-малко дефекти :blink: Благодаря ти,че сподели твоите преживелици!Пуфи е разкошен пух :blink: :wub: :wub: Сякаш гледам Чара ...
Публикувано: 10 August 2008 - 09:05 PM
Здравейте.Доста ме притесниха думите ви.Ще попитам по-компетентните които са си изтрадали от това и си имат хал-хабер та по темата- От 2месеца забелязах на Парис нещо като кафяви петанца по зъбките.Преди една седмица му взех едни като солетки за здрави зъби( оказаха се боклук) В карлово се продава на Трихие комплект от паста и 2 четки за 10.80лв.Наложително ли е да му взема?Парис няма да се бонтува много пак и ще го правя само когато го къпя за да може да му измия устата с душ батерията ;D че иначе ще я изяде ;D
Неосведомена, много ме зарадва със снимките на Пуфи...втората ме разби..ама сега е истинска красавица! :wub:
Изпращам много цунки на малките пухени муцунки! ;D :wub: ;D
Неосведомена, много ме зарадва със снимките на Пуфи...втората ме разби..ама сега е истинска красавица! :wub:
Изпращам много цунки на малките пухени муцунки! ;D :wub: ;D

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 11 August 2008 - 08:08 AM
Здравейте и от мен момичета!
Бързам да изкажа топли приветствия на Мегиан- добре дошла в нашия форум! Радвам се, че любителите на тази порода все повече се увеличават и рано или късно всички ще се убедят, че тези кученца са незаменими и верни приятели. Следя с интерес темата за зъбчетата, защото скоро смятам да предприема по- сериозни мерки от кожения кокал, за да не си патя по- късно. И така...радвам се че се увеличаваме и чакам нови снимчици от всички. Лек ден и много целувки от Лиси :wub: :wub: :wub:
П.П- Ей, Мони, радвам се че се включваш пак. Предай на Айсчо мн гушки!
Бързам да изкажа топли приветствия на Мегиан- добре дошла в нашия форум! Радвам се, че любителите на тази порода все повече се увеличават и рано или късно всички ще се убедят, че тези кученца са незаменими и верни приятели. Следя с интерес темата за зъбчетата, защото скоро смятам да предприема по- сериозни мерки от кожения кокал, за да не си патя по- късно. И така...радвам се че се увеличаваме и чакам нови снимчици от всички. Лек ден и много целувки от Лиси :wub: :wub: :wub:
П.П- Ей, Мони, радвам се че се включваш пак. Предай на Айсчо мн гушки!
Публикувано: 11 August 2008 - 02:08 PM
ЙЕЕЕЕЕ, много, много хубави снимки Ани :yahoo: изглеждаш страхотно, а Ронката е истински бонбон :wub: чудесни, слънчеви разходки сте направили а той със сигурност се е надивял, жалко само, че морето не му е харесало- но пък по- добре за теб, че имаше да се къпете после.....шампоан нямаше да остане ;D. Хайде, ако има още пускай! :wub:
Публикувано: 11 August 2008 - 09:23 PM
Ихааа, че е сладък Ронката!!! :wub: :wub: :wub: Много хубаво сте си изкарали, къде бяхте?Видяхте ли се с Дидка,Ани? Сниииимкиии..сниимки..сниииимки!!! :->) :->) :->)
Ние онзи ден бяхме с Парисчо на село а днес на Троян и не можа да си почине горкият ;D сега спинка баш като къпан :blink: :yahoo:
Нямам нови снимки но ще ви поздравя с една като е още много малък... към 3месеца и нещо!!! :wub: :wub: :wub:
Ние онзи ден бяхме с Парисчо на село а днес на Троян и не можа да си почине горкият ;D сега спинка баш като къпан :blink: :yahoo:
Нямам нови снимки но ще ви поздравя с една като е още много малък... към 3месеца и нещо!!! :wub: :wub: :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 12 August 2008 - 08:38 AM
Цитат
диди,ронката ти благодари за комплимента,праща ти много :wub: :wub: :wub:
Благодаря, благодаря. Вземам целувките и пращам обратно от Лиса. ;D. Рамонка, за жалост с Ани неможахме да се видим. :'( Стана недоразумение с пътя и дълго сме се чакали на различни краища на Равда. Много гадно наистина, но пък съм сигурна, че ще има и други възможности. Парисчо на тази снимка е много сладък. А другите да си вземат бележка ;) и да пускат и те снимчици- особено на новите попълнения, на които още не сме се радвали.
Поздрави от мен и лек и усмихнат ден! :wub:
Публикувано: 12 August 2008 - 08:45 AM
привет рамонка на теб и на парисчо :Pс диди имахме голямо желание да се видим,но в крайна сметка не се намерихме бяхме се пообъркали малко с посоките :(но ,при втори удобен случай няма да пропуснем ;)а,рони хич не му беше забавно на морето само един ден го взех с нас,горкото много го беше страх от водота,като видеше вълна и драсваше на обратно ;Dвечер му правих по дълги разходки за да се разведри душицата :blink:откакто се прибрахме постоянно се закача с котката-търси си компания,по това съдя,че доста скука е събрал на моренцето ;D
пусни някоя снимка на сладката муцунка,сигурно доста е пораснал :усмихнат и ведър ден! :wub:
пусни някоя снимка на сладката муцунка,сигурно доста е пораснал :усмихнат и ведър ден! :wub:

Вход

Горе
Цитиране +