Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#7912 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 August 2008 - 08:56 AM

Здравейте съфорумнички и съпороднички  ;D
Умрях си от смях с историите на Ива и Бушката и междувременно чуках на дърво -Дано не ми се случва  ;) Но неведомни са пътищата господни / кучешки ;D
Докато се възмушавах , как вета може да предложи кучо да се парфюмира, ми проблесна , че човека може би е имал в предвид Кучешки Парфюм който е специално за кучета. В интерес на истината не съм използвала подобно ароматизиращо средство , но имам позната с Йорки, която редовно му купува от вет. маг. различни аромати - имало мъжки и дамски на цена около 10 лв.. Както вече бях споменала Шпицовете се поддържат лесно чистички и миришат възможно най-малко от всички кучешки събратя.
Поздравления за успешния избор на куче  :yahoo:
Ако решиш да купуваш парфюм - търси кучешки ,а не за хора  :P
User's Signature

ПУФИ щеше да е на...Качена снимка
Качена снимка

#7913 Потребителят е офлайн   PriNceSsS Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 August 2008 - 10:20 AM

Да наистина може би е имал напредвид кучешки парфюм.. аз не го попитах какъв и за това се зачудих...  ;D Ще видя да потърся такъе парфюм..  :blink: Значи колкото за храната.... Вчера яде ориз без подправки с мляко май беше... после яде гранулки.. и вечерта му дадох месо.. не тлъсто еми от хубавото на месото  ;D Иначе с хигиенните навици мисля че схваща много бързо.. вчера се изпика 4 пъти в банята от 6  и 1 пат акаше тамм от 3.. За което много се радвам защото ние там го учим.. по принцип в стаите само 2 пати за тези 3 дена се изака.. иначе като му се приходи и отива на терасата или в банята.. вечер като спим тогава само може да се изпика в стаите.. И така за това..  :blink: Иначе е голям сладур и имам чувството че разбира всичко което му казвам.. Вчера беше налапал зарядното за телефона на майка ми скарах му се и го ударих леко по главата с вестник и нали му казах "  НЕ! лошо куче!  " и всеедно ме разбра и започна да скимти и да ми се умилква в краката  ;D И от тогава не е пипал.... А колкото до чехли и обувки.. вратата на хола е затворена винаги и не може да иде до коридора.. разхожда се в спалните хола банята терасата.. мисля че му стига там  :P Тааа това е за сега.. ако има нещо ще питам...... Целувки от Бекс  ;) ;) ;) :wub:

#7914 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2008 - 12:46 PM

Здравейте на всички тук от мен и от Рори  ;)
User's Signature

Качена снимка

#7915 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2008 - 01:16 PM

Здрасти на компанията  ;)

Радвам се, че ви създавам настроение и ви разсмивам, ама чукайте на дърво да не ви стига, че не е особено приятно, но пък като отшуми случката и е забавна, дори смешна. За съжаление или радост съм попаднала на куче с характер. По някога ми става неудобно, когато го извеждам на кучешката поляна, защото той не спира да лае и се опитва да пази всички женски.  По някога хората се отместват, за да могат да си говорят, защото от него човек и собствените мисли не може да си чуе. Но за сметка на това е невероятен чаровник. Какъвто и да е той си е моето слънчице. Е можеше и да е малко по- кротък, но....
Добре дошли на Роро и стопанката му! :blink:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#7916 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2008 - 01:31 PM

Здравейте kamkata и Рори!
С радост виждам, че нашата топчеста компания се увеличава. Добре сте ни дошли. Разкажете за вас- откъде сте, на колко е бонбона и ни радвайте и със снимки. Ще ни бъде приятно да се приседините към постоянната ни глутница! :wub:
Поздрави на всички!

#7917 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2008 - 04:14 PM

Здравейте!Ние сме от Сф, Рорката е на вече почти 5 месеца взех го когато беше още на 2месеца пухено топче...Обаче искам да питам нещо-Отначало като го взех беше мнооого пухен,започнах да му давам витамини за козината  ,но от един месец тя опада като на нейно място израства по гъста и твърда козина но е къса.Само на главата и на врата горе -долу остана дългичка.А снимките на др кучета ,които гледам са с невероятна козинка и се чудя дали е нормално защото е още малък и ще му порастне ако някой има по голям шпиц да ми каже има ли смисъл вобще да се притеснявам...Благодаря ви предварително!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#7918 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 10:00 AM

kamkata Привет и от нас с Парис! :yahoo: Не се притеснявай просто в момента на твоя Рори му пада бебешкият пух ако има проблеми с падането можеш да му даваш рибено масло(от аптеката) Отностно козинката ако вече я е сменил и расте нова е нормално да излежда малко смешно(Парис беше същия) но постепенно израства козинката, при някой израства около 1годинка при други когато станат на около 2.Зависи от гените, не се притеснявай.Но не забравяй и факта, че ако си взела своя Рори не от развъдник не може да е като онези пухкави породисти топчици.Просто изчакай и твоя Рори ще стане хубав...ама искаме снимкииии!!!

Разкажи ни за Рорито..от къде го купи...прави ли бели...научи ли го вече на хигиенни навици..с какво го храниш? :blink:

П.С. Компанийката ни все повече се разраства!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

Качена снимка
  http://park4pets.com/eson/es510x90.swf

#7919 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 10:43 AM

И специално за камката: :o ;D Открийте разликите :P

Качена снимка ------> Качена снимка

Ето поради тази причина търпението е най-ценното нещо! ;D
User's Signature

Качена снимка

#7920 Потребителят е офлайн   PriNceSsS Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 12:20 PM

Здравейте и от нас с Бекс  ;) Искам да ви се похваля че кученцето ми много бързо се научава къде да пика и ака.. вече сам ходи до терасата като трябва да ака.. а колкото до пикането само вечер пишка в апартамента иначе в банята или на терасата.. много ме радва истински сладурко е..  :yahoo: :yahoo: :yahoo:  целувки от нас  :wub: :wub: :wub: :wub:

#7921 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 09 August 2008 - 04:33 PM

Здравейте и от мене! :blink: Отскоро съм във форума и много се радвам,че тук има толкова много фенове на тези разкошни шпицове :yahoo: Едната чаровница Чара почина на 02 март тази година от инфекция и неуспяха да я спасят ветовете :'( ,но сега се гледаме с дъщеричката и Тиса,която скоро ще навърши 7г.,но си е тийнейджърка по душа и продължава да си прави щуротии,когато си иска ...,а това с въргалянето в Л...а и други миризливи си ни е редовен номер ;D ...много обича да се парфюмира момичето :rolleyes: ;D Поздрави за всички! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#7922 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 05:30 PM

Здравей, Мегиан!Добре дошли в най-лудият форум :yahoo:Ехаа 3 дни увеличихме компанията си тройно! :yahoo: Мегиан, съжалявам за кученцето ви :'(
Зарадвайте ни със снимки на дъщеричката :blink:
User's Signature

Качена снимка

#7923 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 05:42 PM

Аз Рорката го взех от зоо магазин,докаран е от развъдник от Унгария.Колкото до хигиенните навици вобще не се научава да си върши работата навън и си пишка в коридора на вестник.Колкото и време да е навън не става,прибира се и вдига краче  ;D,много е див и е постоянно на повод тъй като не ме слуша като го викам а бяга колкото може.Вкъщи естествено е изял всички кабели ,зарядни за телефони,обувки,дрехи(на сестра ми особенно) и всичко си носи в кошчето :),много голямо диваненце е ама само като го погледна колко е мил и забравям за ясичките щуротии дето ги е свършил ... а като гледам снимките то и моя е същата работа с козината като на първата снимка,там твоето кученце на колко месеца е?
User's Signature

Качена снимка

#7924 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 05:46 PM

Ето го и Рори
User's Signature

Качена снимка

#7925 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2008 - 06:04 PM

И Парис,и Рори са прекрасни пухчовци :OK: да ги нацелувате от мене :wub: :wub: Скоро и аз ще кача снимки ... Тиса малко бяга от стандартите,защото е със розова носна гъба и пъстри очи,иначе е чисто бяла ...направо си е блондинка отвсякъде ;D ,но ние по изложби не ходим,така че не ни бърка :blink: Сега е малко самотна,но имам намерение в най-скоро време да и взема другарче :blink:
User's Signature

#7926 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 10:43 PM

О,супер за другарчето!Аз също подхвърлям тази идея в нас на Рори да му вземеме приятелка,ама вече ще стане пренаселено май  ;D
User's Signature

Качена снимка

#7927 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 August 2008 - 05:58 PM

Здравейте момичета!Как сте?Като гледам някой са били на море и са си искарали много весело...Имаме и нови във форума..аа.??Добре дошли и на тях от мен и Айс...    [move] :wub: :wub: :P :P :wub: :yahoo: B)[/move]
User's Signature

Качена снимка

#7928 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2008 - 06:22 PM

Здравейте от нас :wub:
Добре дошли на новодошлите ;D Досега не е имало такъв наплив на шпицове :->)
monika_25 Ти къде се загуби или аз като неосведомена не съм разбрала ;) :P
Пускам няколко снимси на моето куче в различна възраст -за успокоение относно окосмяването.
Сега е ред на историите и снимките на новодошлите в темата ни - и ако имате въпроси .... заповядайте  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#7929 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2008 - 06:37 PM

Здравейте и благодаря за топлото посрещане :blink: Имам едно питане: някой от вас мие ли зъбките на пухчовеца си и как се справя? Ние имаме голям проблем :rolleyes:
User's Signature

#7930 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2008 - 07:02 PM

Браво Megian , че си се сетила за зъбките  :drugarche:
Аз мия на Пуфи зъбките веднъж седмично , но не съм сигурна ,че го правя както трябва. Купих й специална кучешка паста и кучешка четка за зъби с две четчици накрая, но много ми е трудно да свърша качествено манипулацията. Тя или изяжда пастата за нула време -преди да съм и почистила както трябва зъбите или като захапи четката я стиска като за световно и немога отново да изтъркам зъбките й.
Дано някой даде съвет за да се свърши както трябва работата  :kuchence:
User's Signature

Качена снимка

#7931 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2008 - 07:08 PM

Откакто почина Чара /майката/,Тиса разви парадонтоза и вече и паднаха два зъба ...сега съм я закрепила с повече калции в храната,а и скоро ще я водя да и чистят зъбен камък,но много се притеснявам :(  Моля ви,ако някой е имал такъв проблем,нека сподели! :blink:
User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема