ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 August 2008 - 02:08 PM
ЙЕЕЕЕЕ, много, много хубави снимки Ани :yahoo: изглеждаш страхотно, а Ронката е истински бонбон :wub: чудесни, слънчеви разходки сте направили а той със сигурност се е надивял, жалко само, че морето не му е харесало- но пък по- добре за теб, че имаше да се къпете после.....шампоан нямаше да остане ;D. Хайде, ако има още пускай! :wub:
Публикувано: 11 August 2008 - 09:23 PM
Ихааа, че е сладък Ронката!!! :wub: :wub: :wub: Много хубаво сте си изкарали, къде бяхте?Видяхте ли се с Дидка,Ани? Сниииимкиии..сниимки..сниииимки!!! :->) :->) :->)
Ние онзи ден бяхме с Парисчо на село а днес на Троян и не можа да си почине горкият ;D сега спинка баш като къпан :blink: :yahoo:
Нямам нови снимки но ще ви поздравя с една като е още много малък... към 3месеца и нещо!!! :wub: :wub: :wub:
Ние онзи ден бяхме с Парисчо на село а днес на Троян и не можа да си почине горкият ;D сега спинка баш като къпан :blink: :yahoo:
Нямам нови снимки но ще ви поздравя с една като е още много малък... към 3месеца и нещо!!! :wub: :wub: :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 12 August 2008 - 08:38 AM
Цитат
диди,ронката ти благодари за комплимента,праща ти много :wub: :wub: :wub:
Благодаря, благодаря. Вземам целувките и пращам обратно от Лиса. ;D. Рамонка, за жалост с Ани неможахме да се видим. :'( Стана недоразумение с пътя и дълго сме се чакали на различни краища на Равда. Много гадно наистина, но пък съм сигурна, че ще има и други възможности. Парисчо на тази снимка е много сладък. А другите да си вземат бележка ;) и да пускат и те снимчици- особено на новите попълнения, на които още не сме се радвали.
Поздрави от мен и лек и усмихнат ден! :wub:
Публикувано: 12 August 2008 - 08:45 AM
привет рамонка на теб и на парисчо :Pс диди имахме голямо желание да се видим,но в крайна сметка не се намерихме бяхме се пообъркали малко с посоките :(но ,при втори удобен случай няма да пропуснем ;)а,рони хич не му беше забавно на морето само един ден го взех с нас,горкото много го беше страх от водота,като видеше вълна и драсваше на обратно ;Dвечер му правих по дълги разходки за да се разведри душицата :blink:откакто се прибрахме постоянно се закача с котката-търси си компания,по това съдя,че доста скука е събрал на моренцето ;D
пусни някоя снимка на сладката муцунка,сигурно доста е пораснал :усмихнат и ведър ден! :wub:
пусни някоя снимка на сладката муцунка,сигурно доста е пораснал :усмихнат и ведър ден! :wub:
Публикувано: 12 August 2008 - 11:00 AM
Тумба пухчовци,здравейте! :blink: Скоро и ние ще се покажем тук,но някой трябва да ми качи снимките на компа,защото в това отношение съм абсолютен индиянец :rolleyes: ;D Много сте готини всичките и с Тиса ви пожелаваме усмихнат ден! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 August 2008 - 09:47 AM
Добро утро на всички!
Ани, нямам апарат- нашите ми го вземаха за почивката и сега..... :'( Радвам се обаче на вашите снимчици. Може да се пробвам да направя някоя с телефон. Ние с Лиси сме добре- ходим на разходчици...идилия. Вчера стана нещо неприятно обаче- една котка я нападна, Лиса така се уплаши, че се сви на кълбо и започна да трепери. Тя никога не е обръщала внимание на котки, не е агресивна към тях и не им налита. Сега обаче предполагам, че ще се промени. И така де...разказвайте и вие историйки...
Лек ден от мен и много усмивки! :wub:
Ани, нямам апарат- нашите ми го вземаха за почивката и сега..... :'( Радвам се обаче на вашите снимчици. Може да се пробвам да направя някоя с телефон. Ние с Лиси сме добре- ходим на разходчици...идилия. Вчера стана нещо неприятно обаче- една котка я нападна, Лиса така се уплаши, че се сви на кълбо и започна да трепери. Тя никога не е обръщала внимание на котки, не е агресивна към тях и не им налита. Сега обаче предполагам, че ще се промени. И така де...разказвайте и вие историйки...
Лек ден от мен и много усмивки! :wub:
Публикувано: 13 August 2008 - 02:09 PM
Здравейте милички :wub: Зна4и утре ще водим Бекс на 2-ра ваксина.. и искам да попитам трябва ли нещо да взимам с мен като ходим.. ще го боли ли много :( И има ли нещо по-специално което трябва да правим след/преди ваксината.. Утре ще питам ветеринаря но за всеки случай и вас да ви попитам .. Мерси много цунки от мен и Бексссс :wub: :wub:
Публикувано: 13 August 2008 - 04:24 PM
Здравей Принцес,
няма нищо по- специално което да правиш преди и след ваксинката. Невиждам обаче да споменаваш нещо за вътрешното обезпаразитяване а на тази възраст се прави често. Щом вета не е казал, явно е правено преди да вземеш Бекс. Хубаво е да питаш за всеки случай. Ако е назначено обаче, в деня на ваксинката е хубаво да е на гладно, макар, че мненията са противоречиви. Кажи на каква храна се спря и как протичат дните ви- ще ми бъде интересно да ни разкажеш. :blink:
Поздрави на всички бели топчовци. :wub:
няма нищо по- специално което да правиш преди и след ваксинката. Невиждам обаче да споменаваш нещо за вътрешното обезпаразитяване а на тази възраст се прави често. Щом вета не е казал, явно е правено преди да вземеш Бекс. Хубаво е да питаш за всеки случай. Ако е назначено обаче, в деня на ваксинката е хубаво да е на гладно, макар, че мненията са противоречиви. Кажи на каква храна се спря и как протичат дните ви- ще ми бъде интересно да ни разкажеш. :blink:
Поздрави на всички бели топчовци. :wub:
Публикувано: 14 August 2008 - 11:03 AM
EeХ диди, ани!!!Излагация да не се намерите! :( Айде ;) догодина!Ние с Парисчо сме на всякаде ..скоро на Троян ходихме ..горкия не може да си почине.. на сам на там... :blink: ама нямам снимки айде днес ще направя и ще кача, че форумчето запразнява от страна на снимките. :'(Айде чао и целувки на пухчовците! :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf