ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 October 2008 - 07:53 PM
Второ, сега на вечерната разходка се оказа че не сме само ние, което ме навежда на едни други мисли. Допускам, че това може и да е от отравяне. Утре ще го споделя с вета. Няма как Арес и една голдънка -Бери по един и същ начин да са били по едно и също време. Много странно.
Колкото до Арес, той е значително по- добре и аз съм супер щастлива :yahoo: Явно инжекциите са повлияли, което означава, че няма да се прави втори снимка, а само ще го боцнат.
Това е за сега, утре ще пиша отново, за да ви информирам как е той. И ви благодаря много, че сте до мен не само в хубавите, но и в лошите моменти.
Приятна вечер на всички :wub:
Публикувано: 28 October 2008 - 02:06 PM
Цитат
Здравейте! Може аз и моя Фокс да се включим във вашия форум? Много ще ми е полезно да ми дадете някфи съвети и препоръки относно шпицовете. Вси4ките ку4енца от форума са сурер сладки.
здравей и добре дошъл от нас с рони ;)разкажи ни нещо повечко за фокс,ще се зарадваме и на снимчици,разбира се ! :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 04:22 PM
Публикувано: 28 October 2008 - 05:30 PM
нали може един съвет от мен-козинката трябва много често да се реши на шпицовете,по не един път в седмицата,защото има опасност от сплъстяване,той какъв цвят е -кремав ли,по снимките не се разбира много ;)и на мен ми изглежда по едричък от 6 месеца,но като цяло е много,много чаровен,а и добре позира на снимките,така че давай :P
Публикувано: 28 October 2008 - 06:42 PM
. спинка навънка :( щото питайте наште защото тоя от развъдника каза 4е може да спи навън и наште ве4е....
Публикувано: 28 October 2008 - 06:56 PM
Публикувано: 28 October 2008 - 07:13 PM
Много бих се радвала още един пухчо да се присъедини към нас :->)
А колкото до Фокс.. той е прекрасен сладур :P Пожелавам ви много успехи и само забавни мигове ;) Аз също от скоро си взех куче (е не е от мн скоро де) но за мен това беше голяма стъпка и този форум ми помогна с неговото отглеждане и ми отговори на много въпроси! Така че ако има нещо.. с удоволствие помагаме :wub:
Публикувано: 28 October 2008 - 08:20 PM
Публикувано: 28 October 2008 - 08:51 PM
Добре дошъл ти и твоето кученце в нашия форум. Истински съм щастлива, че има още един "зарибен" от породата.
Желая ти невероятни мигове с Фокс, като се надявам, част от тях да споделиш с нас ;)
С най- искрени пожелания: Ива и Арес
Момичета и момче ;D
Вече Аристо е доста по- добре. Днес са му сложили също инжекции, а от утре ще сме три дни на лекарства. Док е казала, че няма смисъл повече да го бодат, тъй като той се е повлиял добре от инжекциите. Та така - минах и през това. Дано скоро да не ми се налага отново да преживявам подобно нещо. До вчера не ядеше, а от днес вече си хапва, не много, но като за начало е добре.
Нещо много интересно ми прави впечатление - слуша ме повече от преди и е по- кротък, най- вероятно много го е боляло.
Това е за сега от нас и нашите премеждия.
Хубава вечер на всички :wub:
Публикувано: 28 October 2008 - 09:45 PM
Но той в неделя беше много зле и тотално ми изкара акъла.
Явно при нас важи максимата "Или всичко, или нищо"