ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 November 2008 - 10:45 PM
Здравейте отново :wub:
Пиша ви малко преди новата седмица и естествено- преди училището :'(
Прочетох доста неща за хигиенните навици на домашния любимец и стигнах до извода, че за Сузи ще бъде най-добре да се опитам да я науча да си върши работата навън. И мисля, че се справяме добре :->)
Днес я оставих за доста дълго време около 8 часа и когато се прибрах дори нямаше нищо за почистване. С "ходене по голяма нужда" се справя добре, извеждам я половин час след всяко ядене и нямам за сега проблеми. При привикването по "малка нужда" навън е по трудно, затова реших да и оставя един панперс пред вратата на тоалетната, винаги там си върши работата защото мен ме няма по цял ден. Надявам се, че с доста упоритост ще се справим :->) Все пак със Сузи си приличаме именно по това качество ;D
Искам да ви попитам през колко време е нормално да обезпаразитявам виншно с Фронтлайн Сузи, защото вече ми е неудобно да звъня на вета при всеки мой въпрос B)
Благодаря предварително и целувки от мен и Сузи :wub: :wub: :wub:
Пиша ви малко преди новата седмица и естествено- преди училището :'(
Прочетох доста неща за хигиенните навици на домашния любимец и стигнах до извода, че за Сузи ще бъде най-добре да се опитам да я науча да си върши работата навън. И мисля, че се справяме добре :->)
Днес я оставих за доста дълго време около 8 часа и когато се прибрах дори нямаше нищо за почистване. С "ходене по голяма нужда" се справя добре, извеждам я половин час след всяко ядене и нямам за сега проблеми. При привикването по "малка нужда" навън е по трудно, затова реших да и оставя един панперс пред вратата на тоалетната, винаги там си върши работата защото мен ме няма по цял ден. Надявам се, че с доста упоритост ще се справим :->) Все пак със Сузи си приличаме именно по това качество ;D
Искам да ви попитам през колко време е нормално да обезпаразитявам виншно с Фронтлайн Сузи, защото вече ми е неудобно да звъня на вета при всеки мой въпрос B)
Благодаря предварително и целувки от мен и Сузи :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 November 2008 - 09:16 AM
Здравей _SuZi_ за външо обезпаразитяване е хубаво през 1 месец (с Фронтлайн) ,а за вътрешното през 3 месеца. :wub: А Сузи ще се научи да се изхожда навън.Извеждай я колкото се може по.често когато можеш ;) Поздрави :мони & айс :wub: :drugarche: :kuchence: :meche:
Публикувано: 13 November 2008 - 10:23 AM
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИСА :wub: :wub: :wub:
Желая ви първо да сте много здрави, много щастливи заедно и детето във вас винаги да е живо.
Ива и Арес :wub:
Желая ви първо да сте много здрави, много щастливи заедно и детето във вас винаги да е живо.
Ива и Арес :wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 04:26 PM
Благодарим ви много, мили момичета! :blink: Много ни трогнахте с тези картинки- подаръци :drugarche: И ние ви пожелаваме вашите кучовци да са живи и здрави още много години, и много да ви радват! Целуваме ви всички :wub: :wub: :wub: Ние сега ще попразнуваме малко :palqcho: Ето още една торта от нас :blink:
Публикувано: 13 November 2008 - 08:02 PM
Истинския немски шпиц не отделя миризма(естествено когато козината е суха).В къщи отглеждам 3 малки немски шпица и ми повярвайте ако не ги видите няма да разберете,че има кучета.Явно вашите родители не обичат животните достатъчно за да споделят дома си с тях.Жалко. :'(

Вход

Горе
Цитиране +