ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 17 November 2008 - 06:38 PM
Леле,леле,леле ...малеееее :yahoo: :yahoo: Напрово ми иде да ги телепортирам у нас бебоците с мама ;D. Жули,много са сладки белите тумбачета и Съни :wub: Да са ти живи и здрави,и да им намериш отговорни и добри стопани! Още малко твое царство,ама като започнат да щикат насам-натам,голям купон ще е ;D Имат ли си вече имена мишоците? Когато Тисата се роди я наричахме Дебелата Берта,защото беше най-голяма и най-лакома от всичките и шест братчета ;D
Публикувано: 17 November 2008 - 10:00 PM
Мамини сладурчета.
Ама много са сладки беееееееееееееее. Да ги намачкаш много Жули :wub: :wub: :wub: И мама каква е спокойна. Браво!!!
Меги, ти нямаш ли си друга работа, ами дърпаш дявола за опашката. ^_^ ^_^ ^_^
Аз тук си трая, защото съществото се е поумирило малко и не смея да се похваля какъв е мирен и тих, а ти за бели говориш. B) Нека и аз малко да поотпусна жартиерата, че в каквато серия ме беше подкарал :mazohist:
Това в рамките на шегата, разбира се. :blink:
Той е ОК. През седмицата все по- рядко го срещам с неговите приятелчета, но просто не мога да се прибирам по- рано от работа, тъй като естествено като всички пътувам "три дни път с камили". Гадно му е, ама и на мен ми е гадно да пътувам по 1ч.
Разходихме го уикенда до провинцията и така.
При нас нищо ново и интересно, но и на това сме доволни, стига лоши неща да не се случват.
Целувки на всички двукраки и четирикраки :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Ама много са сладки беееееееееееееее. Да ги намачкаш много Жули :wub: :wub: :wub: И мама каква е спокойна. Браво!!!
Меги, ти нямаш ли си друга работа, ами дърпаш дявола за опашката. ^_^ ^_^ ^_^
Аз тук си трая, защото съществото се е поумирило малко и не смея да се похваля какъв е мирен и тих, а ти за бели говориш. B) Нека и аз малко да поотпусна жартиерата, че в каквато серия ме беше подкарал :mazohist:
Това в рамките на шегата, разбира се. :blink:
Той е ОК. През седмицата все по- рядко го срещам с неговите приятелчета, но просто не мога да се прибирам по- рано от работа, тъй като естествено като всички пътувам "три дни път с камили". Гадно му е, ама и на мен ми е гадно да пътувам по 1ч.
Разходихме го уикенда до провинцията и така.
При нас нищо ново и интересно, но и на това сме доволни, стига лоши неща да не се случват.
Целувки на всички двукраки и четирикраки :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 18 November 2008 - 11:34 AM
Лелееее бебенцата са направо страхотни,да ги мачкаш и целувкаш :wub: :wub: Ние с Роро през почивните дни също направихме по дълги и приятни разходки и за двама ни.Не далеч от града,но има спокойни гори и полянки поне той си се налудува с неговата приятелка,която е по мудна де,то на него не му се смогва :yahoo: Като го пуснах откачи и естествено се заби в един храст с бодили та 30 мин. съм го чистила приличаше на кактус,само като го видях ми се доплака ;D Като се прибрахме беше сив и приятно уморен,та чак не можеш да го познаеш ;D ;D А и напоследък сам си "казва" като иска да излиза навън или като иска водица или храна( той постоянно си проси) ми е много смешен и сладък,защото не е точно лай а едно странно ръмжащо,извива много странно скача и сочи с муцунка или паничката или повода или масата естествено :blink: :blink:
Публикувано: 19 November 2008 - 04:29 PM
Еееее,Иве,няма само ние с Тисата да се излагаме ;D Ама,хайде от нас да мине ;) ...,щом се е кротнало момчето,да не дърпаме дявола за опашката :P пу-пу-пу ;D Камка,това ти и Рорката ли сте? :o Много пораснало момчето и сте много хубави :wub: А и какво сладко сбръчкано другарче си имате ;) Ние сме много послушни тези дни :kuchence: ;D Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub: :wub:
Публикувано: 19 November 2008 - 08:45 PM
Честит Рожден Ден Мони,
Желая ти първо да си много здрава, защото това е най- важното!
Желая ти да си много щастлива, да сбъднеш всичките си мечти и да имаш много успехи.
Ива и Арес :wub: :wub: :wub:
Желая ти първо да си много здрава, защото това е най- важното!
Желая ти да си много щастлива, да сбъднеш всичките си мечти и да имаш много успехи.
Ива и Арес :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 21 November 2008 - 11:28 AM
Жули - страхотни са :yahoo:
Но само с една снимка ли реши да се разминеш. Вземи си бележка и пусни повече, за да им се нарадваме максимално. ;)
Гледайки ги и припадайки от кеф си мисля, че ти си една голяма щастливка с тези сладури. Да са ти живи и здрави. :wub:
Но само с една снимка ли реши да се разминеш. Вземи си бележка и пусни повече, за да им се нарадваме максимално. ;)
Гледайки ги и припадайки от кеф си мисля, че ти си една голяма щастливка с тези сладури. Да са ти живи и здрави. :wub:
Публикувано: 21 November 2008 - 12:21 PM
Цитат
Камка,това ти и Рорката ли сте? :o Много пораснало момчето и сте много хубави :wub: А и какво сладко сбръчкано другарче си имате ;) Ние сме много послушни тези дни :kuchence: ;D Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub: :wub:
Ама моля ти се и той стана голям мъж ;D ;D А пък това му е първата приятелка с която го запознах,като излезнахме за първи път и с нея се погажда най-много, защото тя много много внимание не му обръща на дивотиите ;) То и Роро така като се затиши след това изрие цветята :yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +