ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 November 2008 - 10:23 AM
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИСА :wub: :wub: :wub:
Желая ви първо да сте много здрави, много щастливи заедно и детето във вас винаги да е живо.
Ива и Арес :wub:
Желая ви първо да сте много здрави, много щастливи заедно и детето във вас винаги да е живо.
Ива и Арес :wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 04:26 PM
Благодарим ви много, мили момичета! :blink: Много ни трогнахте с тези картинки- подаръци :drugarche: И ние ви пожелаваме вашите кучовци да са живи и здрави още много години, и много да ви радват! Целуваме ви всички :wub: :wub: :wub: Ние сега ще попразнуваме малко :palqcho: Ето още една торта от нас :blink:
Публикувано: 13 November 2008 - 08:02 PM
Истинския немски шпиц не отделя миризма(естествено когато козината е суха).В къщи отглеждам 3 малки немски шпица и ми повярвайте ако не ги видите няма да разберете,че има кучета.Явно вашите родители не обичат животните достатъчно за да споделят дома си с тях.Жалко. :'(
Публикувано: 14 November 2008 - 08:39 AM
Много благодарим и на Сузанка! :wub: И тя да расте жива и здрава,да се обичате и слушкате! Тисата вчера направи голяма игра в парка и когато се прибра,веднага заспа като къпано бебе ;D Жорко,много ми е мъчно за Фокси :'( миличкият ...той и на снимките изглежда някак тъжен ...шпицовете не миришат,а белите са до време и не са задължителни.Трябва да убедиш родителите си да го приберете кучо вътре,иначе незнам как ще изкара зимата :( Хубав ден и целувки за всички! :wub: :blink:
Публикувано: 14 November 2008 - 08:50 AM
Цитат
искам да попитам всички на колко месеца им порасна козинката?
Публикувано: 14 November 2008 - 09:38 AM
Цитат
Ооо до сега го гушках и го мъчих и сега избяга от мен,но ще го гушна и от теб. :wub: Гууушш...Готово сега и ти нагушкай Тиса от мен.. :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 November 2008 - 09:55 AM
^_^ ^_^ ^_^меги,тиската е голяма калпазанка ;Dискренно се забавлявам с нейните премеждия :yahoo:явно тайно си е похапвала ;D
мони,ще чакам снимките на айс :wub:
Жорко,много жалко за фокси,а е такъв сладур,не мога да си представя как ще изкара зимата :(с една хубава баня миризмата ще изчезне и аз да пусна рони по цял ден на вън да се въргаля,определено няма да е това куче което е сега,козинката иска постоянно ресане,периодично(през 2 месеца)да се къпе и т.н
ако спазваш тези правила фокси ще изглежда и ще се чувства много по- добре.желая ти успех,дано постигнеш положителен резултат ;)
мони,ще чакам снимките на айс :wub:
Жорко,много жалко за фокси,а е такъв сладур,не мога да си представя как ще изкара зимата :(с една хубава баня миризмата ще изчезне и аз да пусна рони по цял ден на вън да се въргаля,определено няма да е това куче което е сега,козинката иска постоянно ресане,периодично(през 2 месеца)да се къпе и т.н
ако спазваш тези правила фокси ще изглежда и ще се чувства много по- добре.желая ти успех,дано постигнеш положителен резултат ;)
Публикувано: 14 November 2008 - 02:04 PM
здравейте на всички, много благодаря за отговора на въпроса! аз го имам от 4 месеца, ми какво да ви кажа то при мен стана много странно. не го бях ланирала изобщо, просто един ден в работата ми нямаше какво да правя и разгледах обявите в интернет. после се прибрах и казах на моя приятвл че искам такова кученце, той миказа добре и така обадих се на една обява в пловдив и така пътувахме до там и го имах още същата вечер. и сега не съжалявам много ми е хубавичък! ето и 1 снимчица на 45 дни.