ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 December 2008 - 08:14 PM
Публикувано: 02 December 2008 - 09:16 PM
Цитат
Леле Рорнята е същия,като усети че съм го разкрила и няма на къде повече,се замеря на земята вдига крачката ;D Става ми много смешничък :kuchence: :wub: :wub:
Публикувано: 03 December 2008 - 08:38 PM
Ние сме нови в този форум.Скоро се сдобих с Немски мини шпиц-бял.Казва се Парис,макар 4е е моми4е,на 5 месеца е.Водих я на ветеренар,сложихме ваксините,обезпаратизихме се,купих от там шампоан против бълхи-окъпах я 2 пъти за 1месец и козината й католи запо4на да пада.Сега удома навсякъде космарлаци.Моля за съвет по-опитните какъв шампоан и балсам да й взема!
От зоомагазин съм й взела ку4ешки парфиум-Ла корте.Когато излизаме навън,винаги я обли4ам с дрешки,които сама сам й направила.Може ли оттова да се скубе толкова?Проблем ли са дрешките за тази порода?
Публикувано: 04 December 2008 - 10:15 AM
щом е на пет месеца твоята сладурана сега и пада бебешката козинка, за да израсте постоянната която се оформя до годинката на кученцето,така че е съвсем нормално да имате малко повечко косми по земята от обикновенното.можеш да и вземеш подходящи витаминки и по често да е сресваш,а колкото до дрешките щпицовете са северна порода кучета и зимата е тяхното време-няма нужда от тях.
пусни снимчици да я видим парис :wub:
поздрави от мен и от рони :P
Публикувано: 04 December 2008 - 05:25 PM
Публикувано: 04 December 2008 - 06:18 PM
Joro_Fox.94- Ние последно си правихме шпиц среща в Борисовата и бяхме 2 шпица само,не че не беше хубава разходката де ;D.Ако се разбереме повече хора да направиме една среща, аз съм "за"!
Какво става с вас никой гледам не пуска нови снимки?!Аз пък ще досаждам и ви пускам една снимка от днешната ни разходка,на която ни нарекоха "сладко мини самоедче" ;D И на неговите две другарчета Лиска,която е адски сладко същество и ви писах за нея че исках да си взема,а другата е една чаровница, която всеки път като я срещна ми се стува да има нещо голдънско в нея или аз съм изкукала.
Поздрави и целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 04 December 2008 - 06:57 PM
Линче - 75, надявам се да ти хареса и да се чувстваш уютно в нашата глутница. С каквото можем ще помагаме, а и по- назад в темата има доста неща, които са обсъждани относно пухчовците. Ако ти е интересно можеш да разгледаш.
Камката - недей да обиждаш ;D, и аз и Ани пускахме снимчици :yahoo:.
Жорко, много се радвам, че започваш да откриваш каква невероятни кучета са шпицовете. Умни и много изобретателни.
Колкото до организирането на среща, ще е прекрасно ако успеем да се организираме. Имате и моето "ЗА"
Целувки на всички :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 05 December 2008 - 09:29 AM
Ани, желая ви на първо място да сте много здрави, да сте много щастливи заедно и шпицешката усмивка да е вашата пъводна светлина :wub: :wub: :wub: :wub:
Целуваме ви и ви прегръщаме силно :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 05 December 2008 - 09:33 AM
Публикувано: 05 December 2008 - 01:07 PM
Да ви е жив и здрав и много да ви радва семейството!
Благодаря за съветите ви!
Надявам се да неставам смешна с въпросите си,но сега запърви път в живота си имам куче и не съм запозната как трябва да се гледа.Имам папагали-1 Корела и 2 вълнисти-имам си и рибки,а сега и куче.Преди имах и котка.У дома е лудница,но много приятна лудница.
Публикувано: 05 December 2008 - 09:36 PM
Нека се изказват хората. Вече все повече енергийни вампири се появяват. Не знам защо хората си мислят, че непременно тяхното мнение е супер важно, ами на всичкото отгоре и трябва да бъдат изслушани.
Но това вече всички го знаят и минават през този тормоз.
Но днес важното е, че Рони има ден- ден и всички много му се радваме :wub: :wub: :wub:
Ани, ще черпиш, въобще не се покривай, ако ще и по едно малко виртуално. ;D

Вход

Горе
Цитиране +