Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8732 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 15 March 2009 - 01:55 PM

Здравейте,сладури! :aa_002: Навън става все по-приятно и предложението на Римела за шпиц-среща ми звучи много примамливо,но май всичките софиянчета сте от южната част на града,а пък ние сме от северната.Ако се навием дружно за едно такова рандеву,ще се съобразим с мнозинството,стига всичко да ни е наред.Тисата напоследък ми е доста тъжничка.От известно време обмислям варианта да и взема за другарчета още едно кученце и котенце,за да не се чувства самотна.Сега обработвам останалите от семейството да прегърнат с две ръце идеята. :ac_007: Стискайте ми палци! Поздрави и целувки за всички! :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8733 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 16 March 2009 - 12:10 PM

привет и от нас.как сте всички?и ние се възползвахме от хубавото време вчера.
меги,браво за решението да се уголимите семейството откъм четириноги,ще стискаме пръсти и лапички :ad_018:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8734 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2009 - 11:24 PM

Здравейте сладурковци!
Най- накрая намерих време да седна и да ви драсна някой ред. Може да нямам време да пиша, но хвърлям по едно око, за да видя как сте.
Римелка, Линдичка е като икона. Страхотна е, да я нагушкаш, а пък за шпиц срещата те подкрепям с двете ръце.
Меган, какви мухи са ти се завъртели в главето :ac_007: Уникална си, винаги ни изненадваш с нещо ново и приятно. Аз ще помагам със съвети за отглеждането на шпиц и коте, а смятам, че и Ани има какво да каже. Стига домашните да дадат заветното "ЗА", ние сме с теб. Нали знаеш, като онази лелка в гражданското, как беше "В добро и лошо, здраве и болест....." :friends: Много ти се радвам да знаеш :if_147:
Ани, а пък вие на една от снимките сте, все едно уроци по манекенство взимате. Страхотни сте!!!
Обещавам и аз скоро да пусна снимчици, вече си имам програмка, само да ме поотпусне центрофугата, че ме лашка яката.

Лека вечер на всички и много целувки от мен и Арес :vb_024:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8735 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 01:12 PM

Здравейте момичета !!!

За шпиц срещата с Роро сме с две ръце и лапи ! Организира ли се,сме там!

От два дни Роро е болен :mad: Тече му носа и очите,киха. Утре чак имаме час за вет! Това обаче вобще не спира Роро, да дивее с пълна сила. Незнам как сте вие ,но при нас всичко е бяло , косми има навсякъде без изключения.Аз го реша, реша , реша и пада все повече и повече :zz_218:

Слагам една снимчица от нас и много поздрави , целувки и гушки!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8736 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 March 2009 - 05:17 PM

Здравейте,муцунки сладки! :friends: За Рони и Роро нямам думи просто :ra_180: Ани,хубава градинка се заформя в двора ...гледам-игличета много сладки има ...обожавам цветята :wub: Нали съм си цветарка :mc_200: Камка,къде го простуди Рорката?Стискам палци,бързо да се оправи момчето :ba_025: !И Тисата се скубе. Иве,не само мухи ми се въртят в главето,но и всякакви бръмбари :ac_007: Котенцето ще го изчакам още десетина дни- да стане на месец и половина,и си го взимам вкъщи :af_089: Обаче,за още един куч много трудно ще ги кандисам домашните :ca_003: Викат ми,че съм луда и бръмнала,пък аз много си се харесвам и обичам такава :vd_047: :ac_007: Ти и Ани,и котенца ли имате,барабар с шпицовете? Сега трябва да ставам от компа,че няма нищо за хапване и трябва да се готви :oc_191: Поздрави и целувки за всички! И аз много ви се радвам! :wub:
User's Signature

#8737 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 18 March 2009 - 09:29 AM

привет на шпиц компанията,как сте?
рорко е застанал като истински манекен. :zz_223: бързо да оздравява.
меги,колкото до съжителството котка и шпиц ние не сме имали проблеми,
нашата баба рита е много кротка(на котката и казвам така,защото е вече на цели 17 г.),
и няма никакви проблеми, е рони се опитва да я задява,ама тя никакво внимание не му обръща,само спи и яде горката .много е старичка,живи мощи.
меги,с нетърпение ще чакам новото ви попълнение :af_089:
ще има много да ни разказваш.
лек и спокоен ден от нас :fg_098:
User's Signature

#8738 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2009 - 06:14 PM

Е-хеее, :re_037: Пускам малко снимки от скромния фото-албум на Тисата. Ела,Тиса,ела!Прикачена снимка :dog: Като видя,че вадя телефона да я снимам,ми се фръцна и ми обърна гръб :ac_007: Прикачена снимка и застана на безопасно разстояние . "А,снимай ме сега,ако успее да ме хване обектива!" :oc_171: Прикачена снимка :wub: И аз чакам с нетърпение новото попълнение :hb_027: Ще трябва да сложа някаква мрежа върху почвата на всички саксии,за да не рови котьо и да се обзаведем с котешки клек-бар :aa_002: Не знам Тисата как ще го приеме,защото си е малко ревнива,но се надявам всичко да се нареди,само да е живот и здраве.Гушкам ви и ви целувам всичките! :gb_023:
User's Signature

#8739 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2009 - 07:16 PM

Ето и една заблодена потребителка........това съм аз.
Досега пишех в мини шпиц темата но......сега реших да вляза тук и открих макар и моя Тоби да ми е подарен за мини май направо си е мител.....или така смятам аз...
Знаех си че има нещо нередно в ръста му но сега когато видях вашите красиви кучовци вече съм почти сигурна....
А и ето да подкрепя с малко снимки:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8740 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2009 - 07:59 PM

Хай на всички!!!
Най- сетне си имам програмка за снимките и ви пускам няколко на Арес. Две са от зимата, за да го видите как прави снежен човек, а последната е от този уикенд.

Хубава вечер на всички :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8741 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2009 - 10:45 PM

Шпиц-привет на всички от нас с Линда! :ga_082:
Виждам, че всички са в хубаво пролетно настроение и кучовци изглеждат чудесно!
Ками, пожелавам бързо оздравяване на Роро, а за космопада не се кахъри - неизбежно е! Моята приключи май тоя етап, чак не ми се вярва, че свърши...
А да знаете как завиждам на всички, дето си имате и коте в къщи, а и на Меги, дето ще си има скоро! Аз съм си коткарка по душа, ама на - нямам си... :dh_188: Моята хубостница гони котките по улиците и ги лае. Ако си взема коте в къщи ще е лудница, докато миряса и го приеме- знам, че ще стане, ама дотогава ще се наложи да се изнеса на двора на палатка, ако преди това успея да прилъжа някой застраховател да сключим застраховка на домашното имущество срещу бедствие "домашни любимци"! :zz_232:
Ако сериозно - и аз обмислям вариант "коте", ама още не са узрели нещата...
Поздрави на всички "джаф" и "мяу", да са живи и здрави да ни радват!

ПП Подслушах как си чуруликаха няколко птиченца и разбрах за какво кученце си мечтае Megian, ама няма да клюкарствам! Стискам палци да стане всичко така, както се го е пожелала - ще е супер!
А Тисата и тя май не си пада по снимките? Като моята - види ли Линда фотоапарата - обръща д..то и ми го предлага за фото! Хич не обича :oc_171: , на скромна ми се прави... Почти да й бях повярвала, ако не бях видяла с очите си как клати съблазнително потурките пред мъжкарчетата... :ac_007:
Целувки на всички!
:gb_023:

#8742 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2009 - 12:39 PM

:re_037: на всички !

Мерси за коментарите към манекенчето ми :ie_146:

Меги и аз не знам къде се простудихме и защо най-вече ,след като зимата мина ама тва ни е късмета.От едно се оправим и сме готови за друго вече :zz_217: Тиса е кукленце! При вас ще е весела къща с мацата :if_147:

Римелка иначе знам си аз че е неизбежно падането на козината, но аз съм си малко като свекърва по душа и обичам да мрънкам за повечето неща :wf_039: Завиждам че при вас е спрял процеса , на мен вече ми писна да ям бели косми с манджите.Преди бях много гнуслива от косми в яденето, а сега само изваждам и продължавам. Постепено ще се свиква :mc_200:

Поздрави и :fi_084:
User's Signature

Качена снимка

#8743 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2009 - 05:58 PM

Линчето,Тоби си е чист мител-шпиц :dog: Добре дошли при нас сте и двамата! :friends: Иве,най-после снимки :zz_223: Мислех по едно време да ти пиша,че след обновяването,сайта си има програма за снимките,която сама си ги смалява при постване,колкото и да са големи,ама що не го направих-не знам :bo_014: Много сте готини с Аресито :wub: ,така че давай смело фотографии!Няма да минеш само с трички :da_005: Камка,ти може и тъща да станеш.... не се знае-знае ли се? :ac_007: Гушки за настиналото момченце :aa_002: Римелка,тихо-тихо,че си е бата мата за кутрето :ac_007: "Царя дава,а пъдаря не дава", а аз съм царя ...,ама а,де де ...малко тегава работата с придворните,но ще видят те :bc_086: Благодаря ти от все сърце за пожеланията! :aa_002: Ани,сърдечни поздрави на Пловдив ... част от сърцето ми е там :ha_081: ! А Мони да не се скътава,че и другите,дето не пишат! :mc_004: Целувам ви всичките! :gb_023: п:п: Бреййй,много съм емоционална .... като гледам,колко емотикони съм нацвъкала ...
User's Signature

#8744 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2009 - 10:20 PM

Здрасти на цялата глутница!!!

Толкова се оживявам като чета постовете. Добре, че ви има, за да мога всяка вечер да посещавам този различен свят. Всъщност, това е достатъчно, за да се чувства човек щастлив. Благодаря ви, че ви има. :wub:
Камката, ако кучу не се възстановява бързо, мисля, че имаш само един вариант. Правиш салата, сипваш по ракия и мисля, че ще сте ОК и двамата. А относно космите, у нас отдавна кафето без косъм си е все едно нищо. :mc_004:
Но да ви споделя, май не съм писала по този въпрос. При нас взаимоотношенията Арес - Чочко/котарака/ не винаги са идеални. Понякога се бият, а в повечето случаи Арес развлича втория като парцал - буквално. Ако се постарае повече може да ми спести чистенето. Милия котаран, понякога се чудя как издържа. Дори имахме тема на разговор да го дадем на брат ми да го гледа, защото този тормоз не се търпи, но след 8 години заедно не ми даде сърце. Всички тези размисли ме тормозиха до миналата седмица, когато и двамата лежат разпльоснати блажено до мен и в един момент виждам как котарака се приближава до Арес и започва да размахва опашка по носа му. Та вече, не се тормозя. Те ще се разберат. Явно имат нужда и двамата от тези как да ги нарека горещи страсти.
Мег, стискаме палци и лапи идеите ти да видят бял свят, пък ще черпиш то се е видяло, няма измъкване.

А сега да кажа, утре очаквам от всички вас дружно стиснати лапи, палци и всичко, което може да се стиска, както и другата седмица, тъй като имам нужда от цялата позитивна енергия на света, пък после и аз ще черпя. :if_147: , след като се похваля разбира се... :af_089:

Хубава вечер на всички от мен, Арес и Чочко :ug_119:
User's Signature

Качена снимка

#8745 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 05:58 PM

:re_037:

Показване на мнениетоiva81, в Mar 19 2009, 10:20 PM, написа:

А сега да кажа, утре очаквам от всички вас дружно стиснати лапи, палци и всичко, което може да се стиска, както и другата седмица, тъй като имам нужда от цялата позитивна енергия на света
Иве,нашето фемили ти изпраща много позитивна енергия с мислите си и стискаме палци,лапи и дупета,ако трябва :ba_025: :ac_007: ...,само да се осъществи начинанието ти! :gb_023: А,сега да ви разкажа как заварих къщата като се прибрах от работа днес .... Всички врати-разтворени и всички завивки на леглата-завъртолени,сякаш тайфун ги е връткал ....Тисата е гнездила :wa_048: Беше докопала от стаята на кака си бонбони и ги беше заровила в едно сандъче с цветя в стаята на баба си и част от тях-в моето легло .... нищо ново под слънцето.Явно си мисли,че може да ме впечатли с гяволъците си,но аз съм тотално претръпнала за пакостите и ...то,не са година-две,а цели седем :zz_225: Ако проговори,тогава вече ще е съвсем друга работата :ad_018: :ac_007: Явно,толкова много се е вихрила,че след разходката веднага заспа блажено :se_128:
Прикачена снимка Поздрави и целувки за всички! :wub:
User's Signature

#8746 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 20 March 2009 - 09:13 PM

Ооо ето ни и нас! :gm_166: Не сядам много често на компа и затова не пиша.. Вие как сте?Как са къчовците?Хайде да сте готови да си направин една мител-шпиц среща?Искате ли?Само да се пооправи малко времето,че захладня даже и сняг има.. :( Поздрави и много целувки от нас: мони & айс :fn_155: :gb_023:
User's Signature

Качена снимка

#8747 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 09:33 AM

Ето 1 снимчица от нас ,а по-късно ощее.. :ga_082:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8748 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 March 2009 - 10:00 AM

Привет на всички.
Иве,стискаме палци,всичко да мине ок. :ns22:
Меги,ще предам поздрава на града под тепетата :af_089: ,всеки път като чета на тисата изпълненията се спуквам от смях,явно когато е сама въображението и се развихря,да я нацелуваш от нас :gb_023:
лек и спокоен ден от нас с рони :ie_146:
User's Signature

#8749 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 01:36 PM

Мони,признай,че Айс ти рови из нещата или спи в чекмеджето! :ac_007: Много е сладък :gd_044: Ани,Тисата наистина се вихри,когато е сама.А когато има някой с нея вкъщи,е същинско ангелче :he_001: Ама,то май всичките са така. Линдето също се очертава такава сладка пакостница :da_005: ,а и Роро-доколкото си спомням и той скътаваше разни неща :md_064: Не се впечатлявайте от времето навън,защото скоро пак ще се радваме на топличко и слънчево Прикачена снимка и пак ще се люлеем на детските люлки Прикачена снимка :af_089: Хубав уикенд за всички и :gb_023:
User's Signature

#8750 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2009 - 01:55 PM

Как е глутницата в това ужасно време?!
Сутринта излизах - ужас и безумие: студ, киша - гадна работа. Само Арес е щастлив. Снощи при разходката се изживява като снегорин. Тъй като г-н Борисов отново е "изненадан" от снега и е трудно движението по столичните улици предлагам: Всички стопани и стопанки на мител шпиц да излезем и да подпомогнем разриването на софийските улици! Упехът ще е гарантиран. :flagbg: Не си спомням дали съм ви споделяла, че почти цяла зима, достъпът до нашия блок беше невъзможен, и ни се налагаше да си оставяме колите на булеварда, молейки се някой идиот да не се вреже в някоя от тях, тъй като там си правят гонки с мотори и коли. Но това м/у другото.
Истината е, че живеем в абсурдистан, това е! Поне да бяхме на друг меридиан, за да няма такива проблеми, поне със снега. Но пък може би тогава щяхме да измираме от епидемии свързани с общото заторяване и не изхвърляне на боклуците или пък прекомерно замърсяване на водата. Как може да имаме невероятно красива страна, а държавата ни да е такова бунище!!!

Въпреки поста ми, желая на всички спокоен и приятен ден!
User's Signature

Качена снимка

#8751 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 07:35 PM

Привет от нас с Линда!
Ние сме тъжни, вън времето е шльокаво - даже Линда днес отказа разходка по калните улици, не иска да си цапа лапичките госпожицата! :da_005: Поиграхме в двора, а като се прибрахме хубостницата не пожела да закуси - нещо е на диета тия дни - оттегли се в будуара си, там си легна и се зави с опашката си. :sa_021:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Та така - чакаме времето да се оправи за да прекарваме повече време навън. Аз имам супер амбициозни планове тази пролет да си направя хубав разсад на цветя за вилата, вече засях всякакви семена и нямам търпение да поникнат - на пролетна вълна съм и тоя сняг ме ядосва направо! Ако успея да си направя хубава градинка - ще я снимам да ви се похваля, ама знам ли какво ще излезе? Миналата година от семена, купени от "Практикер" в пликче с гаранции, ми поникна ... троскот! За една седмица беше станал огромен, едвам го оскубах... Линда обожава да ми гази цветята и да се търкаля в тях, като ги е изгризала и изровила порядъчно преди това. :go_169:
Е, размечтах се и аз... И това хубаво време ще дойде, засега си чакаме - тя така :sg_071: аз така :of_140:
Целувки на всички!
:fm_154:

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема