ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 March 2009 - 01:55 PM
Публикувано: 16 March 2009 - 11:24 PM
Най- накрая намерих време да седна и да ви драсна някой ред. Може да нямам време да пиша, но хвърлям по едно око, за да видя как сте.
Римелка, Линдичка е като икона. Страхотна е, да я нагушкаш, а пък за шпиц срещата те подкрепям с двете ръце.
Меган, какви мухи са ти се завъртели в главето
Ани, а пък вие на една от снимките сте, все едно уроци по манекенство взимате. Страхотни сте!!!
Обещавам и аз скоро да пусна снимчици, вече си имам програмка, само да ме поотпусне центрофугата, че ме лашка яката.
Лека вечер на всички и много целувки от мен и Арес
Публикувано: 17 March 2009 - 01:12 PM
За шпиц срещата с Роро сме с две ръце и лапи ! Организира ли се,сме там!
От два дни Роро е болен
Слагам една снимчица от нас и много поздрави , целувки и гушки!
Публикувано: 17 March 2009 - 05:17 PM
Публикувано: 18 March 2009 - 09:29 AM
рорко е застанал като истински манекен.
меги,колкото до съжителството котка и шпиц ние не сме имали проблеми,
нашата баба рита е много кротка(на котката и казвам така,защото е вече на цели 17 г.),
и няма никакви проблеми, е рони се опитва да я задява,ама тя никакво внимание не му обръща,само спи и яде горката .много е старичка,живи мощи.
меги,с нетърпение ще чакам новото ви попълнение
ще има много да ни разказваш.
лек и спокоен ден от нас
Публикувано: 18 March 2009 - 06:14 PM
Публикувано: 18 March 2009 - 07:16 PM
Досега пишех в мини шпиц темата но......сега реших да вляза тук и открих макар и моя Тоби да ми е подарен за мини май направо си е мител.....или така смятам аз...
Знаех си че има нещо нередно в ръста му но сега когато видях вашите красиви кучовци вече съм почти сигурна....
А и ето да подкрепя с малко снимки:
Публикувано: 18 March 2009 - 07:59 PM
Най- сетне си имам програмка за снимките и ви пускам няколко на Арес. Две са от зимата, за да го видите как прави снежен човек, а последната е от този уикенд.
Хубава вечер на всички
Публикувано: 18 March 2009 - 10:45 PM
Виждам, че всички са в хубаво пролетно настроение и кучовци изглеждат чудесно!
Ками, пожелавам бързо оздравяване на Роро, а за космопада не се кахъри - неизбежно е! Моята приключи май тоя етап, чак не ми се вярва, че свърши...
А да знаете как завиждам на всички, дето си имате и коте в къщи, а и на Меги, дето ще си има скоро! Аз съм си коткарка по душа, ама на - нямам си...
Ако сериозно - и аз обмислям вариант "коте", ама още не са узрели нещата...
Поздрави на всички "джаф" и "мяу", да са живи и здрави да ни радват!
ПП Подслушах как си чуруликаха няколко птиченца и разбрах за какво кученце си мечтае Megian, ама няма да клюкарствам! Стискам палци да стане всичко така, както се го е пожелала - ще е супер!
А Тисата и тя май не си пада по снимките? Като моята - види ли Линда фотоапарата - обръща д..то и ми го предлага за фото! Хич не обича
Целувки на всички!
Публикувано: 19 March 2009 - 12:39 PM
Мерси за коментарите към манекенчето ми
Меги и аз не знам къде се простудихме и защо най-вече ,след като зимата мина ама тва ни е късмета.От едно се оправим и сме готови за друго вече
Римелка иначе знам си аз че е неизбежно падането на козината, но аз съм си малко като свекърва по душа и обичам да мрънкам за повечето неща
Поздрави и
Публикувано: 19 March 2009 - 05:58 PM
Публикувано: 19 March 2009 - 10:20 PM
Толкова се оживявам като чета постовете. Добре, че ви има, за да мога всяка вечер да посещавам този различен свят. Всъщност, това е достатъчно, за да се чувства човек щастлив. Благодаря ви, че ви има.
Камката, ако кучу не се възстановява бързо, мисля, че имаш само един вариант. Правиш салата, сипваш по ракия и мисля, че ще сте ОК и двамата. А относно космите, у нас отдавна кафето без косъм си е все едно нищо.
Но да ви споделя, май не съм писала по този въпрос. При нас взаимоотношенията Арес - Чочко/котарака/ не винаги са идеални. Понякога се бият, а в повечето случаи Арес развлича втория като парцал - буквално. Ако се постарае повече може да ми спести чистенето. Милия котаран, понякога се чудя как издържа. Дори имахме тема на разговор да го дадем на брат ми да го гледа, защото този тормоз не се търпи, но след 8 години заедно не ми даде сърце. Всички тези размисли ме тормозиха до миналата седмица, когато и двамата лежат разпльоснати блажено до мен и в един момент виждам как котарака се приближава до Арес и започва да размахва опашка по носа му. Та вече, не се тормозя. Те ще се разберат. Явно имат нужда и двамата от тези как да ги нарека горещи страсти.
Мег, стискаме палци и лапи идеите ти да видят бял свят, пък ще черпиш то се е видяло, няма измъкване.
А сега да кажа, утре очаквам от всички вас дружно стиснати лапи, палци и всичко, което може да се стиска, както и другата седмица, тъй като имам нужда от цялата позитивна енергия на света, пък после и аз ще черпя.
Хубава вечер на всички от мен, Арес и Чочко
Публикувано: 20 March 2009 - 05:58 PM
iva81, в Mar 19 2009, 10:20 PM, написа:
Публикувано: 20 March 2009 - 09:13 PM
Публикувано: 21 March 2009 - 10:00 AM
Иве,стискаме палци,всичко да мине ок.
Меги,ще предам поздрава на града под тепетата
лек и спокоен ден от нас с рони
Публикувано: 21 March 2009 - 01:36 PM
Публикувано: 21 March 2009 - 01:55 PM
Сутринта излизах - ужас и безумие: студ, киша - гадна работа. Само Арес е щастлив. Снощи при разходката се изживява като снегорин. Тъй като г-н Борисов отново е "изненадан" от снега и е трудно движението по столичните улици предлагам: Всички стопани и стопанки на мител шпиц да излезем и да подпомогнем разриването на софийските улици! Упехът ще е гарантиран.
Истината е, че живеем в абсурдистан, това е! Поне да бяхме на друг меридиан, за да няма такива проблеми, поне със снега. Но пък може би тогава щяхме да измираме от епидемии свързани с общото заторяване и не изхвърляне на боклуците или пък прекомерно замърсяване на водата. Как може да имаме невероятно красива страна, а държавата ни да е такова бунище!!!
Въпреки поста ми, желая на всички спокоен и приятен ден!
Публикувано: 21 March 2009 - 07:35 PM
Ние сме тъжни, вън времето е шльокаво - даже Линда днес отказа разходка по калните улици, не иска да си цапа лапичките госпожицата!

Та така - чакаме времето да се оправи за да прекарваме повече време навън. Аз имам супер амбициозни планове тази пролет да си направя хубав разсад на цветя за вилата, вече засях всякакви семена и нямам търпение да поникнат - на пролетна вълна съм и тоя сняг ме ядосва направо! Ако успея да си направя хубава градинка - ще я снимам да ви се похваля, ама знам ли какво ще излезе? Миналата година от семена, купени от "Практикер" в пликче с гаранции, ми поникна ... троскот! За една седмица беше станал огромен, едвам го оскубах... Линда обожава да ми гази цветята и да се търкаля в тях, като ги е изгризала и изровила порядъчно преди това.
Е, размечтах се и аз... И това хубаво време ще дойде, засега си чакаме - тя така
Целувки на всички!

Вход

Горе
Цитиране +