ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 03 March 2009 - 12:25 PM
Публикувано: 03 March 2009 - 01:15 PM
Публикувано: 03 March 2009 - 01:25 PM
Публикувано: 03 March 2009 - 09:30 PM
Сузи е много е пораснала и се е разхубавила - да е жива и здрава и още снимки да пускате! Шпиц-момиченцата са ми слабост! :)
Не мога да не се разпиша в темата за "парфюмирането" - моята хубостница е експерт по намиране на гадости, в които да се отъркаля
Четох някъде, че това било характерно по принцип за ловните породи - така си криели миризмата от набелязаната плячка. Нашите шпицове уж нямали ловни инстинкти, ама явно не всички - моята си е ловджийка! Досега е хванала собственолапно две полски мишки, по-дребната плячка не я броя. :D
Та така си обяснявам "парфюмирането".
При нас нещата се развиват по план, вече минахме апогея на разгонването. Два дни не хапна нищо тая Линда, обвзета от любовна мъка, но вчера явно реши, че не си струва да се тормози за тия мъже и се обърна към радостите на живота - сладко похапна, весело поигра и кротко си поспа! :) Разхождам я по обед - едно кръгче по улиците в махалата, като си нося ... една сопа с мен. Може да се смеете, ама има ефект - само като я покажа и бягат уличните мераклии, явно са яли бой завалийките и знаят какво е!
Поздрави на всички и успешна седмица! Пазете се от гнусния грип, дето върлува - мен ме докопа... :(
Публикувано: 03 March 2009 - 10:35 PM
Хубава седмица на всички от нас с Арес
Публикувано: 04 March 2009 - 06:09 PM
Сузанка направо ме разби какво сладко и пухено меченце е станала :) Браво!
rimela, в Mar 3 2009, 08:30 PM, написа:
Попринцип и на мен момичетата кученца,няма значение от породата са ми слабост , ама ей го мъж си имам! :P
Все още не мога да се престраша да се обадя на вет да кастрираме Роро,страх ме е някак си ама ми се иска да го направя ,че да нямам излишни тревоги.Реших поне че в Син Кръст ще е,ама кога-незнам!
Инче и ние сме си все същите!На 28 март ставаме на една годинка и се чуда какъв подарък да му измисля на момчето B) замислила съм се от миналия месец,все едно аз имам рожден ден :D
Поздрави на всички и бързо оздравяване на Римела!
Публикувано: 05 March 2009 - 07:49 AM
Публикувано: 06 March 2009 - 05:01 PM
Публикувано: 06 March 2009 - 07:48 PM
Как сте в това гадно време...?
Меги, днес на работа видях, че си писала и много исках по- рано да си пусна поста но не успях, имах работа. Та това, което исках да ти напиша е, че не е необходимо да й разтваряш устата и да пръскаш. Нормално е Тисата да не ти дава. Аз Арес го пръскам от външната страна на зъбите и течността си се разнася след това. Но ако все пак успяваш да й отваряш устата и да напръскваш всички зъбки, по- добре от това няма.
Хайде хубава вечер от мен, че започва Айдъла да ходя да гледам ^_^
П.С. Като споменах това предаване гледате ли за каква идиотия става на въпрос. Журито горкото живо да се ожали. Какъв идиотски и ненормален народ. Как могат тези хора да излизат да се излагат така, не мога да си обясня..., както и да е, това са си мои братвежи...
Публикувано: 07 March 2009 - 05:17 PM
- всичко да подуши

- всичко да огледа

- да прекопае

- да бди за нарушители на охраняемата територия

Е, как накрая да не си получи и заслужена награда - най-вкусно е това, което е изпросено от масата напук на забраната ми

Сега спи уморена, но доволна от себе си.
Целувки на всички! Пролетта дойде!
Публикувано: 08 March 2009 - 12:04 AM
Публикувано: 08 March 2009 - 12:20 PM
Желая ви на първо място на сте много здрави, щастливи и обичани. Никога да не губите увереността и самочувствието си!
Позволявам си да пусна това стифотворение, което смятам достатъчно добре олицетворява нашата същност.
К ***
Я помню чудное мгновенье:
Передо мной явилась ты,
Как мимолетное виденье,
Как гений чистой красоты.
В томленьях грусти безнадежной
В тревогах шумной суеты,
Звучал мне долго голос нежный
И снились милые черты.
Шли годы. Бурь порыв мятежный
Рассеял прежние мечты,
И я забыл твой голос нежный,
Твой небесные черты.
В глуши, во мраке заточенья
Тянулись тихо дни мои
Без божества, без вдохновенья,
Без слез, без жизни, без любви.
Душе настало пробужденье:
И вот опять явилась ты,
Как мимолетное виденье,
Как гений чистой красоты.
И сердце бьется в упоенье,
И для него воскресли вновь
И божество, и вдохновенье,
И жизнь, и слезы, и любовь.
А.С. Пушкин
Публикувано: 08 March 2009 - 09:26 PM
Честит празник на всички дами!
Бъдете винаги усмихнати,щастливи и много,много обичани!
Иве,чудесно стихотворение,как сте с аресито?
римелка,линдичка се е натичала и накопала на воля,усети тя пролетта и се втурна на работа.
ето и от нас две снимки от днешната ни разходка.
лека и спокойна вечер!!!
Публикувано: 09 March 2009 - 02:37 PM
Публикувано: 09 March 2009 - 03:19 PM
Цитат
с течение на времето и чести разходки ще свикне да ходи само на вън,но още и е рано,рони до осмия месец се изпускаше.трябва търпение.
лек и усмихнат ден от нас
Публикувано: 09 March 2009 - 05:12 PM
Публикувано: 12 March 2009 - 10:04 PM
Моята хубостница вече е във форма след разгонването, вчера за първи път от 4 седмици я заведох в парка да потича. Явно, обаче, още пръска в ефира съблазни, защото днес успя да разтупка сърчицето на едно 7-месечно дакелче за ужас на бабката-стопанка - "Ама какво му става, та той е дете още...".
Та съм решила да я изкъпя утре, да не ни обвиняват, че развращаваме младото поколение!
Времето ще се оправи - няма накъде! - та мислете, софиянчета, за някоя шпиц-среща!
А?
Целувки - съвсем платонични! - на всички от Линда!

Вход

Горе
Цитиране +