ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 March 2009 - 08:37 PM
Публикувано: 25 March 2009 - 09:35 AM
Публикувано: 25 March 2009 - 06:27 PM
Публикувано: 25 March 2009 - 11:10 PM
Роро е вече е добре.Ще се размине с ракията и салатката
Трябваше 3 дни поред да му бият 3 инжекции, но като му биха първата милото ми момченце 10 секунди пищеше от болка и аз се отказах, избрахме си втори вариянт на таблетки.Утре сме на контролен преглед, надявам се всичко да е ОК.Лошото е че за сега не можеме да се къпем, преди да се разболееме вече си бяхме за баня и сега малко ми посмръдква Рорсън.
Меги и вие си падате по ябълки
А за космите се оплаквах 100 пъти,лепкащите ролки вървят като топъл хляб,ама вие си го знаете това.Интересувам се колко ще продължи тази работа или поне при вас как е? Една позната по шпиц, каза че няйния 3 месеца се съблича вече
Поздрави на всички Муцки и техните кученца
Публикувано: 25 March 2009 - 11:45 PM
Публикувано: 26 March 2009 - 02:15 PM
Следобяд пак.Малко обеден сън ще направим сега.
Направих едно клипче как си играе с любимата му играчка-гумена маратонка която като сме в къщи я пребираме защото почва да я върти а като я изпусне много боли главата после като те нацели
Цъкнете тук за клипчето че незнам по какъв друг начин мога да го кача :)
Публикувано: 26 March 2009 - 03:57 PM
заповядайте в новият сайт за красоти за кучета и котета
reklama.com
Надявам се да ви хареса !
:)
Публикувано: 26 March 2009 - 07:56 PM
mi6ka_88, в Mar 25 2009, 11:45 PM, написа:
Мишка, ролките за почистване са такива
на дръжката е надяната ролка от хартиена лепенка, която обира космите от дрехите, продават отделно само ролки. Аз чистя космите с навлажнена ръка - обира всичко! Но почне ли космопад - спасение няма. Особено гадни са тънките косъмчета на подкосъма - летят навсякъде и нямат обиране!
Днес времето беше по-хубаво и се разходихме с Линда до Борисовата градина - ето я хубостницата:

"Ето я топката - донесох я, давай бързо наградката!"
Дайте някоя идея за марка гранули - с какво храните вашите шпицове? Моята лигла е в период на "безапетитие", не иска да яде и се глези без мярка. Чудя се каква храна да й взема, че изредих всякакви и й омръзват на третия килограм. Черно ми се вижда това злоядо псе!
Публикувано: 26 March 2009 - 11:05 PM
Публикувано: 28 March 2009 - 10:19 AM
Днес като се събудих и се замислих ,сякаш вчера го донесох у нас!Времето ни зедно минава бързо ,бързо!
Сега излизаме с него и ще пообиколим някой магазин да го изненадам с някое подаръче.
Исках да му купя някоя дрешка,защото само това си няма ама за него няма смисъл!
Поздравявам ви с първата му снимка ,първия ден у нас !( с малко гадно качество ама това имам)
Хубави почивни дни !
Публикувано: 28 March 2009 - 12:05 PM
Мисля,че ви мернах с мъжлето тази сутрин пред книжарница "Слънчоглед"
Публикувано: 29 March 2009 - 10:04 AM
monika_25, в Mar 26 2009, 11:05 PM, написа:
Здрасти, Мони!
Моята я купих на една котешка изложба преди доста години, но сега съм виждала такива в зоомагазини например тук , а и в магазини за домашни потреби моята е същата. Не е от първа необходимост, но върши работа.
Мерси за инфото за храната - чудесно е, че Айс е кротнал и си папка, каквото трябва. Моята е супер инат, ама лошата новина за нея е, че и аз съм такава!
Хубав ден на всички! Днес ще има

Вход

Горе
Цитиране +