Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8801 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Икона за мнението  Публикувано: 03 April 2009 - 09:00 AM

привет девойки,много ви се радвам,че ще си направите шпичешка среща,за съжаление в форума няма от пловдив за да си направим едно събиране и ние.на рони късмета му е все да си подтичва с по големи кучовци,имахме си и една шпицка приятела,но с нея доста рядко се засичаме,освен и ние да вземем да прескочим до варна :zz_223:
цезар е разкошен,хъскитата сами слабост на мен.много целувки и на двамата.
:gb_023: лек и усмихнат ден от мен :ie_146:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8802 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 April 2009 - 10:04 AM

Здравейте момичета и пухчовци.
Цезар наистина е много красив. Аз имам двама много близки приятели. Момче и момиче двайсетина годишни. Живеем в един вход и работим в една и съща фирма. Цезар е на момчето, а момичето има бийгъл на 2 месеца. Още не са се събирали с моят пухчо защото исках да изчакам всички ваксини. Ще видим как ще се спогодят защото ние тримата сме общо взето неразделни. Налага се и те да се спрятелят. Айси засега е най "опак" и неподатлив на контакти. Цезар и Арчи стоят с часове да ги галя. Айси му омръзва бързо и трудно се застоява на едно място повече от 2 минутки. Вчера след ваксината беше се кротнал. Спа почти през целият ден и снощи до късно. Днес обаче е същата вихрушка. На фона на спокойният Цезар е като малко торнадо. Май трябваше да го кръстя Сторм.
Марея ако лятото решиш да почиваш във Варна, само се обади. Непременно ще се разхождаме вечер в Морската Градина.
User's Signature

Качена снимка

#8803 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2009 - 03:50 PM

И ние бяхме на разходка в Борисовата градина и си прекарахме чудесно! :dog:
Нямаше други кученца за игра и си играхме сами - с топката! :da_005:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

:zz_223: :af_089:

#8804 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 03 April 2009 - 08:13 PM

Ето и една нова снимка от нас ^_^ :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8805 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2009 - 09:42 PM

Еххх Римела яд ме е че с Роро не се размърдахме по рано,а си го помислих но да си призная малко ме мързеше!
Отидохме чак към 6.
Събрахме се 3 шпица и хората около нас полудяха,включително и аз - то не беше лай , не беше чудо :dog:
С младежа като се прибрахме най-накрая без да хапне дори ,се просна като умрял и заспа веднага :ns22: Не се забелязва тази вечер лудото кучешко присъствие у нас :zz_223:

Поздрави и слънчеви разходки през почивните дни ви желая на всички !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8806 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 April 2009 - 08:44 AM

браво момичета,така като гледам добре сте си изкарали и по играли,блазеви :zz_223:
специялни поздрави за роро и линдичка :ga_082:
да се надяваме и аз утре да ви зарадвам с снимки :ac_007:
User's Signature

#8807 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2009 - 09:33 AM

Поздрави и на Рони и целувки!
И ще чакаме снимки!

След малко потегляме да си починем събота и неделя и също ще правиме снимков материял :ie_146:

П.С. На всички хубави почивни дни и на любимката Тиса :if_147:
User's Signature

Качена снимка

#8808 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2009 - 09:34 AM

Поздрави и на Рони и целувки!
И ще чакаме снимки!

След малко потегляме да си починем събота и неделя и също ще правиме снимков материял :ie_146:

П.С. На всички хубави почивни дни и на любимката Тиса :if_147:
User's Signature

Качена снимка

#8809 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 04 April 2009 - 04:04 PM

Здравейте,момичета! :aa_002: Камка,много шпицове,бре ....като пухена лавина сте.Направо,голям кеф за окото,като гледам снимките :ad_018:. А,кои са другите пухчовци с Рорката? Тисата си вирна носа като и казах,че е любимка :zz_232: :ac_007:. Римела,как я улавяш Линдата в тези пози? Пълни ми душата тази хубавица :g_199: . Сузи и Рокси доста са пораснали и така,както върви,май ще разбият сърцата на много младежи :fp_160: . Тоби има ли си четириноги дружки или си играе сам в двора?Голяма скица е :dog: . Мара Пепеляшка,с такава обич и голям интерес разказваш за мъника Айси,че започнах с умиление и аз да си спомням за времето,когато и моите бяха бебета :hc_184: .В момента, моето слънчево момиченце чака кака си да я заведе в парка,защото мен ме зове доста работа :zf_093: .Специални целувки за Арес,Рони и Айс голям,и много прегръдки за всички :gb_023: :fe_079: ! Аз и Тисата ви пожелаваме пълноценна почивка,и весели игри! :ie_146:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8810 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 April 2009 - 04:32 PM

Нямаме си Шпицешки приятелчета, тук в Шумен не съм срещала шпицове, инъче с удоволствие бих ги поканила на игра.
Обикновенно или си играем двамата в двора или с няколко познати пухчовци.
Незнам защо така но не е особенно комуникативен с кучета, за разлика от хората.
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8811 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 03:44 PM

Здравейте Приятели.
Връщам се от разходка край морето. Знаете ли какво видях. Един красавец само че ръждивокафяв, не бял като се наигра по пясъка го сложиха в панерче закрепено отпред на едно колело и така тръгнаха да го прибират. Та си мисля е ли е възможно и аз да направя такова само, че отзад на миксера с който ходя по принцип лятото. Че много трудно се намират места за паркиране....(признавам си посмях се, много ми бяше забавен)

Ествествено Айси си седя в къщи. Напоследък му харесва южната тераса, която е слънчева и светла. Изкарвам му панерчето с играчките, водичката и си седи, и спи без проблеми. Днес го оставих за около 2 часа сам. Никакви бели не е направил и много ми се зарадва като се прибрах.

Момичета коя ще ми каже разликата между японски и немски шпиц? Поне от картинките в нета не видях такава.....

Хубава и спокойна неделя на всички.
User's Signature

Качена снимка

#8812 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 06 April 2009 - 09:22 AM

здравейте девойки,как прекарахте почивните дни?
ние бяхме на вилата малко да разпуснем,времето беше супер,дръвчетата бяха цъфнали и най важното ронката се надивя на воля,всичко препикаваше,гонеше котката-изобщо идилия :zz_223:
ето и малко снимчици.
Прикачена снимка
Прикачена снимкаПрикачена снимка[attachmen
t=240997:Picture_061.jpg]Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#8813 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 04:43 PM

Здравейте на всички :re_037: ! Ани,много сте сладки с Ронката :gd_044: ,а и градинката ти става все по-хубава! Момичета,искам да споделя .... май няма да си имам скоро котенце .... Почти бях навила домашните за едно бежавко на раенца,но стопанката му реши да си го остави за нея.В котилото има още трички-чернички.Добре,казах си: щом няма да е бежавко,ще е черничко. И дъщеря ми,и майка ми гракнаха,че не искат черна котка,защото било на лош късмет.Дрън-дрън ... оборих ги с много доводи.Обаче,щерката ми заяви накрая,че имала алергия към писани и аз се сринах тотално :gm_168: . Май не трябваше да се хваля предварително,защото те-хората са си го казали ... и сега ми иде да се :ub_013: ,но аз ще продължавам да драпам :be_107: ! Тисата си е най-добре.Продължава да прави нейните си щуротии,но вече не може да заравя разни нещица по саксиите,защото съм ги опаковала с цветарска мрежа.Поздрави и целувки за всички! :gb_023:
User's Signature

#8814 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 06 April 2009 - 06:04 PM

Здравейте на всички ето и малко снимки и от нас от неделната ни целодневна разходка из горите.
(Внимавайте наизлезли са адски много кърлежи)
ЯЯЯЯ вижте какъв дълъг език :ac_007:
А това ни е една приятелка милата е вече толкова дъртичка че през половината път се наложи собственика и да я носи.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8815 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 07:56 PM

Здравейте момичета!

Искам да ви се похваля какъв чудесен номер ми спретна Роро-убавеца днес в Борисовата градина!
Момчето си хареса една женска и се затичаха весели заедно прескочиха оградката на езерцето с лилийте и познайте кой падна в мръсната,черна,миризлива и пълна с боклуци вода?
Едвам го измъкнах от там!Побеснях като огледах себе си :eg_033:Изглеждахме ужасно,Роро беше кален със заплетени най-различни неща в козината и двамата бяхме мокри и миришещи.
тругнахме си по възможно най-бързия начин под съжалителните и подигравателни погледи на хората :ac_007:

Имам питане-с балсам за кучета ще се оправи ли заплетената козинана ?Днес като суших Роро видях че на сантим. от корена на козината на гривата има възелчета.Странно ми е ,защото го реша доста често.

Много е готски пухения Рони!

Меги шпицовете са на 2 моми,с които се запознахме покрай кутренцата!Даже и тримата пуха са на близка един до друг възраст и по случайност са от един и същи магазин с почти еднакви проблеми-здравословни и особено за размера на кучовците!

Целувки на всички!
User's Signature

Качена снимка

#8816 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 09:54 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Радвам се на хубавите снимки на Рони в пролетната градина - явно в Пловдив сте по-напред, при нас на вилата пъпките на дърветата още не са се разтворили, а Линда успя да се отъркаля в новоразсадените ми иглики - та не знам кога ще цъфнат... :cc_012:

Меги, жалко е, че ти "мина котка" тоя път, но не се отчайвай! Убедена съм, че ако успееш да неутрализираш първоначалната съпротива и донесеш коте в къщи - скоро домашните ти ще се бият кой пръв да го докопа, за да го гали, а писанчето да му мърка! :ac_007:

Ками, посмях се от сърце на номера, дето ти го е спретнал Рорката! :ag_106: Нали помниш, че нещо подобно ми сервира и моята хубостница, когато се срещнахме случайно с теб и Роро в Борисовата? Само че Линда се шльопна в коритото на чешмата (със запушен канал) и излезе оттам ... черен шпиц с интересен аромат! Докато я прибера до къщи хората се дърпаха и ни даваха път! :ca_003: А това езерце ми е кошмар - просто чета в очите й желание да се бухне там и винаги, като минаваме или е на повод, или я строявам до мен да марширува "редом", че я съм се разсеяла за момент - я е скочила вътре, голям мерак й е! Тя е свикнала да си скача в басеинчета на фонтаните в нашия парк "Оборище", ама там водата е чиста...

За балсама - не съм пробвала, само съм чувала, че помага при ресане на сплъстена козина, но по-добре да не се стига до там. Миналата година около линеенето козинката на Линда беше станала ... ужас, цялата на фитили, гребен не влизаше, гонех я и я скубех, докато я реша, тя бягаше - мъка! :rf_011: Сега й слагам редовно балсам, а докото сменяше козината я разресвах често с гребена, та нямах такива проблеми тоя път.
Та съвет от мен - опитай с балсам и гребен, преди да е станало по-зле.

Показване на мнениетоmarapeplia6ka, в Apr 5 2009, 03:44 PM, написа:

Момичета коя ще ми каже разликата между японски и немски шпиц? Поне от картинките в нета не видях такава.....

И аз съм си задавала този въпрос - много си приличат наистина, но има и разлики в стандартите им. А най-интересната разлика по стандарт е, че за "японците" е недопустимо да бъдат шумни - това се води недостатък. А нашите "немци" могат да си лаят, колкото им душа иска - допустимо е.
Моята поне си се ползва от това - мълчи, мълчи, пък реши ли да се изкаже - трудно можеш да й вземеш думата! Нали е и момиченце - бърборана, стой, та слушай джафкане! Определено не е "японка"! :cd_045:
:zz_223:
Целувки на всички!
:gb_023:

#8817 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2009 - 10:17 AM

Здравейте хубави момичета и момчета. Времето става все по хубаво. Много приятни разходки и емоции ви пожелавам. И без допълнителни екстремни ситуации в езера и мръсни локви. И аз се посмях от сърце на вашите лудории. Римелка благодаря ти милинка за отговора. И ние не сме от мълчаливите. Макар и толкова малък Айси има много звънък и приятен лай, който демонстрира понякога така неочаквано, че умирам от смях. Моите приятели го сравняват с плюшена играчка с ключе. Като започне да ръмжи и да върти главичка е страшно забавен. А колко е игрив. Божичко каква малка вихрушка е. Скача, бяга, мята играчките си. Голяма фога е, много му се радвам.
Хубав ден на всички. Целувки на малките топки.
User's Signature

Качена снимка

#8818 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2009 - 10:53 AM

:re_037:

Римела аз веднага се сетих за номерцата на Линда като си тръгвахме и почти се усмихнах въпреки че беснеех на малкия кален мъж :ac_007: , само дето нашто беше принудително къпане .Ние мразим да се мокрим!Сега като се сета как уплашено ме погледна Роро :aa_002:
Днеска още ще му купя балсам,съжалявам че не сетих по рано,но си мислех че като го реша по често няма проблеми.Вчера даже направих една глупост- подстригах му малка част преди започването на опашката и сега е :cb_034: Моя грешка :bo_014: .
Гривата я ресах и скубах и всичко е ОК.

Показване на мнениетоmarapeplia6ka, в Apr 7 2009, 08:17 AM, написа:

Времето става все по хубаво. Много приятни разходки и емоции ви пожелавам. И без допълнителни екстремни ситуации в езера и мръсни локви.

:ns22: Дано повече няма!

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#8819 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 April 2009 - 03:38 PM

Показване на мнениетоkamkata, в Apr 7 2009, 10:53 AM, написа:

:re_037:
...Ние мразим да се мокрим!Сега като се сета как уплашено ме погледна Роро :aa_002:

Хихи, и моята мрази да се мокри, но обожава плуването - не мога да я извадя от водата! :zz_211:
Да не кажете, че ви лъжа - показвам снимки от миналото лято на Сърница. Ама там водата е чиста, не е като в онова езерце в Борисовата. :ue_072:
Прикачена снимка Прикачена снимка

Ех, лято-о-о... :ie_146:
Пак ще дойде времето на отпуските, а за сега развяваме потурки по парковете...

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

Поздрави! :fs_158:

#8820 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 April 2009 - 04:21 PM

Здравейте,сладурки! :aa_002: Камка,голяма веселба с Рорката :ac_007: ... Покрай тези женски,мъжките така се зомбират,че езерцето е малкия дявол. А, от реакцията и коментарите на хората хич да не ти пука! Питаш ли ме на мене какво ми е,когато Тисата се овъргаля в някое прясно ако /детско/ :azz_020: ? Иде ми да раздрусам мамчетата,дето ги мързи да си заведат отрочетата до близкия клек-бар и мъниците тропкат по полянката. А моята калпазанка,вместо да се засрами от миризливата магария,която е спретнала,гордо вирва нос и опашка :wacko: . Обаче с голяма охота влиза в банята .... значи обича да се мокри ..... ,но не и да плува като Линдето :zz_211:. Шубе я е от дълбокото. Целувки за всички! :gb_023:
User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема