ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 April 2009 - 01:04 PM
Целувки от мен и Айси с пожелание за много усмивки днес.
Публикувано: 02 April 2009 - 01:59 PM
mi6ka_88, в Apr 2 2009, 02:40 PM, написа:
Мишенка, Айси го открих след дълго търсене по нет обява. Не исках от магазин, не заради цената. Исках да видя майката и бащата. Попаднах на един малък развъдник за шпицове точно в уличката срещу старото топливо. Беше последен и обещан на други хора. Те обаче не се обадиха на собственика и така се оказа моето късметче. Струваше 350 лв и ми е подарък от моите приятели за рожденният ми ден, който предстои. Ветеринарите при които ходим са Д-р Добрев и съпругата му в кварталният веткабинет. Общо взето отзивите са различни, но тъй като освен резонните ваксини за друго не сме ги търсили имам добри впечатления. Налагало се е да звъня на мобилните им телефони заради хъскито Цезар и винаги са откликвали. Дано не се налага да ги търся за Айси по никакъв повод. Виждам, че и ти си от Варна. Можем да се уговорим другият месец за една обща разходка в Морската Градина.
Публикувано: 02 April 2009 - 02:11 PM
Публикувано: 02 April 2009 - 02:16 PM
Линче идеята за форумна разходка ми допада и на мен. Така, че спокойно можем да се организираме. Ей къде е Шумен.
Публикувано: 02 April 2009 - 06:10 PM
Lincheto, в Apr 2 2009, 05:45 PM, написа:
Стига бе мацко, как да не зная къде е Шумен. нали това имах в предвид "ей къде е" на 20 мин път.
Предната неделя ходихме с Цезар на разходка в стара Плиска.

извинявам се за спама, че слагам снимка на хъски
Публикувано: 03 April 2009 - 09:00 AM
цезар е разкошен,хъскитата сами слабост на мен.много целувки и на двамата.
Публикувано: 03 April 2009 - 10:04 AM
Цезар наистина е много красив. Аз имам двама много близки приятели. Момче и момиче двайсетина годишни. Живеем в един вход и работим в една и съща фирма. Цезар е на момчето, а момичето има бийгъл на 2 месеца. Още не са се събирали с моят пухчо защото исках да изчакам всички ваксини. Ще видим как ще се спогодят защото ние тримата сме общо взето неразделни. Налага се и те да се спрятелят. Айси засега е най "опак" и неподатлив на контакти. Цезар и Арчи стоят с часове да ги галя. Айси му омръзва бързо и трудно се застоява на едно място повече от 2 минутки. Вчера след ваксината беше се кротнал. Спа почти през целият ден и снощи до късно. Днес обаче е същата вихрушка. На фона на спокойният Цезар е като малко торнадо. Май трябваше да го кръстя Сторм.
Марея ако лятото решиш да почиваш във Варна, само се обади. Непременно ще се разхождаме вечер в Морската Градина.
Публикувано: 03 April 2009 - 09:42 PM
Отидохме чак към 6.
Събрахме се 3 шпица и хората около нас полудяха,включително и аз - то не беше лай , не беше чудо
С младежа като се прибрахме най-накрая без да хапне дори ,се просна като умрял и заспа веднага
Поздрави и слънчеви разходки през почивните дни ви желая на всички !
Публикувано: 04 April 2009 - 04:04 PM
Публикувано: 04 April 2009 - 04:32 PM
Обикновенно или си играем двамата в двора или с няколко познати пухчовци.
Незнам защо така но не е особенно комуникативен с кучета, за разлика от хората.
Публикувано: 05 April 2009 - 03:44 PM
Връщам се от разходка край морето. Знаете ли какво видях. Един красавец само че ръждивокафяв, не бял като се наигра по пясъка го сложиха в панерче закрепено отпред на едно колело и така тръгнаха да го прибират. Та си мисля е ли е възможно и аз да направя такова само, че отзад на миксера с който ходя по принцип лятото. Че много трудно се намират места за паркиране....(признавам си посмях се, много ми бяше забавен)
Ествествено Айси си седя в къщи. Напоследък му харесва южната тераса, която е слънчева и светла. Изкарвам му панерчето с играчките, водичката и си седи, и спи без проблеми. Днес го оставих за около 2 часа сам. Никакви бели не е направил и много ми се зарадва като се прибрах.
Момичета коя ще ми каже разликата между японски и немски шпиц? Поне от картинките в нета не видях такава.....
Хубава и спокойна неделя на всички.

Вход

Горе
Цитиране +