Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8841 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 April 2009 - 03:12 PM

Честит празник !

Първо браво на Меги за малкото сладко писе :ad_018: Аз също мисля че всичко между Тиса и Изи ще е на шест ,като се маци се успокои.

Ние с Рори от вчера вечерта не сме се виждали,че нямах възможност да го взема с мен тази неделя(купила съм му играчка за извинение :ha_081: ).Научих че днес майка ми за първи път го извела заедно с нашата бебка и моето момче се държало като голям мъж :af_089:

Хубава почивка на всички и целувки !

П.П. И Рорко праща поздрави на Линда :da_005:
User's Signature

Качена снимка

#8842 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 April 2009 - 10:11 PM

Показване на мнениетоMegian, в Apr 19 2009, 02:27 PM, написа:

Много съм щастлива!

И на този светъл християнски празник искам на всички да пожелая да сте много обичани, усмихнати и щастливи. Бог да пази вас, семействата ви и вашите любимци.
Айси продължава да ме изненадва с всеки изминал ден. От няколко ден вече ми демонстрира любовта си. Когато се прибера ми се радва и ме гледа с толкова обич. Все едно ми казва: вземи ме и ме гушни. Освен това става все по жив и забавен. Бяга из цялото жилище, лае и се радва не нещо, което само той си знае. Много сладко ме "целува" по носа, гуши се в мен и ме хапе по косата. Еееее верно няма такова друго изживяване. Помня дъщеря ми като бебе как протягаше ръчички към мен. Все още сме си толкова близки и въпреки, че е на 16 години постоянно сме си заедно, и си говорим. Но толкова отдавна не бях се чувствала необходима за някое същество. Мдаа да си имаш домашен любимец се оказа не само отговорност и ангажимент.
Весели празници момичета и момчета!!!
User's Signature

Качена снимка

#8843 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 April 2009 - 09:57 AM

Не е от най-мирните като го снимам, но ще се опитам да ви го покажа.

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8844 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2009 - 10:19 AM

Честито Възкресение Христово на всички!
Желая ви любовта да изпълва сърцата ви и добротата да грее от очите ви винаги!!!
Меги, толкова се радвам за теб!!! Успя да си вземеш котарнка, Супер!!! Сигурна съм, че ще намерят общ език, няма къде да ходят. Най- вероятно няма да мине без битки, но важното е ти да си победител във войната. :ab_041:
При нас няма нищо ново. Извеждаме си се с Аресито. Имаме си ново попълнение в кучешката компания - малка догиня на 6м. и е много смешна, защото Арес много обича обича да я плаши. Като й изръмжи 2 пъти и тя тича и си гушва главата при стопанката, а пък всъщност е 3 пъти по- голяма от него. Това много ни разсмива.
Преди два дни се убедих за пореден път, че ние имаме невероятно интелигентни и умни същества. Ходихме с Арес до вета, за обезпаразитяването, а той милия въобще не пожела да слезе от колата. Явно не е забравил какво е преживял в тази клиника. Но аз не го мъчих, купих всичко и се третирахме у нас.

Целуваме ви всички и хубав ден! :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8845 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 21 April 2009 - 04:23 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаЗдравейте
,дружки! Ето,какво постигнахме след три денонощия общуване :ad_018: Днес за първи път ги оставих сами за два-три часа,защото ме е гепнал вирус и трябваше да отида на лекар.Излязох с малко свито сърце и през цялото време се молех да не са се сбили,обаче заварих невероятна идилия и нямаше нито една пакост ...пу-пу-пу. Тисата ме посрещна радостно,а Изи спеше сладко в едно глинено гърне със страничен отвор между китките :ab_041: .Вече си играят,но когато на малката черна перличка и писне,пука много странно с уста и Тиса се оттегля.Сега ни предстои малко тегав период,защото слънчевото ми момиченце се разгонва,но ще го преживеем .... Подготвена съм и за щуротии между двете .... няма начин-случва се и в най-добрите семейства :fa_067: ,но се надявам да са много редки.Да,Иве, .... имаме уникални четириноги любимци! Всичките да са ни живи и здрави!Марапепеляшка,и аз ще чакам редовен снимков материал,за да го гледаме как расте прекрасното момче Айси! Целувки за цялата тумба двуноги и четириноги! :ab_041: :gb_023:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8846 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2009 - 05:01 PM

Меги виджам идилията у вас е пълна. Това е добре. Пожелавам още такива хубави емоции. Само ми е интересно като гушкаш единият любимец, другият не се ли сърди? Защото моята пораснала вече дъщеря щом види, че гушкам Айси, веднага се намърдва да си получи и нейната доза любов. :)
User's Signature

Качена снимка

#8847 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2009 - 05:18 PM

Прикачена снимкаАми,гледам да ги гушкам и двете,и да не ги деля .... много нежно им говоря,а и Тисата май разбира,че писана е бебе и е нужно повече търпение,затова не се сърди :wd_043: . Е,командориме се отвреме навреме като сменям интонацията ... няма начин :ab_041: .А,когато искам да покажа на Изи,че това което прави,не трябва да го прави,я хващам лекичко отзад за вратлето,както би направила майка и ... за сега е много схватлива, вбъдеще-не знам. На тази снимка сме тричките /поне част от мене/ . Моята дъщеря е на 21 и не е ревнива.Знае си приоритета,а и тя също много обича животните.С постоянство,търпение,нежност и обич чудеса се постигат! :rolleyes:
User's Signature

#8848 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2009 - 08:14 PM

Дам
любовта ще спаси света
а вижте как се обичат мъникът Айси и красивият Цезар

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8849 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2009 - 02:14 PM

Сладички душици :fe_079:
Така ме умиляват снимчиците на гушналите се приятелчета и на мен ми се искаше Рори да си има компания :wub:
Може пък и да си има де,нищо не се знае :zz_218:

Роро пак му е възпалено едното око ,но чак в събота сме при другия вет,защото нещо не съм доволна от тази ветка която бяхме,а пък за капак колата ми загина. :zz_031:
Как ще слагам капки за очи,не ми се мисли ама ще се ангажираме 5-6 човека да го държим :biggrin: Последния път за преглед на окото издра мен,майка и ветката(даже я ухапа леко). Така и не можа да го прегледа жената като хората. Вие ползвате ли някакъв метод за капки за очи(ако сте слагали) или вашите пухчета са мирни и дават доброволно?Моя незнам защо изпада в паника като трябва да му се гледат очите,а пък да му се капе капки-мисията невъзможна!

Поздрави на всички !
User's Signature

Качена снимка

#8850 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2009 - 09:36 PM

Здравейте и от нас с Линда!
С кеф разглеждаме снимките на нежно гушнати домашни любимци - поне аз де, щото моята разглезена хубостница, както си мисля, ще вдигне бунт, ако и предложа да дели царството си с някое друго четириного. Впрочем - знам ли? Ама ме е страх да пробвам, че тя си ми е една "осичка" - а бе с характерче си е кученцето, по Ботевски люби и мрази. :mc_200:
Слава богу, аз съм от "любените"! :af_089:

Ками, и при нас имаше проблем с капките за очи - моята не дере и хапе, но как се дърпа, извива, върти, гъне, усуква... Ако не иска нещо - няма да стане! Вярвайте, четири човека се бориха с нея в клиниката да и натикат бариевата каша в гърлото - е, не успяха! С капките за очи беше същото - в началото беше ужас докато й сложим. Сега нямам проблеми, ама първо тя трябваше да се убеди, че не е страшно и не боли. Залъгвах я, малко цуни-гуни, игра малко и най-важното - не се надвесвам над нея зад гърба й, без да ми вижда ръцете, защото се плаши. Сега, като види шишенцето с капките - опитва се да избяга, ама като разбере, че не става номера - просто стои мирна и чака да свърши. Е, има и наградка за добро поведение - няма начин! :ab_041:

Малко снимки от разходките ни в Борисовата градина. Срещнахме едно весело момченце-хъски, Линда му показа как се тича, после навири нос - видите ли, тя е вече голяма, възрастна матрона и с дечурлига не играе! Завалийчето така се молеше още да си поиграят и я буташе с лапичка, а тя му се караше... Умряхме си от смях със стопаните му. :da_005:

А още - малко весели снимки. Никой няма да познае за какво са тия пируети! :mf_069: Жокер - започва със "са", завършва с "амче", по средата има "л"! :da_005:

Поздрави на всички! :re_037:

#8851 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 April 2009 - 10:38 PM

Линда е прекрасна!!!
Кога и Айси ще стане така голям и красив...Оу и ние обаждаме подобен нрав. Щерката понякога вика защо не ни се падна някое по милинко. Ама на мен ми харесва този дух. Малък пък наперен.
Момичета и ние втората ваксина я сложихме със зор. Дали запомни, че не му харесва? Такова хапане падна. На 28 е третата. Ще видим как ще се държи. Вече си мечтая за дълги разходки навън. Апартамента отдавна ни е тесен.
User's Signature

Качена снимка

#8852 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2009 - 10:57 PM

Показване на мнениетоmarapeplia6ka, в Apr 22 2009, 10:38 PM, написа:

Дали запомни, че не му харесва?

Помнят чудесно! Поне моята де... На нашият вет, дето ни боцка, кабинета му е на пътя ни към парка - е, всеки път като наближим Линда започва да се дърпа и да нервничи, накрая сяда и отказва категорично да върви по тоя тротоар. Минаваме на другия и мирясва, ухилва се до ушите и опъва повода - ура, няма да ме боцкат, отиваме в парка! :af_089:

Много са умни и забавни тези шпицове!
marapeplia6ka, чакат те весели разходки, хем и времето ще се оправи и ще прекарате чудесни часове навън с малкия Айси! Още малко остана - търпение...
Целувки на сладурчето - да папка и да расте!
:gb_023:

#8853 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2009 - 09:48 AM

Ние снощи се върнахме от София на 17-ти бяхме в Борисовата градина и не срещнахме никой. При свекървата беше спрял интернета и кофти..... Мога да покажа няколко снимки от влака,но по късно... :cd_045:
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8854 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2009 - 03:26 PM

Здравейте, шпиц-стопанки!
Пиша, за да се оплача как се изнервих няколко дни около Линда. Чешеше си непрекъснато дясното ухо - драпа го със задната лапа, все него или около него. Просто изтрещях накрая... Смешното беше, че като й кажа НЕ спира да се чеше душичката - толкова послушна ми е станала, да не повярваш! :da_005: Само че това не решава въпроса, разбира се. Сто пъти зяпах в това ухо или около него - нищо няма! Днес бях решила да я водя при вета с оплакване "чеше си ухото" - ама че проблем! :zz_226:
Та знаете ли какво се оказа? Гнусен кърлеж! Иван го намери тая сутрин, ама бая зор видя да го изрови в козинката на яката, как се е намърдал там идея нямам... Но явно се е лепнал още преди да сложим поредния фронтлайн, то в края на срока явно не действа вече достатъчно надеждно. Е, сега беше хвърлил топа от новата доза, излезе цял и мумифициран. Бр-р, гадост! :zz_020:
Кученцето не се чеше вече и аз си отдъхнах...
Та да ви напомня със съветче на препатила - слагайте редовно препарат за обезпаразитяване, че са плъзнали гадините!

Поздрави на всички! Как ще карате празниците? Ние сме намислили да открием цър-пър сезона на теферич, дано времето е хубаво! За Линда, естествено, ще има лична пържолка на скара - без подправки. Това е то кучешкия живот... :zh_112:
:af_089:

#8855 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 07:19 PM

Ужас милата Линда, мен много ме естрах от кърлежите за сега ние сме чисти!

Имаме проблем-днес бяхме на вет изписаха ни капки(както си предполагах) има конюктивит.Въпроса ми е има ли хапчета за конюктивита? Днес цял ден се опитвам да му сложа капки и с добро и с лошо-нищо не става!Наистина незнам какво да го правя,мята се като луд и дере адски силно... :sa_021:

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#8856 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2009 - 08:30 PM

М-м-м, ами ще си призная, Ками, срам - не срам... И при нас не се мина в началото без насилие, ама добре, че моята не дере и хапе, само се дърпа. Та се наложи един да я държи здраво, а другият да капе капките, а после я натъпкахме с лакомства, похвали, поиграхме с нея и така... Ама първо се наложи да я притиснем здравата, за да свършим работа. Но това го правим само в къщи - при вета не искаме да я насилваме прекомерно, за да не загубим доверието й.
Втория път мина по-лесно, третия - още по- .... и накрая миряса, примири се.
Днес, докато вадехме кърлежа, седя кротка като божа кравичка, преди ни побъркваше всеки път, когато трябваше да правим някаква манипулация по нея. Мисля, че вече ни има доверие или просто разбра, че е неизбежно и съпротивата е безсмислена - знам ли?
Не знам точно, но не ми се вярва да се лекува конюнктивит с хапчета... При нас е подобен, ако не и същия проблем, след лечението с капките очето се оправи, сега си е добре.
Не се отчайвай, опитай пак - ще успееш накрая, ама дано да е по-бързо и по-лесно! :ae_085:

Целувки на борбения Роро - не се дава лесно, все пак той си е мъж!
:fl_153:

#8857 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 09:00 PM

Ужас,много труден мъж!
Още не съм се отчаяла,сега го чакам да се успокои от последния ни опит с капките и пак ще се пробвам.
Чудно ми е от къде този страх!Имам примери за кучета,които си стоят като пълни непукисти,ама Роро все едно ще го колям чак ми става смешен.
Ветката каза че няма хапчета,но аз имах малка надежда (задала съм въпроса и във вет.форума).
Както и да е ще се справим по някакъв начин с малкия луд Роро.

Поздрави!
Хубави и слънчеви почивни дни от нас !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8858 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2009 - 01:20 PM

Съжелявам момичета за неприятностите около капките за очи и кърлежа. Но понякога нямаме избор и с много търпение трябва да се грижим за мъниците си. На Айси оченцето отдавна не тече. Наистина само се оправи. Но все още е кафява козинката му там и дори не съм се опитвала да я избелвам с кислородна вода (ако помните това бе съвета на нашият вет) Вчера му дадох хапченцето за вътрешно обезпаразитяване и сутринта бях неприятно изненадана от един макар и малък глист. Утре ще повторим. Слава богу поне него го прие бързо и лесно. Става все по неудържим в желанието си да излиза навън. Само докато се отвори входната врата и е на площадката. Обаче го е страх от стълбите и не може да слиза сам. Подушва, подушва и се прибира. Но е толкова подвижен вече и така си личи, че апартамента му е тесен. Когато е поседял самичък през деня много ни се радва и позволява да го гушкаме и галим повече от 2 минутки. Но като цяло не се спира на едно място освен когато спи. И другото за което много му се сърдя е, че продължава да ни хапе по краката. Понякога доста силничко. Вече стоя по турски на дивана, иначе рискувам да ме изненада когато най-малко очаквам. И се кара когато не става на неговата.
Ето така!

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8859 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 April 2009 - 04:17 PM

Здравейте,сладурки! Камка,много ми е мъчно за Рорката ....,доста му се събра на момчето,но той ще се оправи бързо,защото е юнак! И е много готин :gd_044: ! Римелка,и ние сме с Фронтлайн,но той не е репелентен.Демек-неотблъсква гадинките,а само ги мори при полазване.Следващия месец на Тисата ще и накапя Адвантикс,който е и против комари,защото чух,че в нашия квартал вече има няколко случая на дирофилария.Линда,както винаги е голяма скица и голяма хубавица! Нагушкай я от мене! :ha_081: Мара Пепеляшка,кофти глист!Следващото чудно хапче трябва да се даде не по-малко след 10 до 14 дни,за да се уморят и яйцата на гадинките.Най-добре говори с вета ви,но недей да ваксинираш Айси,преди да го обезпаразитиш напълно! Сладура е много любвеобвилен ...,личи си от прегръдката с готиния Цезар ... и само се прави на страшен,а всъщност е голямо слънчице :ie_146: ! Не му позволявай да ти хапе краката! Момичета,преживях ужасен предиобяд!Тисата от рано сутринта започна да дриска с кръв и повърна .... побелях.Беж-бързо на доктор ...рентген,системи,антибиотици ....няма чуждо тяло или поне не се видя.Натепаха я с бариева каша и утре сутринта сме пак на вет за цветна снимка.Сега е по-добре ...няма изцепки ....спинка,защото доста стрес и се събра.Иначе,с Изито са голяма двойка.Играят си и спинкат заедно.На малката пантерка като и писне,се скътава в един леген,който е нависоко в банята.Още не е открила съкровищата на Тиса,но затова пък Тисата си има ново скривалище-тоалетната на писана :wacko: . Подозирам,че може да е хапнала малко силикон от котешкия клек-бар и това да ни е донесло белята.Утре ще се разбере ....Стискайте ни палци! Целувам ви и ви гушкам всички! :gb_023:
User's Signature

#8860 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 April 2009 - 09:49 AM

Стискаме палци. Дано всичко бързо се оправи. Нагушкай Тиса и от мен. И погали малката писанка.
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема