Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8881 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2009 - 03:50 PM

На патерици и от мен - ЧРД на Ивето, здраве, късмет и хубаво настроение! :vb_024:
Арес изглежда чудесно и си личи, че е много доволен и щастлив! :mf_069:
Целувки от нас с Линда.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

ПП Здравей, jijafka! И ние имахме този проблем с качването на килцата на моята хубостница по едно време. Друго не можах да измисля освен да й намаля порциона и ... тичане на разходките до изплезване на езика! Моята обича да играем с топката и така се движи повече, иначе от разходки ходом файда много няма, според мен.
Поздрави!

#8882 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 04 May 2009 - 04:13 PM

Линдето пак е намазала ...на тиферич и търчане из поляни :af_089: Здравей,jijafka! На снимките наистина не личи,че лакомийката Франческа има проблеми с теглото.В зоомагазините има храна за кучета,склонни към напълняване.Хубаво е да я заведеш и на преглед при вет за женските работи :mc_004: ,ако наистина много се притесняваш за състоянието и.Поздрави! :aa_002:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8883 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 04:36 PM

Показване на мнениетоMegian, в May 4 2009, 04:13 PM, написа:

Линдето пак е намазала ...на тиферич и търчане из поляни

Хе, не само е намазала, ами и добре се е омазала, виж и калната муцуна на последната снимка! Отидем ли на дачата - хуква да рови дупки, за да лови попови прасета и сляпо куче, после се завира в трънаците да дебне полски мишки и гущери... Не че често хваща нещо де, ама ентусиазъм има за цяла ловна дружина! Единственото, което може да отвлече вниманието й от тия занимания е някой преминаващ покрай оградата, който - естествено - трябва да бъде облаян, както си му е редът. :ac_007:
Смях ме напушва, като я гледам колко сериозно се отнася към тези си дейности. Ако я извикам - обръща се и ме поглежда с досада, т.е. какво искаш, не виждаш ли, че съм заета, имам работа! :zf_093: :tg_115:
:db_046: :gk_164:

#8884 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 04:55 PM

Видях и омазаната муцунка и козинката на шийката :ac_007: .Много ги обичам такива хулиганки :zz_232: .И Тисата е със същия нрав,но никога не мога да и се разсърдя,каквато и пакост или лудория да направи.Започнала е да отваря Изито на някои гяволъци и двете са страховита дружина ...гепват ми разни дребни нещица и ги замъкват заедно на едно и също място :ac_007:.Строяваме се понякога,за да има все пак някакъв ред и дисциплина.Котаната не мога да я отуча да се катери по мене ... много обича да се настанява на раменете ми и там се кикерчи като папагал.Дай някакъв съвет за възпитаването и,моля те!Ти имаш опит с маци ...В котешкия форум мълчат ...
User's Signature

#8885 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2009 - 05:06 PM

Римелка много ти благодаря за пожеланията!
Линдичка както винаги се представя на ниво, но така и трябва. Тя шпиц ли е или какво...!
Меги, без фризбито никъде не ходим. Щастлива съм, че му го купих. С него разходките са страхотни. Най- важното е, че с него тича повече от добре и така разходката е пълноценна.
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8886 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 05:10 PM

Мерси за бързата реакция!
За тичането на разходките....тичаме и то доста, даже е имало и случаи, в които да ми се налага да я нося на някой по стръмен баир, защото от изтощение не иска да тръгне... Дори брат ми я подлага на физически тренинг като кара колело. Попринцип знам, че теглото им трябва да е около 6-7 кг, а мойто прасенце е 8 и...
Megian храната, която спомена даже не я и поглежда. Ходихме на ветеринар и тя каза, че й няма нищо....просто да намалим храната, но тогава и ние не може да ядем, защотото както кзах тя е като наркоман с абстиненция, когато не е яла или е гладна и има опасност да остана без котки... :sad:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8887 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 05:26 PM

Здрасти, Иве! Радвам се, че сте добре с Арес, дано вече нямате проблеми с разни откачалки и винаги да е все така усмихнат! :biggrin:

Показване на мнениетоMegian, в May 4 2009, 04:55 PM, написа:

... .Котаната не мога да я отуча да се катери по мене ... много обича да се настанява на раменете ми и там се кикерчи като папагал.Дай някакъв съвет за възпитаването и,моля те!Ти имаш опит с маци ...В котешкия форум мълчат ...

Аз имах котка - тайска, тя го правеше същия номер, ама ако знаеш само как се качваше до раменете! :ud_009:
Със засилка, скок, впиване нокти и изкатерване по гърба! Това го правеше в коридора под формата на изненада за преминаващия - моите хора в къщи излизаха там облечени с по два пуловера, иначе им оставаха следи по гърбовете.
И никой не смееше да й се скара, нали знаеш колко мили животинки са, как мъркат и се умилкват - как да се караш?
Наложи се пак аз да изиграя "лошото ченге" - скарах й се няколко пъти, пошляпах с вестника - не нея, по стената или пода, за да я стресна и така... Сърди ми си няколко часа, после й мина и дойде да се гушка, повече не е скачала така и престана да ми седи по рамената.

Голяма сладурана е Иза и двете с Тисата са чудна двойка, няма да скучаеш с тях!
:ft_159:

jijafka, тук във форума има една тема - Залъгване на лакомник. Прочети, може пък да ти хрумне някоя идея. Моята хубостница по принцип е злояда (освен за боклуци, които сама си намира :tc_073: ), така че нямам опит с лакомници...

#8888 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 05:29 PM

Ето още малко снимки от нас :blush: :da_005:

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка
Тук се молим на батко да ни повози....
Прикачена снимка
...и вече се возим.... :ac_007:
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8889 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 06:02 PM

Jijafka,след сериозно физическо натоварване,гладът е по-голям. Трябва да я научиш да папка от диетичната храна като известно време не и даваш друго,а маците да ги отделиш през този период.Трудно е-знам ....,ще се измъчите всички малко,но друг вариант,поне аз-не виждам.На колко години е Франческа?Вета изследва ли я гинекологично?Питам това,защото така си изпатих покрай другото ми куче /майката на Тиса/ и докато попаднем на вещ доктор и се разбере какво и е,вече беше късно ...Искай второ мнение! Римелка,и Изито така прави ....аз съм издрана отзад по целите крака и гърба ...служа за въжена стълба :be_107: .Най-обича да ме издебва в банята,когато имам някаква работа на мивката ....качва се по мене и се гледа в огледалото :ge_063: .Свалям я,хващам я отзад за вратлето и по-строго и казвам "не" ...за други неща това дава резултат,но при тази ситуация - не преде ... Ще пробвам с твоя метод на "лошото ченге" и ще пиша дали има ефект при нас.Благодаря ти! :friends: Иначе писанката много сладко мърмори ...като малко човече ... и двете с Тисата гледат се да са ми до дъто :ac_007: или в скута ,когато реша да поседна ...Много ми е гот ....Защо не вземеш и ти на Линдичка мъркащо приятелче,да си припомниш какво е? :mc_004: Иве,ще се обзаведем и ние с фризби,та да видим дали ще и отклоним вниманието на Тисата от "сладкарските изделия" из полянките и от големите кучета,с които момата се задява :da_005:.Гушкам ви и ви целувам всичките! :gb_023:
User's Signature

#8890 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2009 - 06:15 PM

Ами ще се пробвам пак с диетичната храна и дано останем живи след това... :ac_007:
На 23.09 ще направи 3 години, правени са и всички видове изследвания, защото преди време имахме малко здравословни проблеми, но сега си е напълно здраво и нормално куче. При изследванията нямаше нищо така, че съм сигурна, че не е гинекологично. Искам да я пусна да си има поколение, но докато не отслабне се притеснявам, защото с тези й кг може да има проблеми, а и вече й е време... Предното ми куче (доберман) я пуснахме чак на 4 год и след това имахме много проблеми с нея и не искам това да се повтаря...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8891 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2009 - 09:54 AM

Здравейте мили момичета и момчета. След неколкодневни неуспешни опити да се логна, просто си направих нова регистрация и вече съм с вас. Иначе ви четях редовно. Много се забавлявах с клипчето, с кошчето за боклук. Айси се опитва да направи този номер, но с по-големият кош за пране. Веднъж успя да го събори. Много беше доволен. Иначе вече сме навън. Леле какво удоволствие е това. Няколко пъти ходихме в Морската с нашите приятели Цезар и Арчи. Там проблеми няма. Обаче сутрин на поляната пред входа е ужас. Постоянно го събарят и търкалят по тревата, а той милият нали е най-мъничък само лае и току се скрива под колата ми. Лошото е, че сутрин е мокро и става много мръсен ( мием се всеки ден и няма нищо против сресването и отстраняването на бодличките и клечките от козинката му). Отива ни "на кино" хубавата прическа. И нали сме суетни сега сутрин се разхождаме сами. А игрите оставяме за следобедите и вечерта. Другото с което мога да се похваля е, че много бързо се научи да изпълнява командата "седни". С помощта на кучешките бисквитки. Обаче е хитър за двама. Сега като му кажа да седне, понеже знае, че чупя бисквитката на 3 парченца, просто сяда и докато не му дам и трите, не става. Образ голям е. Спря да ръмжи и хапе за щяло и не щяло. Много любвеобилен е вече. И голям глезан. И нали всеки, който го види казва "ах какъв е сладък" и той веднага дотичва готова за ласка. Да е жив и здрав освен, че много порастна (вече е 3кг и 200 грама), но и се държи като куче, а не като бебе. Посреща ме с лай, иска си храната в определеното време, играе, радва се, скача, лае....много е подвижен. И много, много ни радва.
Ето го и него:

Качена снимка
в офиса на моят стол

Качена снимка
С Арчи и Цезар.

Качена снимка
в колата

Качена снимка
още сме мънички, но повече приличаме на кученце отколкото на плюшена ирачка.

На всички хубави дни и по малко здравословни проблеми. За съжаление съвети не мога да давам, че още се уча, но ви пожелавам само хубави емоции.
User's Signature

Качена снимка

#8892 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2009 - 10:38 AM

Марапепеляшка, добре дошла в отбора.
Ще има да те изненадва още, и то доста. Толкова са умни, хитри и изобретателни, а най- вече и с характер. При нас Арес си има подход към всеки в зависимост от това при кой какво минава. Много добре знае до къде може да стигне и за това програмата е различна за всеки. Най- вероятно и при вас ще е така.
Айси и невероятно куче и много ви се радвам. Благородно ви завиждам за морската градина, тъй като разбрах на скоро, че Варна е значително по- чист град от София.

Гушки на сладура от нас с Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8893 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2009 - 11:23 AM

http://forum.dog.bg/...topic=25098&hl=

#8894 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 May 2009 - 11:35 AM

здравейте момичета и от нас :da_005:
много ме зарадваха снимките на вашите пакостници,кой с нацапана муцунка,кой се вози на колело кой си похапва сладко от една паничка с мацата,:af_089: ,май добре сте си изкарали през почивните дни :wg_053:
и ние като меги този път си останахме у дома като никога,но времето ни подлъга мислехме ,че ще вали,а то се оказа :ie_146:
мери,вашата тайфа за разходки така както гледам се увеличава :ab_041: много е пораснъл айси,като някой началник е застанал на бюрото,супер снимка :da_005: спокоен ден от нас с рони :if_147:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8895 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2009 - 12:27 PM

Показване на мнениетоno_brain, в May 5 2009, 12:23 PM, написа:

Това е ужасно. Аз съм по-близо до Шумен. Ще се опитам да намеря приятел готов да го вземе. Защо хората си вземат куче, а после го оставят да страда така.....

Марея, Ива целувки и на вашите красавци. Ние сега тръгваме към поредното приключение в Морската Градина. Дано успея да направя нови хубави снимчици.
User's Signature

Качена снимка

#8896 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2009 - 04:00 PM

Здравейте,момичета!Мара Пепеляшка,малък Айси е много сладък :wub: и колко е хубаво,че вече се разхождате навън :bg_016: ! Чакат ви прекрасни моменти! Ани,времето и сега в Пловдив е :ie_146: ,а в София около обяд валя много пороен дъжд с градушка и ни съсипа разходката в парка,но и утре е ден.Двете калпазанки досега лудуваха вкъщи и сега спят,а аз вършея из нета :da_005:. Ето,и малко днешни снимчици :oc_171: Прикачена снимка :wub: Тисата дебне Изи,която се е покатерила на телевизора.Прикачена снимка :wub: Прикачена снимка Извинявам се,че пускам тук снимки на писанката,но ако с вас не споделя радостта си,с кой друг от целия форум!? :aa_002:
User's Signature

#8897 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2009 - 05:38 PM

Megian, много са сладки и двамата!
И мойта глезана си има за компания мацурани и понякога даже придобива някои от техните навици. :wc_055:
Преди няколко дена я хванах да си играе с изкуствената мишка на котките... Сега става борба кой ще я докопа пръв. Когато малката ми котка си подмята мишката по-далече, Франческа веднага тръгва да я гони като топка... В общи линии си правят турнири по федърбал с мишка... :friends:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8898 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 May 2009 - 10:10 AM

меги,много си права времето в пловдив вчера беше супер,докато в софия и аз разбрах,че доста дъж се е изсипал,за това използвахме и ходихме на рекичка,а рони се запозна с една шпицка,която постоянно го ръмжеше и нападаше,но нашия ерген е нахален и не се отказа да я ухажва :da_005:
а ,мацата много е пораснала,при вас май е голям купон,ще се радвам още на техни снимки :ug_119:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8899 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2009 - 05:22 PM

Здравей Марея! Сладка компания сте си заформили! Снимките са прекрасни!

Мойта Франи за съжаление си няма компания...Около нас са все големи кучета, а нея я е страх от тях. Попринцип се разхождаме с лабрадора на Kameliq72, но и той доста ни нахалства и тя бяга от него. Търсим си компания за игра така, че ако има някой от София в близост до Люлин да казва! :tongue:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8900 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 06:59 PM

Момичета,
има пост от no_brain по- горе с линк към страница от форума. Там е разказана трагичната история на един шпиц гледан в циганска махала при тотално извергски и не човешки условия, оставен да живее в мизерия, без храна и покрит с кърлежи по цялото тяло. Едно момиче от форума отива и взема кученцето, но май вече е късно. Кученцето се казва Санела и умира 24 часа след като въпросното момиче прави всичко по силите си, за да я спаси.
Незнам какъв коментар мога да напиша или как да изразя това, което мисля. Единственото, на което се надявам е Санела да е на едно по- добро и хубаво място.
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема