Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8852 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 April 2009 - 10:57 PM

Показване на мнениетоmarapeplia6ka, в Apr 22 2009, 10:38 PM, написа:

Дали запомни, че не му харесва?

Помнят чудесно! Поне моята де... На нашият вет, дето ни боцка, кабинета му е на пътя ни към парка - е, всеки път като наближим Линда започва да се дърпа и да нервничи, накрая сяда и отказва категорично да върви по тоя тротоар. Минаваме на другия и мирясва, ухилва се до ушите и опъва повода - ура, няма да ме боцкат, отиваме в парка! :af_089:

Много са умни и забавни тези шпицове!
marapeplia6ka, чакат те весели разходки, хем и времето ще се оправи и ще прекарате чудесни часове навън с малкия Айси! Още малко остана - търпение...
Целувки на сладурчето - да папка и да расте!
:gb_023:

#8853 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2009 - 09:48 AM

Ние снощи се върнахме от София на 17-ти бяхме в Борисовата градина и не срещнахме никой. При свекървата беше спрял интернета и кофти..... Мога да покажа няколко снимки от влака,но по късно... :cd_045:
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8854 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2009 - 03:26 PM

Здравейте, шпиц-стопанки!
Пиша, за да се оплача как се изнервих няколко дни около Линда. Чешеше си непрекъснато дясното ухо - драпа го със задната лапа, все него или около него. Просто изтрещях накрая... Смешното беше, че като й кажа НЕ спира да се чеше душичката - толкова послушна ми е станала, да не повярваш! :da_005: Само че това не решава въпроса, разбира се. Сто пъти зяпах в това ухо или около него - нищо няма! Днес бях решила да я водя при вета с оплакване "чеше си ухото" - ама че проблем! :zz_226:
Та знаете ли какво се оказа? Гнусен кърлеж! Иван го намери тая сутрин, ама бая зор видя да го изрови в козинката на яката, как се е намърдал там идея нямам... Но явно се е лепнал още преди да сложим поредния фронтлайн, то в края на срока явно не действа вече достатъчно надеждно. Е, сега беше хвърлил топа от новата доза, излезе цял и мумифициран. Бр-р, гадост! :zz_020:
Кученцето не се чеше вече и аз си отдъхнах...
Та да ви напомня със съветче на препатила - слагайте редовно препарат за обезпаразитяване, че са плъзнали гадините!

Поздрави на всички! Как ще карате празниците? Ние сме намислили да открием цър-пър сезона на теферич, дано времето е хубаво! За Линда, естествено, ще има лична пържолка на скара - без подправки. Това е то кучешкия живот... :zh_112:
:af_089:

#8855 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 07:19 PM

Ужас милата Линда, мен много ме естрах от кърлежите за сега ние сме чисти!

Имаме проблем-днес бяхме на вет изписаха ни капки(както си предполагах) има конюктивит.Въпроса ми е има ли хапчета за конюктивита? Днес цял ден се опитвам да му сложа капки и с добро и с лошо-нищо не става!Наистина незнам какво да го правя,мята се като луд и дере адски силно... :sa_021:

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#8856 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2009 - 08:30 PM

М-м-м, ами ще си призная, Ками, срам - не срам... И при нас не се мина в началото без насилие, ама добре, че моята не дере и хапе, само се дърпа. Та се наложи един да я държи здраво, а другият да капе капките, а после я натъпкахме с лакомства, похвали, поиграхме с нея и така... Ама първо се наложи да я притиснем здравата, за да свършим работа. Но това го правим само в къщи - при вета не искаме да я насилваме прекомерно, за да не загубим доверието й.
Втория път мина по-лесно, третия - още по- .... и накрая миряса, примири се.
Днес, докато вадехме кърлежа, седя кротка като божа кравичка, преди ни побъркваше всеки път, когато трябваше да правим някаква манипулация по нея. Мисля, че вече ни има доверие или просто разбра, че е неизбежно и съпротивата е безсмислена - знам ли?
Не знам точно, но не ми се вярва да се лекува конюнктивит с хапчета... При нас е подобен, ако не и същия проблем, след лечението с капките очето се оправи, сега си е добре.
Не се отчайвай, опитай пак - ще успееш накрая, ама дано да е по-бързо и по-лесно! :ae_085:

Целувки на борбения Роро - не се дава лесно, все пак той си е мъж!
:fl_153:

#8857 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2009 - 09:00 PM

Ужас,много труден мъж!
Още не съм се отчаяла,сега го чакам да се успокои от последния ни опит с капките и пак ще се пробвам.
Чудно ми е от къде този страх!Имам примери за кучета,които си стоят като пълни непукисти,ама Роро все едно ще го колям чак ми става смешен.
Ветката каза че няма хапчета,но аз имах малка надежда (задала съм въпроса и във вет.форума).
Както и да е ще се справим по някакъв начин с малкия луд Роро.

Поздрави!
Хубави и слънчеви почивни дни от нас !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8858 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2009 - 01:20 PM

Съжелявам момичета за неприятностите около капките за очи и кърлежа. Но понякога нямаме избор и с много търпение трябва да се грижим за мъниците си. На Айси оченцето отдавна не тече. Наистина само се оправи. Но все още е кафява козинката му там и дори не съм се опитвала да я избелвам с кислородна вода (ако помните това бе съвета на нашият вет) Вчера му дадох хапченцето за вътрешно обезпаразитяване и сутринта бях неприятно изненадана от един макар и малък глист. Утре ще повторим. Слава богу поне него го прие бързо и лесно. Става все по неудържим в желанието си да излиза навън. Само докато се отвори входната врата и е на площадката. Обаче го е страх от стълбите и не може да слиза сам. Подушва, подушва и се прибира. Но е толкова подвижен вече и така си личи, че апартамента му е тесен. Когато е поседял самичък през деня много ни се радва и позволява да го гушкаме и галим повече от 2 минутки. Но като цяло не се спира на едно място освен когато спи. И другото за което много му се сърдя е, че продължава да ни хапе по краката. Понякога доста силничко. Вече стоя по турски на дивана, иначе рискувам да ме изненада когато най-малко очаквам. И се кара когато не става на неговата.
Ето така!

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8859 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 25 April 2009 - 04:17 PM

Здравейте,сладурки! Камка,много ми е мъчно за Рорката ....,доста му се събра на момчето,но той ще се оправи бързо,защото е юнак! И е много готин :gd_044: ! Римелка,и ние сме с Фронтлайн,но той не е репелентен.Демек-неотблъсква гадинките,а само ги мори при полазване.Следващия месец на Тисата ще и накапя Адвантикс,който е и против комари,защото чух,че в нашия квартал вече има няколко случая на дирофилария.Линда,както винаги е голяма скица и голяма хубавица! Нагушкай я от мене! :ha_081: Мара Пепеляшка,кофти глист!Следващото чудно хапче трябва да се даде не по-малко след 10 до 14 дни,за да се уморят и яйцата на гадинките.Най-добре говори с вета ви,но недей да ваксинираш Айси,преди да го обезпаразитиш напълно! Сладура е много любвеобвилен ...,личи си от прегръдката с готиния Цезар ... и само се прави на страшен,а всъщност е голямо слънчице :ie_146: ! Не му позволявай да ти хапе краката! Момичета,преживях ужасен предиобяд!Тисата от рано сутринта започна да дриска с кръв и повърна .... побелях.Беж-бързо на доктор ...рентген,системи,антибиотици ....няма чуждо тяло или поне не се видя.Натепаха я с бариева каша и утре сутринта сме пак на вет за цветна снимка.Сега е по-добре ...няма изцепки ....спинка,защото доста стрес и се събра.Иначе,с Изито са голяма двойка.Играят си и спинкат заедно.На малката пантерка като и писне,се скътава в един леген,който е нависоко в банята.Още не е открила съкровищата на Тиса,но затова пък Тисата си има ново скривалище-тоалетната на писана :wacko: . Подозирам,че може да е хапнала малко силикон от котешкия клек-бар и това да ни е донесло белята.Утре ще се разбере ....Стискайте ни палци! Целувам ви и ви гушкам всички! :gb_023:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8860 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 April 2009 - 09:49 AM

Стискаме палци. Дано всичко бързо се оправи. Нагушкай Тиса и от мен. И погали малката писанка.
User's Signature

Качена снимка

#8861 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2009 - 10:16 AM

Меги, и от нас - стиснати палци и лапи!
Пиши как е минало при вет-а, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи Тисата! :dog:
И не й давай ключ от тоалетната на писанката...

#8862 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2009 - 05:25 PM

Меган, съжалявам за неприятната ситуация и стискаме палци и лапи за бързо възстановяване. Това, което пишеш много ми напомня нашата ситуация от миналата година - демек натравяне.
Моля те, когато имаш новини пиши, за да сме наясно как вървят нещата.
Милите ни животинки! Като знам как безмълвно страдат! Те не скимтят, не изразяват по никакъв начин болката, а страдат неимоверно. Ужасно е!!!
Успех Меган и скоро чакам страхотни новини!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8863 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2009 - 07:29 PM

Здравейте,мили дружки! Много ви благодаря за подкрепата и за стиснатите лапи и палци! :friends: Имаше нужда от тях и затова имам чудесни новини! Още вчера изключихме натравяне и други опасни заболявания,а днес след контрастната снимка се видя и че няма чуждо тяло.Било хранително раздразнение от представете си .... люто .... от съвсем малко пилешки хапки от дюнер ... по моя вина :tb_108: ... Преди малко,докато се миех в банята и се погледнах в огледалото,ми идеше да си набия една овнешка главичка между рогите. Уж,гледах да не целя лютото,ама а де-де ... Тисата лакома,а аз и се подведох по акъла. Сутринта пак и биха антибиотик ,и сега милото ми слънчево момиченце е пак във вихъра си-играе,закачат се с Изито и си правят техните си щуротийки.Два-три дни ще бъде на диета от варено бяло пилешко месо .... без екстри.Когато имам повече време,ще ви разправям за изпълненията на двете ми четирикраки душици.Още веднъж-много ви благодаря и нагушете пухените ви сладури от мене,а вас ви целувам и пожелавам една много хубава и успешна седмица за всички! :gb_023:
User's Signature

#8864 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2009 - 07:39 AM

Това се казва хубава вест. Ще започна денят си с усмивка. И вместо целувка ще ви дам нова снимчица. Този път на малкият сладур с малката ми хубавица.

Качена снимка

Ако забелязвате ушичките ни вече са изправени. Муцунката ни се поиздължи. На размери вече сме два пъти по големи. Има надежда да станем красиви и големи като вас.
Успешна нова седмица и само хубави емоции на всички!!!
User's Signature

Качена снимка

#8865 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 April 2009 - 01:29 PM

Здравейте момичета!
Меги,радвам се тиската е вече по добре,не съм предполагала,че от люто може до такава степен да се раздразни стомахчето на животинчето,вече ще го имам и аз предвит.много целувки да и пратиш от нас с рони!
Мери,малкия сладур много е пораснал ,много целувки и на него. :gb_023:
ето малко снимки и от нашия уикенд :af_089:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8866 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2009 - 02:53 PM

Показване на мнениетоMegian, в Apr 26 2009, 05:29 PM, написа:

Здравейте,мили дружки! Много ви благодаря за подкрепата и за стиснатите лапи и палци! :friends: Имаше нужда от тях и затова имам чудесни новини!

Браво че нещата с Тиса са се оправили.Целувки на розовото носле от нас!
И аз не съм предполагала че от това може да стане такава беля,още повече да си призная съм давала на Рори много често от дюнер и сега като прочетох от какво и е станало зле на Тиса - ми стана и на мен лошо! :xa_118:

Иначе ние сме добре,едвам му слагам капки на онзи моя.Но важното е че с 1000 уговорки, дърпане и скубане стават нещата.След капките Роро ми се сърди известно време ама такъв е живота :wf_039:

Поздрави на всички!
User's Signature

Качена снимка

#8867 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2009 - 04:38 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Много се радвам, че с Тисата всичко се оправя! :ba_025:Уф, и аз не съм знаела каква беля може да стане от такова нещо... Целувки за сладураната, бързо да оздравява! :fl_153:

Малкият Айси много е пораснал и изправените ушички страшно му отиват! Сигурна съм, че с тях сега слушка повече - нали, marapeplia6ka? :wd_043:

Ками, поздравления за успеха с капките на сърдиткото Роро! С характерче си е той - а бе всеки шпиц си е чешит.
Моята не обича да й мия задната дясна лапа - битка е всеки път, дърпа се. Лявата - по-може, дясната - не! Ха кажете не са ли образи - всяко с характерче! :da_005:

Малко снимки от пролетта
Прикачена снимка Прикачена снимка

... и от пролетните забавления на Линда. :rolleyes:
Прикачена снимка Прикачена снимка

Поздрави на всички! :smile:

#8868 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2009 - 12:39 PM

Здравейте,момичета и пухчета! :re_037: Чак сега успях да се добера до компа и първото,което видях,когато влязох в нашия форум,бе калната муцунка на Линдичка.Римелка,купона е винаги на линия при вас-спор няма :af_089: . И Рони,и малък Айси също са се представили достойно пред обектива ...,душички сладки :gd_044: .Мара Пепеляшка,дъщеричката ти е красавица с много топъл чар!Да ти е жива и здрава,и да стане добър и достоен човек! :va_010: С Тисата нещата се оказаха по-сложни.Последна диагноза-ентеро вирус.Пет дни и дупчиха кожухчето със системи и антибиотици,но вече сме на хапченца и лечебна храна,и се оправя душичката ми златна ...щом започнаха пак да правят магарийки с Изито :da_005: .А писанка много папка и става :tg_115: .Дори си похапват от една паничка с Тиса,което много ме забавлява и радва.Ветовете казаха,че за котана няма опастност да прихване вируса ...дано да са прави!Тези дни и сложиха още една ваксинка.Ама,то било много хубаво да си имаш куче и коте вкъщи,много е весело :ab_041: .Тези дни ще пусна и нови снимчици.Пожелавам на всички пълноценна почивка и много хубави емоции!Целувки от нас! :gb_023:
User's Signature

#8869 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2009 - 04:43 PM

Здравейте ето ни и нас отново :) но нямаше начин да не се жклучим като прочртох за натравяне вчера на моята хубосница и биха 3 инжекцийки с противоетрова защото беше решила че шишенцето с канаколит на масата е нейно езика и небцето й бяха в канаколит но сега вече си е добре :flagbg: не че и имаше нещо но за всеки случай :zz_226:
User's Signature

Качена снимка

#8870 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2009 - 08:39 PM

:re_037: Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

#8871 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2009 - 09:50 PM

Их, какви са сладурани Тисата и писанката, как си папкат кротко от една паничка! :fm_154:

Аз покрай бебешорите в темата го ударих на сладки спомени, изрових едно старо клипче и ще изпробвам тук новата опция на форума - видео от Vbox.
Това е Линда на 2 мес. и половина и епическата й битка с кошчето за хартия. :da_005: - да се посмеете!

Поздрави на всички, живи - здрави и хубави емоции в почивните дни, дано има повече :ie_146: и :dog: !

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни