ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 May 2009 - 10:17 PM
Публикувано: 04 May 2009 - 10:54 AM
Благодаря за пожеланията - много са мили, а още повече ме трогна факта, че сте си направили труда да ми честитите! Съжалявам, че сега ви отговарям чак сега,но снощи се прибрах много късно от провинцията и нямаше как.
Меги, много се радвам за теб и за Тисата. Като чета какво пишеш явно по- добрия вариант е котенцето да е малко, тъй като, когато ние доведохме Арес, Чочко милия живееше една седмица на хладилника и микровълновата.
За Арес това ходене в провинцията беше определено вълнуващо- с много тичане и много откраднато агнешко месо. По едно време си стоеше издут. Жалко, че бях забравила апарата, за да ви го щракна. Преминахме и през задължителната балнеоложка процедура търкаляне в л----о и това се случи не повече от 1ч. както бяхме пристигнали. След три дена пълно лодуване сега е в пълен релакс, спи като пън.
Мони, благодаря и на теб за пожеланието. Пиши по- честичко и нагушкай Айс от мен.
Прегръщаме ви силно всички!
Ива и Арес
Публикувано: 04 May 2009 - 12:05 PM
Публикувано: 04 May 2009 - 03:38 PM
От доста време не съм влизала тук. От снимките, които разгледах мога да кажа, че с всеки изминал ден сладурковците стават все по-хубави! Доста съм пропуснала, но се надявам да наваксам бързо!
Искам да помоля за съвет от по-опитните с тази порода. Мойта госпожица напоследък качи доста кг (заприличала е на табуретка
Ето я и дебеланата (на снимките не й личи толкова)
Публикувано: 04 May 2009 - 03:50 PM
Арес изглежда чудесно и си личи, че е много доволен и щастлив!
Целувки от нас с Линда.

ПП Здравей, jijafka! И ние имахме този проблем с качването на килцата на моята хубостница по едно време. Друго не можах да измисля освен да й намаля порциона и ... тичане на разходките до изплезване на езика! Моята обича да играем с топката и така се движи повече, иначе от разходки ходом файда много няма, според мен.
Поздрави!
Публикувано: 04 May 2009 - 04:13 PM
Публикувано: 04 May 2009 - 04:36 PM
Megian, в May 4 2009, 04:13 PM, написа:
Хе, не само е намазала, ами и добре се е омазала, виж и калната муцуна на последната снимка! Отидем ли на дачата - хуква да рови дупки, за да лови попови прасета и сляпо куче, после се завира в трънаците да дебне полски мишки и гущери... Не че често хваща нещо де, ама ентусиазъм има за цяла ловна дружина! Единственото, което може да отвлече вниманието й от тия занимания е някой преминаващ покрай оградата, който - естествено - трябва да бъде облаян, както си му е редът.
Смях ме напушва, като я гледам колко сериозно се отнася към тези си дейности. Ако я извикам - обръща се и ме поглежда с досада, т.е. какво искаш, не виждаш ли, че съм заета, имам работа!
Публикувано: 04 May 2009 - 04:55 PM
Публикувано: 04 May 2009 - 05:06 PM
Линдичка както винаги се представя на ниво, но така и трябва. Тя шпиц ли е или какво...!
Меги, без фризбито никъде не ходим. Щастлива съм, че му го купих. С него разходките са страхотни. Най- важното е, че с него тича повече от добре и така разходката е пълноценна.
Публикувано: 04 May 2009 - 05:10 PM
За тичането на разходките....тичаме и то доста, даже е имало и случаи, в които да ми се налага да я нося на някой по стръмен баир, защото от изтощение не иска да тръгне... Дори брат ми я подлага на физически тренинг като кара колело. Попринцип знам, че теглото им трябва да е около 6-7 кг, а мойто прасенце е 8 и...
Megian храната, която спомена даже не я и поглежда. Ходихме на ветеринар и тя каза, че й няма нищо....просто да намалим храната, но тогава и ние не може да ядем, защотото както кзах тя е като наркоман с абстиненция, когато не е яла или е гладна и има опасност да остана без котки...
Публикувано: 04 May 2009 - 05:26 PM
Megian, в May 4 2009, 04:55 PM, написа:
Аз имах котка - тайска, тя го правеше същия номер, ама ако знаеш само как се качваше до раменете!
Със засилка, скок, впиване нокти и изкатерване по гърба! Това го правеше в коридора под формата на изненада за преминаващия - моите хора в къщи излизаха там облечени с по два пуловера, иначе им оставаха следи по гърбовете.
И никой не смееше да й се скара, нали знаеш колко мили животинки са, как мъркат и се умилкват - как да се караш?
Наложи се пак аз да изиграя "лошото ченге" - скарах й се няколко пъти, пошляпах с вестника - не нея, по стената или пода, за да я стресна и така... Сърди ми си няколко часа, после й мина и дойде да се гушка, повече не е скачала така и престана да ми седи по рамената.
Голяма сладурана е Иза и двете с Тисата са чудна двойка, няма да скучаеш с тях!
jijafka, тук във форума има една тема - Залъгване на лакомник. Прочети, може пък да ти хрумне някоя идея. Моята хубостница по принцип е злояда (освен за боклуци, които сама си намира
Публикувано: 04 May 2009 - 06:02 PM
Публикувано: 04 May 2009 - 06:15 PM
На 23.09 ще направи 3 години, правени са и всички видове изследвания, защото преди време имахме малко здравословни проблеми, но сега си е напълно здраво и нормално куче. При изследванията нямаше нищо така, че съм сигурна, че не е гинекологично. Искам да я пусна да си има поколение, но докато не отслабне се притеснявам, защото с тези й кг може да има проблеми, а и вече й е време... Предното ми куче (доберман) я пуснахме чак на 4 год и след това имахме много проблеми с нея и не искам това да се повтаря...
Публикувано: 05 May 2009 - 09:54 AM
Ето го и него:

в офиса на моят стол

С Арчи и Цезар.

в колата

още сме мънички, но повече приличаме на кученце отколкото на плюшена ирачка.
На всички хубави дни и по малко здравословни проблеми. За съжаление съвети не мога да давам, че още се уча, но ви пожелавам само хубави емоции.

Вход

Горе
Цитиране +