Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 466
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9341 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2009 - 08:18 PM

Привет на шпиц-компанията, добре дошли на новото попълнение!
smile.gif
Ние бяхме за няколко дни на дачата, опитахме се да оправим пораженията след последното посещение на 'айдуците - бяха потрошили вече не прозорци - а стени на бунгалото ud_009.gif, ходихме в полицията ... а бе само неприятности!

Там преведох тези материали за шпицовете, които намерих в нет-а, и ги пуснах тук в темата - на мен ми бяха много интересни, надявам се - и на вас.

Ако питате за Линда - по-добре не питайте! eg_033.gif
Това псе не искам да го видя - черно ми е!
ef_097.gif
Вчера успях да я опазя, докато мацах с миниум железата, но днес сутринта Иван решил да мацне още тук и там и... тая негодница успяла да си омаже муцуната с миниум, сега е на керемиденочервени петна! dh_188.gif
Не знам как да я изчистя - водата не разтваря миниума, а да я мия с разтворител?! ud_009.gif
Ще ги убия и двамата, ама като ги гледам как се хилят щастливи... или по-добре аз да се гръмна?
sf_101.gif
Или да си я гледам такава минизирана - ама тогава поне да я боядисам цялата, а?

Въобще - веселба е при нас, скука няма! af_089.gif
Поздрави на всички!
re_037.gif

#9342 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Икона за мнението  Публикувано: 23 July 2009 - 09:34 PM

Здравейте и от мен,и Добре Дошли на Пепи и Дарси! re_037.gif
Римелка, при тебе наистина няма скука ac_007.gif.След случилото се,най-доброто,което можеш да направиш е да се смееш и ти с Линдето и Иван,и да се радваш,че сте живи и здрави!Какво,пък толкова ...намазала се е с миниум.Опитай се да го махнеш с ацетон ...той е най-безвредния начин,за който се сещам в момента.Смесени равни части глицерин и спирт също става,но не знам как ще и понесе на сладураната ...после с топла водичка и от нейното си шампоанче.Надявам се,че не си пропуснала историческия момент,за да я нащракаш така овапцана oc_171.gif !Все пак,това са си мили спомени. wub.gif
Материалът,който си превела и постнала е много интересен като информация,поне за мен.Благодаря ти!Много ми е интересно и да разбера как са изглеждали шпицовете,преди да се сдобият с тези божествени екстериорни качества.Не мога да си ги представя да изглеждат неугледни и незабележими.А,за верността и постоянството си е така.Толкова са постоянни в белите си,че наистина ти правят живота много интересен,като ти вкарват адреналин ...кога-повече,кога- по-малко.Доказателствата си ги имаме всички вкъщи af_089.gif .
Хубава вечер и много целувки за цялата тумба! gb_023.gif
п:п: Жорко,много хубави снимки си направил на спящия Фокси.Да не би да имаш нов фотоапарат за подарък? mc_004.gif Повече не го оставяй,когато отивате на почивка!Сладура не заслужава да тъгува за тебе,а нека да види и той морето,и да си топне дупето в солена водичка bi_051.gif .

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9343 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2009 - 10:24 PM

Меги, благодаря ти за разбирането и съветите, ще пробвам да изчистя муцуната на моята мърла, ама трябва да изчакам два дни, че днес сложих Фронтлайн и не трябва да я мокря...

Ама как да не се ядосвам - аз крякам по тая Линда като някоя квачка, а Иван я оставя да си вее перушината, както й хареса!
Вчера извадих от устата й две уловени мишки! ud_009.gif
И то поне да ги беше хванала в нашия парцел, а то ... в тоя на комшиите! wb_052.gif
Значи аз я храня, а тя лови съседските мишки - честно ли е така?
То вярно чуждите са винаги по-вкусни, ама... Отделно им четох лекции за лептоспирозата, която се разнася от полски гризачи, през това време Иван я дундуркаше, а тя се облизваше всеки път при думата "мишка"! ab_041.gif
Отделно си изпроси от масата вкусотийки под претекст - "Нали ми отнехте законната плячка? Искам компенсация!" zh_112.gif

А на справедливия ми гняв, че се е омазала с миниум до ушите, нахалката застана в стойка, вирна муцунка и само с думи не ми заяви - "И така съм си хубава!"
ge_063.gif gm_166.gif

#9344 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 07:49 AM

ab_041.gif Леле Линда те е побъркала !

"Той ще унищожи мишлетата, които ще намери в тайното им скривалище." ab_041.gif

"Ако се отнесете грубо с него той ще се опита да разбере причините за вашия гняв. Ще се постарае да не ви се мярка пред очите, когато сте недоволни. Но неговите черни очи ще ви следят през цялото време, докато сте в лошо настроение. И когато се успокоите ще дойде при вас и ще ви помогне да разберете причината за вашата досада. И тогава стопанинът ще се засрами от своята несдържаност." - Моя Мишо се свива в кошчето като съм му нервирана и ме наблюдава постоянно, на мен ми става едно мило,защото виждам че никак не му е безразлично че сме "скарани" smile.gif Само чака да си засържа погледа за повече от 2 секунди и веднага става и идва при мен да се гушкаме. ab_041.gif

Материяла е много добър!
User's Signature

Качена снимка

#9345 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 09:17 AM

страхотен материал Римелка,много ми беще интересно.прочетох го на един дъх, tb_195.gif ,докато пиех сутрешното кафе,а тази Линда е лудетина като моята Пуфа,искренно се смях,докато четох историите и ab_041.gif желая на всички сладури лек и усмихнат ден af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9346 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 09:19 AM

румелка материала е много интересен а що се отнася до твоята хубосница се ви е забавно на вас . аз искам да се оплача в последно време бари се опитва да се мята в чешмичките в борисовата и ще откача ония ден на двапъти се опита ама беше на повод и не успя (явно детето зима пример от линад ab_041.gif ) . целувки от нас и поздрави
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9347 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 10:24 AM

Камка точно тази част копирах, за да коментирам, която си цитирала ти. И на мен ми беше изключително интересно четиво. Римела благодаря ти, че го сподели с нас. Момичета незнам дали съм ви разказвала как аз харесах тази порода. Занимавам се с вътрешен интериор и при посещението на една клиентка за първи път видях от близо шпиц. Влюбих се на мига. Беше една ръмжаща, подвижна, лаеща топка. 2 часа при огледа на жилището той ме следваше на разстояние. Не ми позволи да го погаля, но ме впечатли невероятно много. Освен, че беше снежнобял и чист, и пухкав, очичките му светеха като звездички. Скачаше навсякъде по диваните. Не се спря за минутка. Бях поразена от невероятната му енергия. Когато подарих след многократни настоявания болонката ни на свекървата, вече бях решила, че ще си взема такова куче. Но дори и не предполагах колко много ще го харесам. Тара (болонката) просто прибрах от улицата и неусетно тя стана част от дома ни. Айси е част от семейството ми. Съпругът ми работи в чужбина и сега ще се връща в отпуска. Много се надявам да се разберат двамата и да го обикне като нас. Макар, че съм в очакване първият ден да има луд лай и ръмжене. За първи път снощи го видях как си пази територията. Съседско семейство дойдоха у нас за по бира. Той ги е виждал навън и им е позволявал да го галят. Съвсем различен беше в нас. Подозрителен, шумен и много недоволен. Мина половин час преди да позволи да го доближат. Просто се сгуши до мен, но някак нащрек и готов да вдига аларма пак. От вашите постинги научавам много за навиците им. Радвам се, че ви открих и станах част от вас. Благодаря ви от сърце.
User's Signature

Качена снимка

#9348 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 10:46 AM

Здравейте на всички!
Радвам се, че ви хареса четивото и ви е било интересно. Намерих още доста материали за историята, характера и отглеждането на шпицове в този сайт, така че чакайте продължение... smile.gif

Цитат(boby_bari @ Jul 24 2009, 09:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...в последно време бари се опитва да се мята в чешмичките в борисовата и ще откача ония ден на двапъти се опита ама беше на повод и не успя (явно детето зима пример от линда ab_041.gif )

Лошият пример е заразителен! Гледай го и в устата за мишки... wb_052.gif

marapepelia6ka, съвсем точно си забелязала - тия шпицове се държат коренно различно, когато са навън, на чужда територия, и когато пазят своята, и при моята е точно така. Родени пазачи и алармаджии са! ab_041.gif Но наистина не можеш да не се влюбиш в тях от пръв поглед - страхотно чаровни са!

Целувки на всички и леко прекарване на горещия юлския ден! re_037.gif

#9349 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 12:19 PM

а румелке дано да не види от линда за мишките
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9350 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 12:30 PM

Цитат(Megian @ Jul 23 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Римелка, при тебе наистина няма скука ac_007.gif.След случилото се,най-доброто,което можеш да направиш е да се смееш и ти с Линдето и Иван,и да се радваш,че сте живи и здрави!Какво,пък толкова ...намазала се е с миниум.Опитай се да го махнеш с ацетон ...той е най-безвредния начин,за който се сещам в момента.Смесени равни части глицерин и спирт също става,но не знам как ще и понесе на сладураната ...после с топла водичка и от нейното си шампоанче.Надявам се,че не си пропуснала историческия момент,за да я нащракаш така овапцана oc_171.gif !Все пак,това са си мили спомени. wub.gif
Материалът,който си превела и постнала е много интересен като информация,поне за мен.Благодаря ти!Много ми е интересно и да разбера как са изглеждали шпицовете,преди да се сдобият с тези божествени екстериорни качества.Не мога да си ги представя да изглеждат неугледни и незабележими.А,за верността и постоянството си е така.Толкова са постоянни в белите си,че наистина ти правят живота много интересен,като ти вкарват адреналин ...кога-повече,кога- по-малко.Доказателствата си ги имаме всички вкъщи af_089.gif .
п:п: Жорко,много хубави снимки си направил на спящия Фокси.Да не би да имаш нов фотоапарат за подарък? mc_004.gif Повече не го оставяй,когато отивате на почивка!Сладура не заслужава да тъгува за тебе,а нека да види и той морето,и да си топне дупето в солена водичка bi_051.gif .

Не знам как позна , но наистина ми подариха фотоапарат за рождения ден ! ud_009.gif ab_041.gif ab_041.gif Ето малко снимки как Фокс помага в бруленето на джанки ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Искам да ви питам нали е нормално ,ако Фокс не иска да яде много ,всмисъл не иска драдонките (така викаме на гранулите ab_041.gif ) , давам му малко от консерва и той си я изяжа , но яде доста по-малко от зимата . Мисля ,4е е от жегата . Вие какво мислите ?
пп Фокс даже е станал малко по-тежък - кам 10 кг
Поздрави и смайлове smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9351 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 12:32 PM

Цитат(Joro_Fox.94 @ Jul 24 2009, 10:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Megian @ Jul 23 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не знам как позна , но наистина ми подариха фотоапарат за рождения ден ! ud_009.gif ab_041.gif ab_041.gif Ето малко снимки как Фокс помага в бруленето на джанки ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Искам да ви питам нали е нормално ,ако Фокс не иска да яде много ,всмисъл не иска дарадонките (така викаме на гранулите ab_041.gif ) , давам му малко от консерва и той си я изяжа , но яде доста по-малко от зимата . Мисля ,4е е от жегата . Вие какво мислите ?
пп Фокс даже е станал малко по-тежък - кам 10 кг
Поздрави и смайлове smile.gif

#9352 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 12:36 PM

ъъъ много сори за това /\ отгоре без да искамм smile.gif zz_020.gif

|

#9353 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 July 2009 - 03:12 PM

Да ви кажа чета доста назад в нашата тема.Вчера четох че е имало предложение да си направим подтеми, например : За хранене,говорилня, снимки ,най-често задавани въпроси за шпица и т.н. Мислите ли че би било добра идея и ние най- накрая(както в другите породи) да си направим?!?
Да си определим теми и всеки от нас който иска да "хване" някоя ,да намери материял.Защото виждате че нашето шпиц-семейство тук нараства,задават се въпроси специялно за нашата порода,а инфото в тази тема не е подредено и никой нов няма да чете 1000 страници,без да знае ще намери ли отговора!
Ако ви харесва темата ни така,ок.Само предлагам...

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9354 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Икона за мнението  Публикувано: 24 July 2009 - 11:04 PM

Здравейте,сладурани и сладурковци! re_037.gif
Цитат(rimela @ Jul 23 2009, 11:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Отделно си изпроси от масата вкусотийки под претекст - "Нали ми отнехте законната плячка? Искам компенсация!" zh_112.gif

А на справедливия ми гняв, че се е омазала с миниум до ушите, нахалката застана в стойка, вирна муцунка и само с думи не ми заяви - "И така съм си хубава!"
ge_063.gif gm_166.gif

Римелка,е как да не я обичаш Линдето?!Такава е душичка wub.gif.Само това,с мишките да не прави,че наистина си е опасно.Ама,как да я отучиш ...не знам zd_120.gif .
Жорко,имам много силно развита интуиция mc_004.gif .А,и си снимал кучо в детайли ...муцунка,оченце ....,което ми подсказва,че експериментираш ....,а това се прави с нещо ново.От тези джанки ще стане чудна джанковица da_005.gif ...Фокси е Чудесен! gb_023.gif
Камка,и аз доста често съм си мислила за подфорум,разделен с различни теми за шпицовете,но първо трябва да направим заявка към модератор или админ.Доколкото знам обаче,модератор за Форум "Породи" все още няма ...откакто оптимизираха сайта.Иначе,аз съм за и с двете ръце ae_085.gif .
Весели събота и неделя,и много целувки за всички! fe_079.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9355 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 02:16 PM

Леле до сега бяхме на 4-часова разходка из Витоша с Фокс и баба ми. Накрая вече стана много горещо и Фокс
както си вървиме почна да ляга по земята на сянка . Много беше смешен. Не можах да му направя една свясна снимка.
Много мърдаше dry.gif .Ама съм снимал малко зеленина и гъби и гледката към София . Сега Фокс някъде се е скрил и спи

До после . 4ао

#9356 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 July 2009 - 02:27 PM

Здрасти, Жорка!
Със зъкъснение - честит рожден ден и нов фотоапарат!
Каква марка е?

Фокси е голям сладур и съм сигурна, че ще му направиш страхотни снимки.
Не е чудно, че ляга и не иска да върви в тая жега - моята се е завряла под леглото и там хърка... ab_041.gif

#9357 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 05:29 PM

здравеите на всички искам да споделя с вас че вече разхождаме бари и роро заедно на една каишка секи ден . днес сме излязли в 11 и чак сега се прибираме искам да ви кажа че ни снимаха от бтв и довечера ще ни дават да ни гледат да ни гледате . а що се отнася до къпането и двамата се искъпаха хубавичко ето ви малко снимки да се посмеете.
румелке искам само да те помоля ако искаш да ми пратиш на лични телефона ти като сме в борисовата да ти звункаме да правим 3 на разхотка надявам се да ви харесат снимките ние лично много се забавлявахме днес въпреки жегата беше весело на сянка с два шпица
целувки от нас
п.с. камка не ги тегли снимките аз ще ти ги пратя по скаипа всичките

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9358 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2009 - 09:43 PM

големи сладури са бари и роро,много ми хареса снимката с двойната кайшка,добре сте си изкарали както гледам.
бпби,действително в анонса на новините когато казваха за времето видях шпиц,но за малко,а после май не повториха същия репортаж.
ние днес не сме излизали само колкото да си свърши нуждите и после на климатик,беше ме страх да го държа много на вън,за да не получи някой топлинен удар dry.gif
жорко,фокси много е пораснал и е станал голям чаровник,сега с новия фотоапарат ще чакаме и много нови снимки wb_052.gif
момичета лека,спокойна и прохладна вечер smile.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9359 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2009 - 10:58 PM

ами незнам аз го гледах ей сега онлайн в сайта не бтв ама не го вижам утре рано сутринта ще погледна хубаво но жената каза че ще ги дадът по навините. аиде лека и мека от нас надявам се снимките да са ви харесали
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9360 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 July 2009 - 12:05 AM

Цитат(rimela @ Jul 25 2009, 12:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здрасти, Жорка!
Със зъкъснение - честит рожден ден и нов фотоапарат!
Каква марка е?

Фокси е голям сладур и съм сигурна, че ще му направиш страхотни снимки.
Не е чудно, че ляга и не иска да върви в тая жега - моята се е завряла под леглото и там хърка... ab_041.gif

Мерси за рождения ден , въпреки ,че беше април. Апарата е Canon 870 IS . Двата шпица във фонтана са жестоки
много са сладурски . Пак предлагам идеята за разходка из Витоша . Аз знам един страхотен път ,по който стигнахме чак до Бояна (аз живея в Драгалевци ). Пътеката е равна , няма стръмно .На няколко места я пресичат рекички, перфектно за кучетата. Накрая стигаме една чешма, от кадето си напълваме вода , има пейки и маси .После се връщаме
по същия път . Кажете ми какво мислите и ако сте навити някоя сутрин да отидеме ba_025.gif
smile.gif smile.gif smile.gif
Лека нощ на всички sg_071.gif

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 466
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема