ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 September 2009 - 09:15 PM
Публикувано: 17 September 2009 - 07:55 AM
Липсващи!
И ние започнахме да се скубем. Не толкова много както когато сменяхме бебешката козина, но като го галя остават доста косми по дрехите ми. Другото неудобство е росата сутрин. Става мокър и кален, на всичко отгоре се научи да се въргаля в тревата. В резултат се превръща в малък мърльо, който после се сърди като го мият.
Хубав ден момичета. Гушки на вашите пухчета.
Публикувано: 17 September 2009 - 12:24 PM
Публикувано: 17 September 2009 - 01:28 PM
Хихихи точно така беше и при нас. Не напразно се похвалих днес. Това си е очебийна промяна в поведението ни, която много ме зарадва. Търпение Зойче, скоро и вие ще я усетите.
Публикувано: 17 September 2009 - 01:54 PM
Още от начало като че ли не беше много общителен.Може би защото е от развъдник и не беше свикнал с човешки ласки. Сега е къде къде от преди, но като чета постовете ви ....
Това са му първите снимки-на 2 месеца и накрая е от първата му разходка вече по голям-почти 4 месеца

Публикувано: 17 September 2009 - 09:31 PM
Супер е, че Фредо с Айси така добре си играят! Значи не се е стресирало кученцето от инцидента с ухапването - слава богу!
Целувки на смелчагата и, разбира се, и на Айси, дето се намърдва на коленете на стопанката си.
marapepelia6ka, това не е нищо! Моята хубостница, дето като малка си спеше без мрънкане в креватчето, в един момент се възползва от моментната ми слабост (беше болна) и се намърда в леглото ми!
Линда - легнала до мен, допрели "гръб до гръб" - като вълци в глутницата, в същата поза като моята, че и главата си положила на възглавницата МИ! Та пусни шпиц под одъра - той - на одъра, че и на възглавницата ти!
А за хапането - споко, граждани, всичко с времето си!
Моята хубостница като малка ни джвакаше от сутрин до здрач, само да докопа някой крак или ръка, или каквото свари! Любимият и номер беше да се завре под бюрото и да гризе с малките остри зъбки Иван за пръстите на краката, докато той си бачка на компютъра. а той я възпитаваше с поучения "Правило номер едно - пръсти не се гризат!".
Първо гризкаше малките пръсти, накрая вече и големия пръст се побираше в устатата й. В резултат - всяка вечер чорапите му беше скъсани и пръстите му стърчаха от тях,
Убеждавах го да й се кара и да не й позволява това, ама май на него си му беше кеф, защото сам го завираше в устата й и най-сериозно й обясняваше правата си "Пръста си е мой и мога да си го държа, където си искам, включително в устатат ти, а ти нямаш право да го гризеш"
Е, порасна и това отмина, но и сега това си им е любима игра, ама тя вече знае и не стъска - хапе "на ужким".
Е, аз пак се разбъбрих...
Лека нощ и хубав ден утре!
Публикувано: 18 September 2009 - 07:09 AM
Ето още малко снимки от сутрешната ни разходка
тук сме нетърпеливи и хич не ще да стои мирен за снимка

вече сме навън

следва душене и ровене

внимателно оглеждаме всеки, който мине

винаги си полягва за кратка почивка без значение колко е мокро

Публикувано: 18 September 2009 - 08:06 AM
Римелка не пускам много снимки, за да не стана досадна, но тези мисля че си струва. На първата бяга след един хвърлен камък, но толкова е бърз че апарата не може да го хване чисто, а втората съм я кръстила "кой кого"
През почивните дни ще го водим на гости и смятам да направя нова фотосесия, но да видим как ще се получи.
Приятни почивни дни ви пожелавам, въпреки дъждовната прогноза.

Публикувано: 18 September 2009 - 10:29 AM
Публикувано: 18 September 2009 - 04:58 PM
Публикувано: 19 September 2009 - 07:22 AM

Вход

Горе
Цитиране +