ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 November 2006 - 03:04 AM
А това бяха чешките мител шпицове на изложбата!Собственост на милата дама от снимките.Имам нейна визитка и като я изровя из вещите си -ще поместя и името й. 1super
Прикачени файлове
-
Picture_7998.jpg (54.05K)
Брой сваляния: 82
Публикувано: 19 November 2006 - 03:07 AM
angelpik
Прикачени файлове
-
Picture_7999.jpg (52.08K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 19 November 2006 - 03:09 AM
w)
Прикачени файлове
-
Picture_8003.jpg (47.16K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 19 November 2006 - 11:47 AM
cheers Поздравления Вики! drink ще ударим по едно за ваше здраве victoryVVV
Прикачени файлове
-
P1020413.jpg (38.66K)
Брой сваляния: 81

Виолета
Публикувано: 20 November 2006 - 03:33 PM
Честито Dury, желая нови успехи r)
Публикувано: 22 November 2006 - 05:57 PM
Здравейте, отдавна не съм писала, но бях няколко дни в командировка. Познайте какво се случи, като влязох в къщи. То бяха кучешки песни, то бяха едни целувки, пируети и всички останали номера които можете да си представите.
Джеси мител шпица ми, горката колкото не може да пази равновесие и тя такива подскоци и кълбета направи, че накрая се наложи да я нахраним още веднъж/ макар, че беше четири сутринта/, за да и отклоня вниманието от себе си.
Голяма изненада бяха бебетат на Сара, мини шпица, днес те навършват един месец, можете ли да си представите как лае куче на такава възраст, много са смешни. Вече правят опити да излезат извън леговището си и са много любопитни. Тези дни мисля да започна да ги храня и с допълнителна храна.
Ако знаете как не ми се разделя с тях, но това ще стане някой ден. Вече имам достатъчно любимци, Тара - кавказка овчарка, Джеси - немски шпиц и Сара - мини шпиц. Моят съпруг вече протестира, защото ако зависи от мен ще имам поне десет кучета и не знам защо но имам афинитет към женските екземпляри.
Въобще в къщи е женско царство.
За сега чао.
Джеси мител шпица ми, горката колкото не може да пази равновесие и тя такива подскоци и кълбета направи, че накрая се наложи да я нахраним още веднъж/ макар, че беше четири сутринта/, за да и отклоня вниманието от себе си.
Голяма изненада бяха бебетат на Сара, мини шпица, днес те навършват един месец, можете ли да си представите как лае куче на такава възраст, много са смешни. Вече правят опити да излезат извън леговището си и са много любопитни. Тези дни мисля да започна да ги храня и с допълнителна храна.
Ако знаете как не ми се разделя с тях, но това ще стане някой ден. Вече имам достатъчно любимци, Тара - кавказка овчарка, Джеси - немски шпиц и Сара - мини шпиц. Моят съпруг вече протестира, защото ако зависи от мен ще имам поне десет кучета и не знам защо но имам афинитет към женските екземпляри.
Въобще в къщи е женско царство.
За сега чао.