ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 28 March 2007 - 04:38 PM
bravoS супер,YORK ANASTASIA,благодаря предварително,да ти кажа направо да ми поръчаш гелчето и шампуана,а за изложбата ето снимка как изглеждам,а аз знам ти как изглеждаш от снимките във форума за йоркитата 1super
Прикачени файлове
-
P1030251.jpg (32.29K)
Брой сваляния: 52

Виолета
Публикувано: 28 March 2007 - 05:43 PM
А аз тъкмо инструктирах синът ми да разходи другото ми синче l) но вън е толкова студено,че сигурно ще се върнат след пет минутки.Аз сега само ги наблюдавам от прозореца.След разходката ще отида да оставя Ванката на карате и аз през това време ходя на фитнесче докато му свърши тренировката.Е такива ми са планове за тази вечер.

Виолета
Публикувано: 28 March 2007 - 06:04 PM
Хе-хе Дури, а казваш, че шпицовете не били бесни - бесни са си
по default, стига да имат с кого, спирка няма b)
У нас Ричи командва парада, шелтито е различен по темперамент - много спокоен и уравновесен, а малкия го прави луд w)
Дори и нощем беснее, ако се събуди, като няма с какво, с моите чехли, вече ги прибирам, защото ми изгриза 3-ти чифт s)
по default, стига да имат с кого, спирка няма b)
У нас Ричи командва парада, шелтито е различен по темперамент - много спокоен и уравновесен, а малкия го прави луд w)
Дори и нощем беснее, ако се събуди, като няма с какво, с моите чехли, вече ги прибирам, защото ми изгриза 3-ти чифт s)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 28 March 2007 - 06:39 PM
E, да, то нон-стоп не може да се играе, особено след хубава разходка и тичане навън - а стане ли 22-23 часа, моите са готови за лягане b)
Ако обаче съм излязла, няма спане - чакат ме и двамата при вратата w)
Ако обаче съм излязла, няма спане - чакат ме и двамата при вратата w)

Публикувано: 28 March 2007 - 08:38 PM
Дури за Петък не знам дали ще мога да отида,защото съм на работа,а както знам те са преди обед,нали?Но в Събота ще отида непременно cheers А междудругото се запознахме с едно женско померанче в Пловдив,същия кремав цвят е като Лъки,два месеца е по-голяма от него,много голяма аларма е,направо оперна певица l) поиграха си двамата,деца,какво да ги правиш,само за игри мислят l) Много се радвам при всяко запознанство с шпицове,такава рядкост са,че за мен е направо цяло събитие b)

Виолета
Публикувано: 28 March 2007 - 09:21 PM
Цитат
wink Мистреслинда ще се радваме на нови снимки на Ричи..Молим.. worthy А ако нямате нови ще се радваме и на бебешки,които не сме имали радостта да видим..
Утре ще видя какви снимки имаме, а за нови - в неделя ще го снима сина ми, като дойде.
Лека нощ на всички от нас d)

Публикувано: 28 March 2007 - 09:43 PM
Публикувано: 28 March 2007 - 09:49 PM
r)
Прикачени файлове
-
_IGP6734.jpg (391.63K)
Брой сваляния: 35