ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 July 2007 - 05:21 PM
Вики, оная вечер съм пропуснала да видя линка, който си ми дала - досега четох и изчетох цялата невероятна история на късметлийчето Шир-Ханче w)
а за срещата - сме се уговорили още след изложбата - помня аз r) да видиш Корайма колко е почерняла, въпреки че я мазах с Нивеа /оооппппппсссс рекламаааааааа/ 30-ти фактор:)))))) b) аз чак тая вечер си прибирам котаранчо, че в тия жеги 3 дена нямаше как и много ми е домиляло w)
а за срещата - сме се уговорили още след изложбата - помня аз r) да видиш Корайма колко е почерняла, въпреки че я мазах с Нивеа /оооппппппсссс рекламаааааааа/ 30-ти фактор:)))))) b) аз чак тая вечер си прибирам котаранчо, че в тия жеги 3 дена нямаше как и много ми е домиляло w)
Публикувано: 25 July 2007 - 10:34 PM
Ето две снимки на шпица на Моника - Айс cheers
Прикачени файлове
-
Picture027.jpg (71.25K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 25 July 2007 - 10:35 PM
Айс 1super
Прикачени файлове
-
Picture028.jpg (46.84K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 25 July 2007 - 10:50 PM
Вики, не знам кога си идват s) предполагам след 2-3 дена..но съм много щастлива сега, защото Кари c) вече си е вкъщи и само ми говори на котешкия си език и се гушкаме /добре, че захладня/ b) допреди малко само обикаляше къщата и сякаш тъжно мяука - търси Кора
сега ще си легнем и ще му разкажа приказка за Шир Хан oo
лека нощ от нас oo
сега ще си легнем и ще му разкажа приказка за Шир Хан oo
лека нощ от нас oo
Публикувано: 26 July 2007 - 12:35 PM
Здравейте от мен и Линда! Мъничето навърши два месеца и усърдно тренира джафкане, макар че не винаги го докарва- само когато е силно гневна, например на празната бутилка от минерална вода, която не се дава да я захапят, а и се търкаля...Щура игра пада! Пък можем вече и да ръмжим! "Разбира се, гоним си и опашката (тя пък една опашка!) Умираме си от смях покрай нея. Направо сме за шоу "Комиците"! bravoS
Готвим се да ходим на ваксинация, там ще разбера и кога ще е готова за разходки. Чакам с нетърпение, а от както се разджафка - сигурно и съседите...
Мога да я снимам, без снимката да е размазана, само ако някой я държи, иначе нищо не става.
Поздрави на всички!
Готвим се да ходим на ваксинация, там ще разбера и кога ще е готова за разходки. Чакам с нетърпение, а от както се разджафка - сигурно и съседите...
Мога да я снимам, без снимката да е размазана, само ако някой я държи, иначе нищо не става.
Поздрави на всички!
Публикувано: 26 July 2007 - 12:36 PM
пробвам пак да кача снимката.
Прикачени файлове
-
Linda_3_.jpg (56.68K)
Брой сваляния: 81