ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 01 December 2007 - 08:04 PM
За мен..най- голямата радост е да ни показвате, когато можете снимки на вашето кученце, което сте си взели след като видяхте наживо моя Волф
( ако не греша дори сте ходили два пъти лично до гр.Ботевград).
От вашите снимки е видна: перфектната пигментация, добре развиващо се, жизнено, прекрасно гледано кученце, без пигментни петна от сълзи, красиво като картинка.
Единственото..за което мога да съжалявам е, че тази красота не е показвана в изложбените рингове на страната ни.
Но това си е ваше решение и аз уважавам правото Ви на преценка дали изобщо да се занимавате с това..
Не е лесна работа ринг дресурата и изобщо една киноложка изложба не е "ахо - ихи".
Благодаря Ви, че не спирате да ни показвате как расте Линда вон ТитаЗелин.
дури :blink:
Публикувано: 01 December 2007 - 08:16 PM
"И знаете ли какво ме спря?
Ами това кошче със светлосинята постелка вътре - има го и на тази снимка.
Всички, ама абсолютно всички кученца - шпицове, пинчери, болонки - всички бяха снимани в него."
Да приемем, че този път съм сбъркала наричайки "снимката със синьото кошче" за открадната от чужд сайт
( помним, как една друга нет- борса бе окрала снимки на seska, на нейни кученца представяйки ги за свои, нали?
Помним й потребител ива -усмивка, която злоупотреби с доверието ни представяйки ни кучето Флойд за свое, пробутвайки ни негови фотоси, нагло крадени от нет страницата на английски развъдник ).
Моля да бъда извинена за което.
Но се питам: какво е извинението за продажба на куче мини шпиц на цена на среден шпиц, който в последствие "се превръща" в..
среден.
Отиват клиенти на някоя нет - борса с желанието и намерението да закупят куче от породата немски мини шпиц ( демек померан) плащат за тази порода, прибират се с мини шпиц в прегръдките си.
Минава малко време и..мини шпица се оказва среден шпиц.
Кажете ми, моля , как се нарича това?
Как се нарича подобен търговец на кучета
( в случая някаква нет - дог - борса)?
..
Публикувано: 01 December 2007 - 08:17 PM
PS А за зооборсите - нямам идея откъде си вземат кученцата, просто така си помислих тогава и това не ми хареса.
Публикувано: 01 December 2007 - 08:31 PM
По начало ( а и породата е такава) Волф е недоверчив към непознати хора.
Когато ви видях със съпруга Ви така ви се зарадвах, че няма как моя мъник да не е доловил моята отворена за вас душа, та затова така ласкаво реагира.
Веднага ви прие за мои приятели.
И до днес моята реакция рефлектира върху неговата..
А аз..бях на седмото небе.
Прибрах се след изложбата отново с най- високата оценка за моя шпиц, че даже й купа спечелихме, но за мен..
Най - голямата радост бяхте Вие, rimela ..
Помня, че ми бяхте казали, че сте чели тази тема тук и идвате да го видите наживо ..
Затова и най - вече затова, моля да простите дребните ми човешки несъвършенства и пристрастия и да не спирате да ни показвате как расте и се развива неповторимата Линда.
С уважение: дури :blink:
Публикувано: 01 December 2007 - 08:47 PM
Публикувано: 01 December 2007 - 08:55 PM
Шанел..
Ивенце стискаме със страшна сила палци и лапки да си дойде при теб, по живо - по здраво, мъничката лейди със забележително име:
ШАНЕЛ! :->)
Повдигни маалко завеската, моля те, кажи ни само какъв цвят ще е разкошнотийката? :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 December 2007 - 09:20 PM
Какво пише на 1 страница на темата ни?
М?
Пак ли ще се връщаме "в първи клас"..?
Айде пак да го кажем: немските шпицове се делят на пет разновидности отличаващи се основно по височина в холка.
Те са:
-Волфшпиц( кеесхонд);
-Голям шпиц;
-Среден шпиц;
-Малък шпиц;
-Миниатюрен шпиц( померан).
Публикувано: 01 December 2007 - 09:40 PM
Публикувано: 01 December 2007 - 09:40 PM
Публикувано: 01 December 2007 - 09:43 PM
:wub: :wub: :wub:
Иве? Да те питам нещо друго на колко са ти дечицата
( дъщеричката и сина ти)?
Имаш ли техни снимки как влизат с Елфи в ринга, че Мони се интересуваше..
Не й се вярваше, че има такива конкурси за хендлери - дечица и те влизат в ринг с кучета ( от различни породи).
Прегръдки и целувки за вас, скъпи мои приятели!