ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 12 January 2008 - 08:20 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 08:35 PM
Средна възраст за достигане на полова зрялост:
Мъжки кучета: 7-10 месеца
Женски кучета: 6-12 месеца
Но е възможно да " се клати" на краката ви не за да се самозадоволява, а за да.. "въвежда" неговия си ред - тоест да се пробва да доминира над вас.
Щом е на 6 месеца е полово зрял - вече.
Но дали доминира или има сексуални мераци..
Не мога да разгадая ;D :P
Може би ако желаете да напишете повече подробности около "новия ритуал" да мога да кажа нещо повече..?
п/с Двегодишната ми, кастрирана овчарка и до ден днешен се клати на "малкото си братче"..
Като още на 6 месеца започна да се опитва да се клати върху ми.
Най - често го правеше вечер, като си легнех в леглото той скачаше отгоре върху завивките и доста грубо започваше да събира завивките, като си вадеше половия орган.
Много силно стискаше с предните си лапи, и се случваше да ми одере краката.
Понякога както си седеше изведнъж си вадеше "инструмента" и започваше да "прави движенията" във въздуха, прав.
С малкия не съм имала подобни "преживявания" вероятно защото си има батко, когото да тормози.. ;D
Публикувано: 12 January 2008 - 08:52 PM
Как я карате в тия тежки мъгли и поледици?
Относно клатушкането по ръце и крака на стопаните..
Ако се дължи на сексуален порив, то една кастрация решава проблема, но ако не е.. ;D
Един от най - мощните нагони при животните - размножаването действа при Лолитката ти ..
Не мож го спря! :P
Публикувано: 12 January 2008 - 09:00 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 09:04 PM
Никога не съм гледала женско куче..
Всичко около женските кучета ми е непознато и интересно!
Значи въртиопашка нашта сладуранка, а?
Разхлопва мъжкарите от всички породи, хии!
Ти само я пази да не стане белята ;)
Публикувано: 12 January 2008 - 09:13 PM
Ако трябва сериозно - за щастие, разгонването поне за сега протича много по-леко, отколкото очаквах, бях се приготвила за по-неприятни неща. Котката ми на времето тотално променяше поведението си, когато се разгонеше, все едно ставаше друго същество. Линда си е същата, днес даже ме умили до сълзи, като дойде при второто "Ела тук!", а не при 22-то!
Публикувано: 12 January 2008 - 09:20 PM
И най - вече на Лолитката, че е започнала да слушка повече "мамичка", и по - малко да се ослушва :wub:
За жалост при мъжките кучета, които през целия си живот са
" в бойна готовност", когато надушат разгонена кучка е точно обратното..
Иди гонИ вЕтъра!
Виждала съм с очите си перфектно обучено куче малиноа, куче - състезател, като надуши разгонена женска как се изпаряват всички команди пред зова на природата.. ;D
Впрочем една от причините да се губят кучетата е именно в мига като надушат разгонена женска..
Публикувано: 12 January 2008 - 09:30 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 09:34 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 09:36 PM
Мен ми е забавно, но понеже имам мъжки кучета, а сега като си спомня мой близък какви шутове се налагаше да раздава на стълпотворението от улични "Ромеовци"(да!уви, шутове..)за да пази немските си овчарки ( майка и щерка)при разходките навънка..
И каква кръв хвърчеше из апартамента им, макар да си имаха гащи пригодени за тях, закачени на опашките..
Из кухнята, коридора, легла, по стените алени капки кръв..Хоп на леглото и ..айде всичко пак за пране..
Може би затова се ослушвах и пак си взех мъжкар ( Алекс).
Но пък съм чувала, че женските били по - предани, по - лесни за обучение изобщо по..
Уви, нямам лично впечатление по въпроса.
Публикувано: 12 January 2008 - 09:42 PM
Повече разходки, с интензивна игра и ако няма да го развъждате като навърши годинка бихте могли да го кастрирате.
Ако е твърде настоятелен и прилепчив в "клатушкането" ..хм..дайте му някакво одеалце или здрава, но мека играчка, да са удобни за него да си ги търкаля тях..
Опитайте така ако искате: дълги, игриви, чести разходки - да се изцежда енергийно навънка, а ако му останат силици
"за мераци" вътре дайте му някакво чисто, ненужно одеалце може да спаси и при вас положението..?
А!И още нещо..
Защо не обсъдите това с личния ветеринарен лекар на кучето ви?
Той ще ви обясни всички тези въпроси относно половото съзряване и може да ви предложи друго решение.
;)
Публикувано: 12 January 2008 - 10:05 PM
Чувала съм за "влюбени Ромеовци", които вият по цели нощи, отказват храна и седят влюбени, в ступор пред входната врата на апартамента
" с едничката мисъл за тяхната възлюбена".
Публикувано: 12 January 2008 - 10:54 PM
За останалото си абсолютно права. Аз бях също така невежа и котката ми разви пиометра, а некадърен док я умори. Та извън майтапите нещата са съвсем сериозни! Тези животинки правят това, което природата им е заложила, но те всъщност не живеят по нейните закони, а по нашите - на хората. Така че в крайна сметка ние трябва да решаваме и да носим своята отговорност за решенията си.