ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 03 February 2008 - 10:09 PM
Смятам, че преди всеки един от нас да реши да напише нещо, трябва да си даде ясна сметка, че това не е само виртуално простраство , а срещу всеки написан пост стои човек, с индивидуалност, душа и сърце.
Публикувано: 04 February 2008 - 11:11 AM
здравейте момичета ;)как сте вие и домашните ви любимци :blink:подкрепям ивето,че преди да кажем нещо трябва добре да помислим,защото може и не умишлено,но все пак да нараним отсрещният човек :huh:нека да си припомним поговорката за мечката-не физическите удари са я наранили,а лошите думи.приятен и успешен ден от мен :drugarche:
Публикувано: 04 February 2008 - 03:41 PM
Вижте този сайт http://doggyvogue.blogspot.com/,може и да знаете,може и да не знаете ;D,аз днес разбрах,че едно момиче от форума мини шпиц се занимава с това-доста по различни от обичайните дрешки.Арес вече е дал поръчката си ;),сами си измислихме модела B)
Публикувано: 04 February 2008 - 04:53 PM
Така е....съгласна съм за козината,аз си поръчах нещо съвсем тънко,за по специални случеи B) ;)
Публикувано: 04 February 2008 - 07:09 PM
Аз никога не съм мислела да взимам на Ричи дрешка.Само като беше бебе мислех да му купя панделка и да му я завържа за врътлето.Но после се отказах поради няколко причини
1.беше много мъничък
2.момче е ;D
3.какъвто беше луд за нула време щеше да я скъса/е то не че сега не е луд де/ ;D
4.щеше да се мъчи горокото животинче :(
1.беше много мъничък
2.момче е ;D
3.какъвто беше луд за нула време щеше да я скъса/е то не че сега не е луд де/ ;D
4.щеше да се мъчи горокото животинче :(
Публикувано: 04 February 2008 - 08:09 PM
Много благодаря за загрижеността на повечето тук,относно дрехите....но се предполага,че съм на ясно с това каква козина има Арес и че няма нужда от дрехи,както вече написах е само за някои слу4еи-за мен лично,за някои снимки и т.н.....така,че който се притеснява толкова много,може вече да се поуспокои малко,че няма да бъде измъчван.Имам претенции,че го гледам много добре,дори прекалено на моменти :yahoo:
Публикувано: 04 February 2008 - 08:25 PM
И аз съм на същото мнение. :OK: Исках да купя на Айс дрешка (шушлякова)с цел да не се цапа много,много... но се отказах точно поради причината,че има доста голяма козинка и няма смисъл.. ;) Исках да му взема днес за подаръче нещо като суйчер с качулка,е така просто да е по итересно. ;D лично аз много ми харесва кученце със дрешка,много са ми сладки :wub: :wub: :wub: Поздрави :wub:
Публикувано: 04 February 2008 - 10:05 PM
Здравейте
надявам се, че сте добре и сладурковците ви също.
Пускам ви няколко снимки изпратени ми от една приятелка
На една от снимките Арес е с неговата приятелка ТАра - немска овчарка
надявам се, че сте добре и сладурковците ви също.
Пускам ви няколко снимки изпратени ми от една приятелка
На една от снимките Арес е с неговата приятелка ТАра - немска овчарка
Публикувано: 04 February 2008 - 10:56 PM
Уау снимките са страшнии.. многооо са готини сигурно добре сте си прекарали! ;) Какво правят кучовците ви?Ето и няколко снимки. B) Е какъв беше преди.. :wub:
И какъв е сега... :wub:
Поразкажете какви са били вашите кучовци като малки и какви са сега.Айс доста се промени... ;) И спря да върши белички ;D ;D ;D .