ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 March 2008 - 12:54 PM
Пуфи е добре, но дано да не завали ,че излизането ни става трудно :rolleyes: Да не говорим, че вече месец не ни работи асансьора а сме на 8 етаж и ми писна качването и слизането по стълбите :'( Развинтих се отвсякъде. В Пловдив ще правим протестно шествие срещу Изолатора и смятам да взема участие. Незнам само с кучо ли да бъда или без нея ;) А при теб как са нещата - Айс правил ли е белички :P
Публикувано: 13 March 2008 - 04:31 PM
Цитат
привет момичета,как сте?пуфито много е пораснала вече е цяла госпожица да ти е жива и здрава. :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 09:17 AM
ехо,здравейте как сте ?пуфита е родена за манекенка,много добре позира ;)аз редовно пазарувах от този магазин може би преди две седмици бях там ,нямаще такива реформи :(само помещението ли е намалено или и самите стоки са оскъдни :-рони ми направи такув бум с козинката след едно изкъпване-цялата къща беше в козина и то за един ден и реших,че е от шампоана,защото сега се "кротна"пуска по малко,но то не може без косъм да падне :blink:аз му давам едни витаминки за здрава козинка на -beaphar,много добре му действат,бях му ги взела от големия зоомагазин от там му взимам и лосиона за под очи и ако се окаже,че не го продават вече ще се :samoubiec: голям зор беше докато го намеря ;)скоро смятам да ходя,та ще видя какво са сътворили ;D
Публикувано: 14 March 2008 - 03:09 PM
Здравей марея. Магазинът беше останал на половина по всичко- в смисъл и помещението малко и стоките оскъдни . Нямаше го онова изобилие на поводи, козметика и дрънкалки ,което ми беше взело акъла в началото. Момичетата ми казаха, че са върнали в Румъния и машината, която изписваше медальоните - то и без това и тях ги няма ,а бях решила да купя на Пуфка :'( За шампоана мога да ти кажа,че я къпя с Beaphar -Aloe Vera White dogs ,а взех витамини на Boehringer Ingelheim -Viacutan plus .Дано скоро да спре това линеене ,че ще останем голи мишлета ;D
Публикувано: 14 March 2008 - 03:40 PM
Цитат
Здравей марея. Магазинът беше останал на половина по всичко- в смисъл и помещението малко и стоките оскъдни . Нямаше го онова изобилие на поводи, козметика и дрънкалки ,което ми беше взело акъла в началото. Момичетата ми казаха, че са върнали в Румъния и машината, която изписваше медальоните - то и без това и тях ги няма ,а бях решила да купя на Пуфка :'( За шампоана мога да ти кажа,че я къпя с Beaphar -Aloe Vera White dogs ,а взех витамини на Boehringer Ingelheim -Viacutan plus .Дано скоро да спре това линеене ,че ще останем голи мишлета ;D
Публикувано: 15 March 2008 - 10:58 AM
Ричи когато се радва че излиза на вън и докато минаваме по стълбите той ръмжи и лае но не и като се пребираме и то пред врата.Според мен Айс иска просто да влезе вътре и се радва че се прибира.Аз така мисля но не го познавам и не мога да кажа със сигурност защо прави така.Ако се сетя някоя друга причина ще ви пиша.
Публикувано: 15 March 2008 - 11:37 AM
При нас се получава подобна ситуация . Разходката ни е 1 час -на прибиране тя се опъва като магаре на лед пред вх. врата на блока и трябва да й кажа -Пуфи искаш ли бисквитка - за да влезе във входа . Честно казано я разбирам ,защото 8 етажа нагоре и на мен ми идват в повече ,но го правя и без вкусен стимул :'( Другото което е -ние вече сме се прибрали от разходката и отегчителното изкачване, а мъжът ми се обува да излиза - естествено тя ,още неизсъхнала от миене и подмиване, започва да скача, лае и всичко за което се сети-но без резултат :sedni!: Та си мисля ,че те - шпицовете - много обичат развлеченията и разходките и затова са толкова напористи, :wub:
Публикувано: 15 March 2008 - 05:12 PM
здравейте момичета не съм писала отдавна но постояно чета темата макар че според мен от както дури не пише тук нашата тема от най посещаваната и с най голя рейтинг замря и вътре пишат само 3-4 дами за което ги поздравявам но все пак би било хубаво да се събере цялата щпиц компания и най вече дури :'( .И накрая за да ви зарадвам малко ще ви пусна малко снимки на Аксел може би сте го забравили.