Публикувано: 22 May 2008 - 08:42 PM
Аз пак се включвам.
Относно пакостите, с удоволствие предаваме щафетата на по- малките. Ако знаете, а някои от темата знаят колко пъти съм обсъждала с любимата ни Дури проблемите с Арес. Той не ни оставяше чехли с, които да ходим. Циганина на пазара с всеки път ми намаляваше цената. А аз ходех много често. Да не говоря за бельото ми. Пакости колкото искаш. Не ми се говори и за едни индийски кашпи, които станаха на трески и за трите цветенца, които се опитвах да отгледам. Но Арес най- вероятно е преусетил неуспеха и им разказа играта. ;D ;D ;D
Господ чу най- накрая молитвите ми ;D ;D ;D и го поукроти малко. А сега е наред котарака ми. Милия зор вижда и сигурно всеки път като извеждам Арес се моли това бяло същество да не се връща повече в къщата. Арес хваща с уста главата на котарака и така помита целия апартамент. Трябва да ги заснема някой път, за да ви пусна клипче. Ние сме просто цирк. Добре, че все още съседите не са направили подписка за изгонването ни от входа ;D

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!