ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 May 2008 - 09:17 AM
Здрасти Марея, аз лентяйствах и се мотах насам- натам, жалко че Лиси не можеше да бъде с мен :'(, но сега обмисляме с приятеля ми една почивка около август месец на бунгала в Шкорпиловци, така, че и тя да може да дойде. Обмислете варианта и вие, казаха че базата била реновитана и било подходящо за кученца. :yahoo: Може пък да се сбъдната плановете ни за пухеста компания :wub: :chaika: :Танц:
Публикувано: 26 May 2008 - 09:29 AM
знаеш ли и ние вчера говорхме за бунгала,(за началото на август)дори гледах из интернет какво се предлага,я кажи как стоят в Шкорпиловци-бунгалата ,чувала съм,че има много комари там.(я разкажи коя е тази база)
имам много добри отзиви за Арапя там също са бунгала,ако всичко върви по план може и да се срещнем :P
имам много добри отзиви за Арапя там също са бунгала,ако всичко върви по план може и да се срещнем :P
Публикувано: 26 May 2008 - 11:54 AM
Марея, да ти кажа честно за сега немога да ти кажа нищо повече, ще разпитам довечера за какво става въпрос- как са обзаведени стаите и цените какви са и ще ви кажа. Идеята беше подхвърлена от една приятелка на приятеля ми и ние просто се съгласихме, ще проуча обаче с точност и ще ви кажа. :wub:
Публикувано: 26 May 2008 - 03:25 PM
Чакай Рамончеее, чакай да се прибера в къщи и да разпитам как стоят нещата и ще пиша, не обещавам че още довечера ще имаме информация, защото както казах връзката идва от приятелка на майката на приятеля ми (през 9 планини в 10-та ;D) обаче съм обещала и ще си изпълня обещанието, а ако имаме късмет наистина може да се съберем- хем на плажле, хем на пухеста среща. Представям си Парис, Лисито и Рони как ще дивеят. Ех живот, живот..... :yahoo: :chaika: :sedni!: :Танц:
Публикувано: 26 May 2008 - 05:45 PM
Здравейте момичета!Как сте?Как са кучовците ви?Много :wub: :wub: :wub: от нас.Искате ли да направиме пофорум (или там както се нарича) зе всички видове шпицове и без това темата ни е ОГРОМНА и всеки нов стопанин на шпиц едва ли му се четът 497 страници?Но за тази работа трябва да има някои ,които да е модератор на този фобум и да има време да го оправя и т.н. ;) Помислете и ,ако иска и има някои нека каже.Дури преди ми предлагаше,но тагава нямаше кой. :- :( Аз бих искала ,но нямам и сигурно до месец Юли няма да имам време за това. :'( Вие кажете дали сте съгласни. Поздрави :wub:
Публикувано: 26 May 2008 - 05:59 PM
Цитат
Здравейте момичета!Как сте?Как са кучовците ви?Много :wub: :wub: :wub: от нас.Искате ли да направиме пофорум (или там както се нарича) зе всички видове шпицове и без това темата ни е ОГРОМНА и всеки нов стопанин на шпиц едва ли му се четът 497 страници?Но за тази работа трябва да има някои ,които да е модератор на този фобум и да има време да го оправя и т.н. ;) Помислете и ,ако иска и има някои нека каже.Дури преди ми предлагаше,но тагава нямаше кой. :- :( Аз бих искала ,но нямам и сигурно до месец Юли няма да имам време за това. :'( Вие кажете дали сте съгласни.
Поздрави :wub:
AБСОЛЮТНО съм съгласна, това го мислех от много време, ще е много по удобно а и полезно за новите форумници!
Сега с Парисчо беснеем, след като се наспа :yahoo:
Поздрави :wub:
AБСОЛЮТНО съм съгласна, това го мислех от много време, ще е много по удобно а и полезно за новите форумници!
Сега с Парисчо беснеем, след като се наспа :yahoo:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 26 May 2008 - 07:28 PM
Здравейте момичета, как сте? Мони, предложението ти е добро, стига да има кой да се наеме и по важното да знае как, аз примерно не зная ваобщв как стават тия магии... ;D ето и малко снимки от играта ни с Лиса днес. За моя огромна радост :yahoo: успях да я хвана когато даваше да я гушкам :P , тъй като беше сънена и още не искаше да се докопа до косата ми ;D за бунгалата не съм забравила, но днес точно няма как да питам, нооо веднага когато разбера ще кажа. Целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 26 May 2008 - 09:24 PM
дидка,супер е лиска,голяма сладурана е ! :wub:
момичета това за под форума сме го рзисквали и преди,не сме достатъчно свободни да се ангажираме с тази дейност,преди поне така стоеше този въпрос ако някой има желание и най вече време аз също нямам нищо против.целувки на всички пухчовци :wub: :wub: :wub:
момичета това за под форума сме го рзисквали и преди,не сме достатъчно свободни да се ангажираме с тази дейност,преди поне така стоеше този въпрос ако някой има желание и най вече време аз също нямам нищо против.целувки на всички пухчовци :wub: :wub: :wub: